C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deoarece autocenzura s-a transformat rapid in pseudocenzura, iar ideea de baza a acestui forum s-a perimat in timp, propun,nu-i asa, sa discutam,ce-i drept si acum facem tot acelasi lucru, intr-un mod cat mai elevat cu putinta, fara a devia de la subiect,dar mai ales de la cauza, pentru ca urmasii urmasilor nostri sa poata invata ceva cand vor citi ce am scris noi.
azti intzeles ba ?
azti intzeles ba ?
-

SOD - Mesaje: 6035
iesti prea ermetic zarzarica pt mine deci reformuleaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
fitzar camera a dracu satz fie! ce ai adunat pana acum? shi cum ma uit sub pat? se puate sa te uitz sub pat?
deci am 11 obiecte dintre care o cutie roshie care nu se deschide. mortzii ie de cutie!
deci am 11 obiecte dintre care o cutie roshie care nu se deschide. mortzii ie de cutie!
-

neatza - Mesaje: 5820
nu bre zambilica am inteles tot. totu ie clar precum posturile lui aurolacu sau jurnalu lu dormea. mai zii ,ca tare bine le zici
-

-

corcodusa nu ca ie castoc scris da virgula aia pusa la plezneaza dupa "lucru" e de mare efect emotional , cel putin pe mine ma invaluit un val de tristete incat numa un tuborg la halba miar putea reda culoarea in obrajori
da bre, empegurile le poti atasa la urechea dreapta unde tii creionu chimic
wuyity: cuacavete, matinale voi ce curu lu dornea jucati bre ca io avusei trebi si nu fusei pe trebi. datimi bre si mie nu fiti auro lake
da bre, empegurile le poti atasa la urechea dreapta unde tii creionu chimic
wuyity: cuacavete, matinale voi ce curu lu dornea jucati bre ca io avusei trebi si nu fusei pe trebi. datimi bre si mie nu fiti auro lake
-

in primul rand ca virgula ie pusa corect si in doilea rand io nu am creon chimic ci dasta mecanic pe numele lui mic rotrinc.si in al treilea rand zi cu halba aia ce si cum.si mai ales unde.
-

SOD - Mesaje: 6035
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
postez nu cas vrea si ca mear face vre-o placere ci ca sunt obligat: mea zis baicsu sa va zic ca disar sar putea sa se duca pe la bebleoteca din lacu tei. da ie frica singurel.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lasane bre randunica cu vrajelile cu rotrinc ca te vazui cu chimicu trasand shotronu in tineretului siti si zisei sa mai schimbi picioru de sarit ca o sa merji putin cu bataie pe dreapta .
pai de virgula zisei pe bune, ieream chiar serios (ma rog la cat pot fi io de serios)
bugatti orele 18.30?
pai de virgula zisei pe bune, ieream chiar serios (ma rog la cat pot fi io de serios)
bugatti orele 18.30?
-

aiule, il transporte-zi, ma, si pe baicsu? ca tot are drum inspre incolo. bine, in alta parte, da in drum spre bugatti.
ANTI
-

-

de acord baicsule da te faci ca nu te cunosc, da?
corcodusa, ce faci bre , iar lasasi simtu umorului in torpedou la bolid? sau ie contrafacut vinu de focsani si infunda hipotalamusu?
deci matinalu nare treaba cu noi azi, ca iel incearca sa iasa din camere asa ca cu alta ocazie o sa vorbim cu el puate totusi isi revine daca nu alaska il pashte
corcodusa, ce faci bre , iar lasasi simtu umorului in torpedou la bolid? sau ie contrafacut vinu de focsani si infunda hipotalamusu?
deci matinalu nare treaba cu noi azi, ca iel incearca sa iasa din camere asa ca cu alta ocazie o sa vorbim cu el puate totusi isi revine daca nu alaska il pashte
-

nauz ba cam ieshit din camera vietzii? acuma ii invatz pe altzii cum so faca.
amanunte pe imeu.
dgalskjgh: 18.30?
da mai iute nu sa puate?
amanunte pe imeu.
dgalskjgh: 18.30?
da mai iute nu sa puate?
-

SOD: te duci la windoz explorer, il deschizi, dupa care la meniu de sus de duci la tuls, foldar obtziuni deselectezi 'hide file extension for known types', daca e deja deselectat il lashi in pace. dupa care iei mpegu ii dai un rename shin loc de .mpeg pui .jpg, cum ar veni care este.
-

nocturna - Mesaje: 8725
neatza scrie:da mai iute nu sa puate?
ba da bagai neshte tabasco
bah tu poti sa te duci si d-acuma nu te opreste nimeni tamam mai bine ca tii scaunele ocupate pt cand venim noi
-

SOD, ii schimbi extensia, de ex pe iel il chiama .mpeg tu dupe punct shtergi mpeg si scrii jpeg. cu punct, adica chestia ta arata :
chestie.mpeg
si poi
chestie.jpeg
o atasezi, noi o dam jos, refacem procedura in sens invers si ie ochei
aiule, santzeleg ca ai cu cine bia si sa nu mai stau dupe meil? (nici in fatza lui, of cors)
chestie.mpeg
si poi
chestie.jpeg
o atasezi, noi o dam jos, refacem procedura in sens invers si ie ochei
aiule, santzeleg ca ai cu cine bia si sa nu mai stau dupe meil? (nici in fatza lui, of cors)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aiule, ochiei, ma fac ca nu ma vezi. da numa sam spui cu o juma de ora inainte, sa am timp sa ma duc acasa sam eau sandalele.
ANTI
-

cum sa nu mearga? ce are? ce zice? cea mancat? ce nui convine?
bre oare mor fi ajuns shi pe mine influentzele dorniene? ca simt asha ca fug neuronii de langa mine, in asha hal mau adus ashtia cu filmele lor.
bre oare mor fi ajuns shi pe mine influentzele dorniene? ca simt asha ca fug neuronii de langa mine, in asha hal mau adus ashtia cu filmele lor.
-

nocturna - Mesaje: 8725