Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 17, 2004 10:40 am

dana, nu stiam ca esti profesor universitar pentru a imi aprecia mie lucrarile. totusi iti multumesc pentru stradania de care dai dovada, citindu-mi jurnalul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 17, 2004 10:48 am

pai bre moshule, vez ca greshesht din nou? care danone nu tza apreciat lucrarile, ci, din contra, a zis ca ie pruaste. iar asta poa sa faca orcine, nu neaparat un profesor universitar. ashea ca po sa stai linishtit.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 17, 2004 10:52 am

neatza, stiu ca nu ai pus in viatza ta mana pe un dictionar.

a aprecia =

Din frantuzescul apprecier. 1.A determina pretul sau valoarea unui lucru. 2.A pretui pe cineva sau ceva. 3.A socoti, a considera (ca...)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Feb 17, 2004 11:02 am

ba, da multe lucruri mai shtii tu.

shi daca tot ejt ashea dejtebt, poate im zici shi mie (care habarnam shi folosesc cuvinte in necunoshtintza de definitzie) cum devine cu antonimia dintre aprecia shi deprecia.

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 17, 2004 11:40 am

io daca zic sa nu va mai certatz ca nu vetz vorbi niciodata aceeash limba ... OM-ule, io am vrut a zice cea zis neatza, aprecierile si deprecirerile referindu-se la ce zici tu acolo pe jurnal ca d'aia te citesc pe tine si pe demigrantzii vietzii sa ma rad sio de anumite paturi indispensabile ale societatzii (am terminat si lenjeria cu voi).

deci las-o, 10 la grupuri sociale data tzie e ca si cum ash loa io un 10 la grupuri folbalistice, daca ar ezista asha ceva ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 17, 2004 11:46 am

da cine esti tu danone de te pricepi la asa ceva ? esti consilier social ? de unde sti tu ca lucrarea mea nu a fost impecabila ? asta ma intreb eu. nu inteleg pe ce fapte te bazezi. e ceva palpabil sau sunt doar fantasme d'ale tale ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Feb 17, 2004 11:49 am

Nush cum sa citez ... in fine .. Nea Teo zicea :
" while your at it "
Bah nea .. daca tot scrii in engleza , incearca si tu sa scrii corect , ce zici ? Ma gandeam ca numai la romana esti varza ... Din cate stiu eu .. engleza mea de balta , imi zice ca ar fi trebuit sa zici " you're at it " , ca "your" inseamna " al tau" ... ceea ce face fraza ta sa nu aiba sens ... cred ca ar trebui sa te limitezi la a vorbi romana :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Mar Feb 17, 2004 11:57 am

wet-wet: da de ce sa se limiteze la atat...poa sa taca din degete nelimitat....:D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Feb 17, 2004 11:57 am

OM EU NU VB DESPRE LUCRAREA TA DE LA SCOALA

daca eshti incet la mansarda macar las-o cum a picat ...
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 17, 2004 12:00 pm

Oribilul Mosh scrie:de unde sti tu ca

da de unde shtii tu ca nu shtie ia? ca a shti ceva nu ie fuarte greu de shtiut, sa shtii de la mine. shtii?

klbv: ca uitam sa zic: moshule, pentru postu asta imi datorezi 300.000 lei.

neatza

Mesajde piskeshu » Mar Feb 17, 2004 1:28 pm

Am citit si io , in cele din urma, din Jurnalu lu OM. Doamne ce jalnic. Jurnale din astea scriau colegele mele de scoala generala pe vremea cand aveau si oracole. Moshule ai o viata atat de lutzoasa... Creca pe la tine pe-acasa curge numa miere la robinet si aruncatzi la gunoi numai jucarii de plush uzate!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Mar Feb 17, 2004 1:56 pm

Weet-weet scrie: " while your at it "
Bah nea .. daca tot scrii in engleza , incearca si tu sa scrii corect

uda uda , acu pun pariu ca o sa vina dornica si o sa-ti esplice ca asa ie slangu prin alaska si ca tu abar n-ai de slang...si ulterior ,secondat de catharsis care o sa-ti baje un text din lirica bengaboys sau webster's destroyers ca de fapt asa ie corect daca zice aia.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Weet-weet » Mar Feb 17, 2004 2:14 pm

Aia nu e corect , sub nici o forma , si daca " your" si " you're " suna la fel , nu ma intere' ... sa scrie corect , ce naiba !
De faza cu " sun don't shine " stiam si eu , dar ... aici nu mai e nici un slang si nu are nici o scuza :lol:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 17, 2004 2:16 pm

piskeshu scrie:Am citit si io , in cele din urma, din Jurnalu lu OM. Doamne ce jalnic.

venit din partea ta este un mare compliment.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mie Feb 18, 2004 12:32 am

Ma gandeam sa itzi raspund in engleza Mr Teo , dar ... daca nu intzelegi ? Am mai citit vreo doua file din al tau jurnal .. si engleza ta lasa de dorit , sincer . Tu asa vorbesti si cu americanii tai de pe-acolo ? Trist ...
Si ce daca postezi for fun ? Asta inseamna ca nu trebuie sa scrii corect ? Hai sa fim seriosi ! Daca unii posteaza for fun , inseamna ca sunt analfabeti ?
De cati ani esti tu acolo , la americanii tai , nu cred ca ai inteles ca a vorbi si a scrie e diferit .. aici nu vorbesti baiatule , aici scrii .. si scrii ca sa te intzeleaga si oamenii care nu au parinti doctori docenti sau cine stie ce savanti ... da ?
Si cand ai explicat cum sta treaba cu " you're / you are " si " your " , puteai sa pui si tu niste ghilimele , ca nu are nici o noima ce ai zis tu acolo .
Esti uimitor omule .. nici haz nu mai ai !
Si nu , nu stau pe curu' meu ( cam asa ash traduce " stay on your side of the room ) pentru ca aici putem comenta , nu ? Si daca vreau sa fiu critica , sunt , pentru ca pot .. Uffffffffffffffffffff !
Ce am ajuns sa fac ! ;S
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Weet-weet » Mie Feb 18, 2004 9:57 am

Ce frumos ai scris Necko ;P mai ca mi-au dat lacrimile cand ai scris despre Anda Calugareanu si despre Luchian Mihalea . Cat de frumos , cat de frumos !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Necko » Mie Feb 18, 2004 10:14 am

Da ma w-w, erau cu adevarat oameni deosebiti. Ma intreb si acum, daca nu ar fi fost ei, cei din cenaclu, si mai ales ca nimic nu patrundea pina la noi de "dincolo", oare cum ar fi fost anii aceea?! Doar cintece patriotice si spectacole de omagiere... E adevarat ca mai tirziu si cenaclul s-a transformat intr-un astfel de spectacol, dar din fericire eu nu m-am mai dus sa vad asa ceva. Mai ales ca cei buni nu au acceptat compromisul si s-au retras.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 11:09 am

dau sio nejte citate dragutze care mie miau incantat zioa si nu pot pt ca sa nu lempartashesc:

Aveam niste emotzii de monstru'

ca eu sunt total s**t la parcari

corect ie in parcari, am ghicit?

dar pana la urma m-am bagat cu fatza intr-un loc

in sfarshit confidentze secsuale, ca de cand ma rugam io de dormea sa ne zica visele-i erotice, noroc cu pretenu demigrant ca a-nceput... si in ce loc ai bagat fatza?

shi am dat cu spatele

am intzeles ...

am parcat-o cam strab, de arata pocita

slang evident si mila imi e desi nu am priceput cine a iesit pocit(a) din invalmashala.

ca sa nu faca cineva misto de mine

ai vrea tu da' daca scrii (sau parchezi) in locuri publice nu se prea puate.

caci cand treci strada intai te uiti in toate partile shi dupa aia o treci

wow!!! deci daca undeva ie un boton musai trebe sa foloseasca la ceva (din ciclul cugetari pro_fund_e)

puteam sa fac acident

binentzeles ca puteai sa faci acident, respectivul acident fiind un cuvant inexistent numai dumneata puteai sa-l faci.

Stiu ca idiotzi ca astia o sa cunosc tot timpul

asa sentampla cand tenvartz in lumea ta, mai schimba aeru'

Cand vin in Romania cred ca o sa mor de nervi daca conduc, ca se conduce de-am p***a.

zi din vreme sa punem de coliva si de coruana deoparte ca noi suntem mai saracutzi ca se prajesc greu hamburgerii si fish & chips-ii pe acilea.

Cam atata pe azi, revin maine

uraaaaaaaaaaaa :D
gaga

Mesajde piskeshu » Mie Feb 18, 2004 11:25 am

Lutzele n-au nici varsta, nici sex.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 18, 2004 11:35 am

aha. deci sunt un fel de ingeri, nu ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 11:42 am

da, si asa teai lamurit de ce nu potzi sa le futzi
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 18, 2004 11:51 am

dana mi se pare ca ai un limbaj cam vulgar pentru o tanara domnishoara, asa ca matale.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Feb 18, 2004 12:37 pm

dupa cum zisesi , ti se pare...si ai grije cum te adresezi lu danone ca s-ar putea sa-ti ia neshte mortzi la pula...pe rand :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 1:24 pm

cum adica, futut ie vulgar? am inteles, deci nu le futzi nu fiindca is ingeri ci pt ca ie vulgar sa faci asta sau sa o esprimi ca atare intr-un limbaj vulgar ...

(cum am voie sa zic, penetrezi, faci secs, faci dragoste sau pur si simplu ca le iubeshti intr-un loc, macsim trei?)
gaga

Mesajde wwritza » Mie Feb 18, 2004 1:54 pm

Necko, mi-ai facut ziua frumoasa. In dimineata asta m-am aflat pentru cateva clipe inapoi in timp, urmarind un concert minunat. Iti multumesc si vreau sa sti ca–ti sunt o cititoare fidela si de-abia astept urmatoarea fila din ceea este, pentru mine, ca o carte buna.
PS iti invidiez copiii. Pe toti.....Si cafeaua ti-o invidiez, ca are o asa buna prietena ca tine

Nicolas_alex, nu am mai ras cu asa pofta de mult timp. Asteptam alte noi aventuri la malul marii cat mai curand , fiindca moshu te ia la voturi si vad ca s-a iscat o competitie intre voi...desi amandoi sunteti “interesantiâ€Â
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde memetshot » Mie Feb 18, 2004 4:32 pm

arahnida gandeste sunt bagate printr-un vas cu apa rece curenta pentru solidificarea aburului.

bre footoi, la voi tzuica e solida ma? probabil ca daia ai ramas cu ideea ca trebuie mancata...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Mie Feb 18, 2004 6:36 pm

Trebea sa pui shi un ranjit dala la urma ma! d-asta:D m-am iexprimat shi io greshit na.
trebea sa zic ca se transforma in stare lichida,dar cum eream in criza de timp,... n-am nici o scuza!
Totushi, exista tzuica shi in stare solida, shi anume samburii de pruna fiertzi.
P.S. arunca-m-ai in lanu cu secara:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Love2Fly » Mie Feb 18, 2004 11:59 pm

Moshu zice in Jurnalul lui:
[...]multumit drept pentru care am plecat spre autoservirea de la Sf. Gheo cu gand de a servi un peste, ceea ce am si facut. Cam asta a fost povestea primului meu 10 din istoria facultatii. Si nu, nu sunt la prima sesiune. Sunt la ultima, care s-a si sfarsit. Acum sunt in vacanta, ceea ce va doresc si voua cinstiti cititori.

Da' tu n-ai auzit cum ca autoservirea aia a fost gasita insalubra pt ca soriceii migreaza de la casele tiganesti "de alaturi" direct in bucataria lor?
Cat despre note...felicitari si ..... ne vedem la toamna!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 19, 2004 12:09 am

pokenitza scrie:Am luat si eu candva permisul de conducere, dar parca nu eram asa euforica ca tine....sau poate ca nu am incercat de atatea ori ca tine...!!

Pei normal, fetele trebuie sa conduc bine shi frumos. Baietzii sunt aia care sunt mai euforici, ca acuma mai au ceva in plus ca sa distruga, shi sa calareasca.

Dar eu conduc destul de responsabil. Oricum, sunt asa de euforic, ca parca e un vis. Intodeauna o vedeam pe soramea conducand, shi imi ziceam ca nici la pastele cailor nu o sa am carnet, d-aia. Ca acuma il am.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 19, 2004 2:10 am

Love2Fly scrie:Munca+Net+Revista+Dostoievski = Viata = patetic
p.s: astept comentarii!

ce gasesti patetic in a munci ? dar la Dostoievski ?
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale