Mustatza (la barbatzi) - ce parere avetzi?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mustatza?

Da - mi-as lasa, am avut
4
27%
Nu - niciodata
11
73%

Voturi totale : 15

Mesajde paiacec » Mie Feb 18, 2004 10:02 am

bad bad Annie scrie: mustata e pentru mine total insuportabila estetic si inutila. Pina si parul din urechi, are si ala rolul... Dar mustata, doamnelor si domnilor...?

Ba sa shtii ca mustatza e ceva vital!:D In primul rand,ca pune frana mucilor,al doi-lea ca nu tre sa te mai chinui sa te barbiereshti pe sub nas.Citeam intr-un post (nanuka parca) ca nu suporta barbatzii nebarbieritzi zilnic.Ai tu habar nanu,cat de delicata shi plictisitoare este aceasta operatziune?D-apoi sa mai o faci shi zilnic?!...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Nanuka » Mie Feb 18, 2004 10:58 pm

Stiu foarte bine cat de delicata si plictisitoare este aceasta operatiune draga The Spider...
Gandeste-te ca sunt femeie si ca orice femeie care se respecta si se iubeste, trebuie sa apeleze la aceasta operatiune destul de des, adik la vreo 3 zile, in caz ca te razi si nu te epilezi cu ceara..( ma refer la alte zone ale corpului, nu mustata..lol..sa nu se inteleaga gresit...hmmm hai nu te plange ca o matza bleaga....pt o particica de piele pt ca noi femeile suferim mai mult la acest capitol decat voi barbatzii......nu-i asa fetelor?:D.....

Nanooky:)
Nanuka

Mesajde paiacec » Joi Feb 19, 2004 9:53 am

Saracele de voi!...Va compatimesc!...Suferindelor...!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii