virginitatea lui dormea - un taram de netrecut.
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
virginitatea lui dormea - un taram de netrecut.
in urma multiplelor discutii despre sex avute in seara asta, m-am gandit la un bun prieten de-al nostru, e vorba de eternul dormea. el mi-a zis acum ceva timp ca desi are o prietena care seamana cu pamela anderson nu vrea sa o ... stiti voi ce, nu vreau sa ma spurc la gura. :o
acum, cunoscand tendintele atat homosexuale (testul de pe sex...) cat si misogine ale importantului forumist, doresc sa va intreb cand / unde va inceta sa existe cuvantul 'virginitate' in integritatea corporala a tanarului?
astept propuneri de scenarii!
eu zic , ca un prim inceput, ca undeva in aproprierea unei toalete unde se gaseste vr'un aurolac. voi ce ziceti?
p.s. ATENTIE! acest subiect este un pamflet si orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare!
acum, cunoscand tendintele atat homosexuale (testul de pe sex...) cat si misogine ale importantului forumist, doresc sa va intreb cand / unde va inceta sa existe cuvantul 'virginitate' in integritatea corporala a tanarului?
astept propuneri de scenarii!
eu zic , ca un prim inceput, ca undeva in aproprierea unei toalete unde se gaseste vr'un aurolac. voi ce ziceti?
p.s. ATENTIE! acest subiect este un pamflet si orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu-mi vine a crede ochilor! noi, prietenii lui dormea, vrem sa-l ajutam pe acesta sa depaseasca o perioada dificila in viata si nimeni n-are nimic de zis. el a raspuns tuturor theardurile de pe fanclub, luminandu-va, iar voua va e greu sa-i dati cateva sfaturi pe un singur subiect....
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
un sfat pentru tine Gabizzule: vezi-tzi tu de virginitatea ta, las-o pe-a altora. Sau asta e o propunere mascata pt DorniCA, CA CAND vine in Romania sa rezolve presupusa problema a virginitatzii pe funduletzul tau?
human being/being human
-
basstard - Junior Member
gabizzu sa iti aduc aminte cine ne povestea aventurile sale despre pierderea virginitatii cu o colega mai mare din liceu intr-o sala de clasa cu usa deschisa ?
-
monk - Mesaje: 2747
vali, nu-mi vine a crede ochilor!
imi cer iertare, conashule, daca te deranjai vreodata cu ceva!
monk, cine, ma, cine?! spune! nu ne mai tzine in suspans, caci suspansul ne ucid putin cate putin...:lol:

monk, cine, ma, cine?! spune! nu ne mai tzine in suspans, caci suspansul ne ucid putin cate putin...:lol:
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
aceiasi persoana care zicea ca ii place sa faca anal .. ca cica e mai palpitant ...
deci moshu e exclus dupa afa asta
si mustele nush daca au gaoaza :yD , deci pica si ele (de pe masa)
deci moshu e exclus dupa afa asta

-
monk - Mesaje: 2747
Pe cat de greu e de prins, pe atat de usor e de futut o musca. Problema e ca trebuie sa te ajute cineva care sa o tina sa nu fuga... Cum printre degete poate sa scape, cel mai indicat e sa o tina in gura... Eventual sa-i faca dupa aia si o poza-dovada cu aparatu' lui digital si sa o puna pe forum, asa, in semn de pace...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
mah copii zurbagii, mai facetz voi mult mishto de love2fly sa vedetz numa cum va trece rand pe rand la acatistele nashpa de dus la biserica, shi abia atuncea sa vedetz blesteme pe capu vostru. ca sa nu zicetz ca n-atz fost prevenitzi.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:nashpa de dus la biserica, shi abia atuncea sa vedetz blesteme pe capu vostru.
de-o gasi-o balaioara, sa de-a Dzeu sa moara!
ce crezi ca noi nu stim cantecele ce le asculti tu de pe atomic?
asta fu copirait etnic - blestem. daca se simte vreunu din voi blestemat ofer descantece. 3 la 10 mii, 3 la 10 mii!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
danone scrie:[size=75]no mo apucat amocu de scrisei pe forumu nicolasului, duamne fereshte
eaurto, vroiai sa combini size-ul cu quotele? iote ca a iesit hermafrodit. CUR&!
pese: sa ma pish pe hashtemeleul fanclubului!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Nii mai...
Ciobanilor! Cat a cricului de blestamatzi pe fanclub. Ioi .
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
vali scrie:cine, moshu?
sau 2mushte?

am hotarat ca primavara asta
imi voi prinde degetele
in rotile zimtate ale masinariei.
mi-am spus ca voi nega
orgasmul tau intelectual
si dorinta ta de soare
de discutii despre Dumnezeu,
cu litera Mare.
pe malurile intrebarii
mai pescuiam doar eu
si o virgina
ce tocmai terminase cartea
in care se observa
cat de porci e barbatii.
daca nu stiati,
eu sunt obosit.
obosit de sufletul pereche
ce ma cauta printre cei ambitiosi,
printre cei cu viitor,
dar iata ca viitorul meu
e in trecut.
Dixit!
p.s: Astept provincia!
p.s2: Nocturno? doar atat poti? pesemne ca nu esti in "apele" tale in perioada asta
-
Love2Fly - Junior Member
enotomofilule mai plimbatz tu mult mushtele ostentativ shi flegmatic prin fatza ecranului sho sa vez ca shtiu sa ma tzin de cuvant, care cuvant o sa te loveasca mai ceva ca un blestem do sa ramai sa postezi numa pe andreIEA.
pana una alta, observ o vizibila imbunatatzire a scrierilor tale din jurnal, dupa o lunga paosa in care tza tremurat mana a mai scrie la jurnal ai revenit in fortza shi fuarte telegrafic cu fraze scurte shi deastangu inecsistente. tzine-o tot asha shin curand dornea va fi doar o trista amintire.
pana una alta, observ o vizibila imbunatatzire a scrierilor tale din jurnal, dupa o lunga paosa in care tza tremurat mana a mai scrie la jurnal ai revenit in fortza shi fuarte telegrafic cu fraze scurte shi deastangu inecsistente. tzine-o tot asha shin curand dornea va fi doar o trista amintire.
-
nocturna - Mesaje: 8725
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii