Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
2:45 AM. am dat in patima nebuniei. am stat la ora asta tarzie sa vorbesc cu Wild Rose si catharsis pe YM. unu' imi povestea ca are lectii la biologie, altu ca o iubeste in secret pe dana. fiecare cu problemele lui. asa e de cand lumea. problema mea pe moment este ca la FIFA 2004 nu pot juca sezon de Champhions League...iar mie asta imi placea cel mai mult la FIFA.
pana si Necko s-a culcat dupa ce in prealabil a mancat un iaurt de visine, acru ca ea insasi. (aici nu sunt sigur daca se foloseste insasi, sau insusi, sau insisi, sau alta forma....dar sunt sigur ca se va gasi careva sa ma corecteze si sa imi indrume pasii pe nebanuitele cai ale gramaticii limbii roamane).
Love2Fly nu a mai intrat de vreo 4 zile. E posibil sa-l fi infrant viatza definitv si sa fi comis suicid. (e posibil ca fi sa fie cu 2 i , fiind forma transcedentala a verbului).
Tuturor celor de mai sus le urez noapte buna cat si lui monk care in seara asta a facut un thread impertinent, in stilul sau propriu si notoriu as putea spune.
O noapte linistita si bunei Weet-weet, inimosului Hades, simpaticei Jadore, enigmaticei Scorpiutza, scumpei Catzelusha, superbei Oane, haiducului Satyr, majorului MiG, copilului Gabizzu , psihopatului dornea, comunistului Aurolacu si lista poate continua la nesfarsit cu nume precum Eufrosin Poteca si sarpele sau depechemind. DOH !
Pe marian jan nu-l mai amintesc...ca i-am dat sms de noapte buna si multzi pupici.
Tuturor o noapte frumoasa in continuare. eu ma duc sa mai beau un Merlot si ma culc ca mai e putin si canta cocosii prima oara.
pana si Necko s-a culcat dupa ce in prealabil a mancat un iaurt de visine, acru ca ea insasi. (aici nu sunt sigur daca se foloseste insasi, sau insusi, sau insisi, sau alta forma....dar sunt sigur ca se va gasi careva sa ma corecteze si sa imi indrume pasii pe nebanuitele cai ale gramaticii limbii roamane).
Love2Fly nu a mai intrat de vreo 4 zile. E posibil sa-l fi infrant viatza definitv si sa fi comis suicid. (e posibil ca fi sa fie cu 2 i , fiind forma transcedentala a verbului).
Tuturor celor de mai sus le urez noapte buna cat si lui monk care in seara asta a facut un thread impertinent, in stilul sau propriu si notoriu as putea spune.
O noapte linistita si bunei Weet-weet, inimosului Hades, simpaticei Jadore, enigmaticei Scorpiutza, scumpei Catzelusha, superbei Oane, haiducului Satyr, majorului MiG, copilului Gabizzu , psihopatului dornea, comunistului Aurolacu si lista poate continua la nesfarsit cu nume precum Eufrosin Poteca si sarpele sau depechemind. DOH !
Pe marian jan nu-l mai amintesc...ca i-am dat sms de noapte buna si multzi pupici.
Tuturor o noapte frumoasa in continuare. eu ma duc sa mai beau un Merlot si ma culc ca mai e putin si canta cocosii prima oara.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna:
Lu Jadore care e cu joggingu :j
Necko care a inceput sa devina prietenoasa cu toata lumea :B
Moshu care e cel mai bun forumist mai ales cand e
Migu care imi zice mereu damn ca de.. poate poate crap da nu ii iese :j
Gabizzu care poate prinde mai multa minte
Eyewitness caruia ii doresc sa i se implineasca dorinta de inainte de 89 de a pleca din tara
Aurolacu care vorba aia e tovaras cu toata lumea :S
Tuturor celorlalti pe carei uit si inclusiv cmu :hi:
Lu Jadore care e cu joggingu :j
Necko care a inceput sa devina prietenoasa cu toata lumea :B
Moshu care e cel mai bun forumist mai ales cand e
Migu care imi zice mereu damn ca de.. poate poate crap da nu ii iese :j
Gabizzu care poate prinde mai multa minte
Eyewitness caruia ii doresc sa i se implineasca dorinta de inainte de 89 de a pleca din tara
Aurolacu care vorba aia e tovaras cu toata lumea :S
Tuturor celorlalti pe carei uit si inclusiv cmu :hi:
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-

Mr Teo - Junior Member
Mr Teo scrie:Eyewitness caruia ii doresc sa i se implineasca dorinta de inainte de 89 de a pleca din tara
miss daisy, scuze ca dau buzna pe threadu tau da vreau sai zic lu dornea sa i se implineasca si lui dorinta deami gesu lapu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
noapte buna lume ...
noapte buna Weet-Weet ... moshu .. gabubu .. hades ...necko .. dia ... si aia care mai sunteti
noapte buna Weet-Weet ... moshu .. gabubu .. hades ...necko .. dia ... si aia care mai sunteti

-

monk - Mesaje: 2747
Am citit ultimele 10-15 mesaje cu "noapte buna" si am ramas impresionat de urarile unor useri ce imi sunt adresate si mie desi nu sunt online, ba mai mult...lipsesc cu zilele de pe forum.
E ora 2:00 AM, casc de nu mai pot si cred ca "am sa trag pe dreapta". Daca tot am intrat dupa 4 zile (contrar celor spuse de Mosh care ma dadea sinucis) ma grabaesc sa va urez si eu un Noapte Buna tuturor! mai cu seama un somn pufos lu' weet-weet care nu uita sa ma aminteasca si pe mine in urarile ei (poate de aia am visat asha frumos zilele astea), lu' necko care si ea nu ma uita, Crinutzei si a ei voce scumpa :p ....moshului si altora....
In orice caz, desi nu voi mai intra asha des ca inainte, din cvasi-motive, pe forum sa stiti ca "Noapte Buna" va urez mereu in mintea mea, fie ca sunt online sau nu:)
Dar hai ca nu mai scriu, prea mult sentimentalism strica asha ca ma retrag...
E ora 2:00 AM, casc de nu mai pot si cred ca "am sa trag pe dreapta". Daca tot am intrat dupa 4 zile (contrar celor spuse de Mosh care ma dadea sinucis) ma grabaesc sa va urez si eu un Noapte Buna tuturor! mai cu seama un somn pufos lu' weet-weet care nu uita sa ma aminteasca si pe mine in urarile ei (poate de aia am visat asha frumos zilele astea), lu' necko care si ea nu ma uita, Crinutzei si a ei voce scumpa :p ....moshului si altora....
In orice caz, desi nu voi mai intra asha des ca inainte, din cvasi-motive, pe forum sa stiti ca "Noapte Buna" va urez mereu in mintea mea, fie ca sunt online sau nu:)
Dar hai ca nu mai scriu, prea mult sentimentalism strica asha ca ma retrag...
-

Love2Fly - Junior Member
Nopate buna ! Iar m-au prins orele mici ale diminetzii la computer. Am ajuns pe stagiul 11/111 la Need 4 Speed Underground. Superb joc. O senzatie de viteza unica, poate chiar peste Need 4 Speed 2 Special Edition.
Astazi nu mai fac nominalizari ci urez in mod special pentru toata lumea , noapte buna !
Nopate buna , Barical . *p
Astazi nu mai fac nominalizari ci urez in mod special pentru toata lumea , noapte buna !
Nopate buna , Barical . *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Noapte buna dragii mei, cu toate ca nu ma duc la nani, am de gand sa stau pana la 3 noaptea cam asa, sa imi fac curat prin camera si sa imi fac temele.
Noapte Buna Weet-weet, Doamnei Necko, Ursului Oribilul MOsh, pardon rinocerului:P Veshnicului zburator, firavului de Gabizzu, celui ce vinde iarba Monk(makeurownweed.com...sau cum naiba e) salbaticului trandafir, si nu in ultimul rand Good Night to MR Teo. NOAPTE BUNA!
:kiss:
Noapte Buna Weet-weet, Doamnei Necko, Ursului Oribilul MOsh, pardon rinocerului:P Veshnicului zburator, firavului de Gabizzu, celui ce vinde iarba Monk(makeurownweed.com...sau cum naiba e) salbaticului trandafir, si nu in ultimul rand Good Night to MR Teo. NOAPTE BUNA!
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
-

de cate ori sa-ti mai spun ca e gabubA?
haidi noapti buna crinutzule, monkosule, moshule, eyeule, nocturnei, weet weet, necko, sburatorului neinfricat, baixu, unchiului meu, superbei darkshines, wild rose si compania.
haidi noapti buna crinutzule, monkosule, moshule, eyeule, nocturnei, weet weet, necko, sburatorului neinfricat, baixu, unchiului meu, superbei darkshines, wild rose si compania.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
of,of...o lalea si o piatra scumpa
iesi fetitzo de m-asculta
draga si deschide ochii bine
of,of....cu cine traieste pe lume
draga mea...ca nu-i petec sa-l carpesti
mai tata, si e veac ca sa-l traiesti
si nu traiesti doar o zi
langa mine ai sa fii !
of,of...ca azi toate fetele
Duamne...si-au gasit noroacile
dar un trandafir ca mine
n-am avut noroc in lume
Versurile de mai sus razbat in camera mea, acum cand au trecut 8 minute peste miezul noptii. Sunt insotite de o muzica de clarinet, tambal si acordeon de o factura trista. Vocea este a Romicai.
Pe acest fond va urez si eu noapte buna. La toata lumea.
iesi fetitzo de m-asculta
draga si deschide ochii bine
of,of....cu cine traieste pe lume
draga mea...ca nu-i petec sa-l carpesti
mai tata, si e veac ca sa-l traiesti
si nu traiesti doar o zi
langa mine ai sa fii !
of,of...ca azi toate fetele
Duamne...si-au gasit noroacile
dar un trandafir ca mine
n-am avut noroc in lume
Versurile de mai sus razbat in camera mea, acum cand au trecut 8 minute peste miezul noptii. Sunt insotite de o muzica de clarinet, tambal si acordeon de o factura trista. Vocea este a Romicai.
Pe acest fond va urez si eu noapte buna. La toata lumea.
-

Noapte buna Necko , Monk , OM , Love2Fly ( :cry: ) , Gabuba , Jadore , Dia , WR , Scorpi , Catze , Darky , Aliosha , Nightwish , Eye , Dana , Baix , Nae , Hades , Bass , Portnoy , Nanuka , Jaxxxx , Depeche , Delphina ,Pokenitza , Dreamy ... si tuturor celorlalti forumisti pe care nu i-am mentionat pentru ca-s tare multi !
Noapte buna si vise placute
Noapte buna si vise placute
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna, copilitzi!
Andreea, Andrei, Weet-weet, Catze, Scorpy, AdevaRapper, catharsis, darkshines, dEpEchEmIND, Gabizzu, Love2Fly, MiG29, Dornea, Nanuka, Oribilul Mosh+, aiu, neatza, baixu, Jadrorica, Alex, Delphina, Monk (nerusinatule!), Aurolake, Marian Jean, Roxana, nocturna, wild rose, dana ... si tuturor userilor si vizitatorilor pe care nu-i cunosc... noapte buna si vise minunate !
Andreea, Andrei, Weet-weet, Catze, Scorpy, AdevaRapper, catharsis, darkshines, dEpEchEmIND, Gabizzu, Love2Fly, MiG29, Dornea, Nanuka, Oribilul Mosh+, aiu, neatza, baixu, Jadrorica, Alex, Delphina, Monk (nerusinatule!), Aurolake, Marian Jean, Roxana, nocturna, wild rose, dana ... si tuturor userilor si vizitatorilor pe care nu-i cunosc... noapte buna si vise minunate !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
" Bonne nuit , bonne nuit , c'est l'heure d'aller au lit , nous vous souhaitons de beaux ríªves pour oublier tous vos ennuies " Asa cantau unii si mi s-a parut tare stupid .. dar versurile astea sunt dragutze
Noapte buna Necko , Love2Fly , Gabuba , OM , Monk , Jadore , Nicholas ... si care mai sunteti ... i-am mentionat doar pe cei ce mi-s oarecum dragi :p Dar va doresc tuturor noapte buna si vise placute .
:kiss: ya all
Noapte buna Necko , Love2Fly , Gabuba , OM , Monk , Jadore , Nicholas ... si care mai sunteti ... i-am mentionat doar pe cei ce mi-s oarecum dragi :p Dar va doresc tuturor noapte buna si vise placute .
:kiss: ya all
Anti pro-ana
-

Si eu nu ti-s draga?
Oricum, noapte buna si tie, si lui dormea, desi asta abia s-a trezit, si lu moshu ca sa-si faca timp sa raspunda la pm-uri, si lui catharsis (facem un joc frumos nu?), si lui vali, si lui necko, si lui j'adore ca sa fie cuminte, si lui monk, sa nu-si mai puna avatare obscene:D,lui darky si cati mai sunteti p'acolo, ca sunt prea obosita sa stau sa va enumar pa toti. :sleep:
Oricum, noapte buna si tie, si lui dormea, desi asta abia s-a trezit, si lu moshu ca sa-si faca timp sa raspunda la pm-uri, si lui catharsis (facem un joc frumos nu?), si lui vali, si lui necko, si lui j'adore ca sa fie cuminte, si lui monk, sa nu-si mai puna avatare obscene:D,lui darky si cati mai sunteti p'acolo, ca sunt prea obosita sa stau sa va enumar pa toti. :sleep:
-

dEpEchEmIND - Junior Member
-

monk pe langa rima, tre' sa tzi cont si de ritm. iar ultimul vers nu inteleg cu cine rimeaza. oricum...laudabil ca ai incercat sa faci o poezie.
Noapte buna va urez si eu. sunt bucuros ca Barca a invins la Valencia. *p
Noapte buna va urez si eu. sunt bucuros ca Barca a invins la Valencia. *p
-

monk scrie:foaie verde si-o lalea
io ma bag sub plapuma mea
si va ziu voua noapte buna
ne vedem in ziua noua
Ia vezi, poate suna mai bine asa:
Foie verde si-o lalea
Calda e plapuma mea
Noapte buna va zic voua
Miine ma trezesc la noua!
Ca sa rimeze, ma... Si shimba-ti avatarul
-le!aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
-

Noapte buna, Catzelusha ! :love:
Noapte buna, Roxana ! :A
Noapte buna, Nanuka !
Noapte buna, marian jan ! :kiss:
Noapte buna speculantului monk care vinde cd-uri cu adaos comercial de 300 %.
Noapte buna visatorului Hades (ca viseaza la tzatzele Roxanei)
Noapte buna lu' Gabizzu si noii sale gagici ! ;o
Noapte buna lu' Necko care m-a distrat cu Sony al ei. :yD
Noapte buna lu' Weet-weet, aceasta clasica contemporana a forumului nostru. :-;
Noapte buna tuturor prietenilor si tovarasilor mei. :mad:
Noapte buna, Roxana ! :A
Noapte buna, Nanuka !
Noapte buna, marian jan ! :kiss:
Noapte buna speculantului monk care vinde cd-uri cu adaos comercial de 300 %.
Noapte buna visatorului Hades (ca viseaza la tzatzele Roxanei)
Noapte buna lu' Gabizzu si noii sale gagici ! ;o
Noapte buna lu' Necko care m-a distrat cu Sony al ei. :yD
Noapte buna lu' Weet-weet, aceasta clasica contemporana a forumului nostru. :-;
Noapte buna tuturor prietenilor si tovarasilor mei. :mad:
-

Nu merg inca sa fac nani , ca mi-e foame inainte de toate ... dar va spun noapte buna
Noapte buna Doamna ! Noapte buna tristule ! Noapte buna moshule ! Noapte buna pustiule drag ! Noapte buna pustiule ! Noapte buna Jadore , Dia , WR , Nanuka , Depeche , Nicholas_Alex , Darky , Hades , Catharsis , Delphina , Pokenitza .. noapte buna forumisti .. mi-i lene sa va enumar pe toti pe care va stiu .. din citite
Noapte buna , vise placute , purecii sa va sarute ! Sa aveti un inceput de saptamana perfect !
Noapte buna Doamna ! Noapte buna tristule ! Noapte buna moshule ! Noapte buna pustiule drag ! Noapte buna pustiule ! Noapte buna Jadore , Dia , WR , Nanuka , Depeche , Nicholas_Alex , Darky , Hades , Catharsis , Delphina , Pokenitza .. noapte buna forumisti .. mi-i lene sa va enumar pe toti pe care va stiu .. din citite
Noapte buna , vise placute , purecii sa va sarute ! Sa aveti un inceput de saptamana perfect !
Anti pro-ana
-

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma