C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone ce te face sa crezi ca capsunica va intelege?
wtyriuy: baicsule, 18.10-18.15 la locu stiut oricum indicat ie chiar daca te faci ca nu ma vezi sa traji putin cu cuada ochiului sa te feresti in caz de sa nu dau cu monopostu peste matale si sati botzesc sandalele.
wtyriuy: baicsule, 18.10-18.15 la locu stiut oricum indicat ie chiar daca te faci ca nu ma vezi sa traji putin cu cuada ochiului sa te feresti in caz de sa nu dau cu monopostu peste matale si sati botzesc sandalele.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
auzi bre, daca esti asa tare in chestie fati rost de adrese singur da? adica noi ce crezi nu suntem in stare so punem si singuri? dute dracului de infatuat
danone, tiam zis ca no sa inteleaga?
corcoduse cum facem cu 18.30 ?
danone, tiam zis ca no sa inteleaga?
corcoduse cum facem cu 18.30 ?
-

unu: trimiteo sa o punem noi dar tre sa te intreb: ce marime are kestia? ca ai kile limitate ca sa pui ca atashament (ce fraza am scos, mwoaa)
cu dileiu-mi abia vazui asta:
adica si awrolake ie tot hamburgerist ceia ce ie si normal ca asa patzeste uamenii care se nashte din profesori universitari
cu dileiu-mi abia vazui asta:
Urmatoarea "perla" am auzit-o la restaurantul la care lucrez.
adica si awrolake ie tot hamburgerist ceia ce ie si normal ca asa patzeste uamenii care se nashte din profesori universitari
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre iel ie dala de impinge chiftele si prajeste carucioare...si sa stii tu ca nu ie asa de usor sa faci una ca asta...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
mijto aia cu masina pocita in urma parcarii. pishator. culmea e ca peste fro 10-12 ani cand se va automatiza cu hamburgherii si carucioarele o sai vedeti pe alde aurolac si dormea vorbindune la teveu de democratie ,munca de jos, bunastare , etc intr-o romaneasca englezita numa la greselile gramaticale iar nanuka candidand la presedintia romaniei. vi se pare cunoscut scenariul?
-

ramane bre valabil ce ne crezi prietenii aia ai tai de bautura care una zic si alta fac 

-

stergel bre ca il pune spiritu libertin pe monk sa-ti dea avert ca stii ca se oftica...mai bine baga la alex pe sex ca are rubrica de matrimoniale
-

animale tu ai eshit din camera?
eu am fost unpic plecat cu trebi prin sat, de aia nu am raspuns la apeluri, da vaz ca matinalu o reushit sa easa singur.
Acu plec din nou, revin deseara tarziu.
ghjkfkf:
Bre, stiti ce il rodea pe dornica azdimieata de mi-a deranjat cafeiul pe imeu? Ma intreba cum dracu ne noi ( cemeijtii) neam gasit serviciile asta de "ne dam toata ziua pe net" si mai loam si bani. Ne invidia "pilele prin care am ajuns aci" Na-m reushit sa ii explic ca el este programat genetic sa impinga chiftele shi sa prajeasca carucioare, si CA CA sa ajunga si el la un servici de asta in care se da toata ziua pe net trebe intai sa se inprieteneasca cu Logica, apoi cu Gramatica si cu Cultura Generala si eventual cu un domeniu legat de net.
eu am fost unpic plecat cu trebi prin sat, de aia nu am raspuns la apeluri, da vaz ca matinalu o reushit sa easa singur.
Acu plec din nou, revin deseara tarziu.
ghjkfkf:
Bre, stiti ce il rodea pe dornica azdimieata de mi-a deranjat cafeiul pe imeu? Ma intreba cum dracu ne noi ( cemeijtii) neam gasit serviciile asta de "ne dam toata ziua pe net" si mai loam si bani. Ne invidia "pilele prin care am ajuns aci" Na-m reushit sa ii explic ca el este programat genetic sa impinga chiftele shi sa prajeasca carucioare, si CA CA sa ajunga si el la un servici de asta in care se da toata ziua pe net trebe intai sa se inprieteneasca cu Logica, apoi cu Gramatica si cu Cultura Generala si eventual cu un domeniu legat de net.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bre da ce tacura-ti. alcoolistilor...aiule nu-mi raspunsesi mai lantrebare: la biblioteca din tei pot sa intre si unicelularii?
bassule: cu ajutorul lu nea neatza am ejit
bassule: cu ajutorul lu nea neatza am ejit
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

am uitat ca sa va spun ca am gasit nesthe Pinot Noir din 95, care s-ar putea sa nu fie de pe Dealurile Chimiei, va anuntz maine daca ma strange casca sau nu.
Am nevoie de jinul asta ca m-am apucat sa conpun imnul "hodoronk Tronk" pt fanclubu ASIA si am nevoie de transpiratie (sau inspiratie ?)
Am nevoie de jinul asta ca m-am apucat sa conpun imnul "hodoronk Tronk" pt fanclubu ASIA si am nevoie de transpiratie (sau inspiratie ?)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
da bre ie un loc liber ,special amenajat pt cuacaveti
-

apai imediat ce vaz unde ie bugatiu asta mandrept si io spre el casa agiung acolo sa 6 jumate...sa nu mi se ocupe dracu locu...
-

aiule, piscine cu apa in care sa face focile bae nue?
este k po sa te kcin ideile mele?
este k po sa te kcin ideile mele?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
buei uoamini, vaz ca atz eshit in sfarhit din nejte camere unde probabil cine va inchisese o facuse cu un scop anume, deci nu cre ca ie bine! mai ales ca unii se chinui sa intre/parcheze in alte locuri!
eo se pare ca am avut ear de muncit, ashea ca nea teodor sa se gandeasca de doo ori inainte de a ma/ne invidia! da` ce zic eu? cum sa se gandeasca? cu ce sa se gandeasca?
eo se pare ca am avut ear de muncit, ashea ca nea teodor sa se gandeasca de doo ori inainte de a ma/ne invidia! da` ce zic eu? cum sa se gandeasca? cu ce sa se gandeasca?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, la mine ie bine.
am fost in biurou dalaturi sa vad sanfeldu care inainte, in tinp ce shi dupaia sha adus aminte care ezista o stecla de oarece in frigidel shi cu nejte carne fuarte buna de borc care leam luat shi leam pus separat pe car leam baut, respectiv mancat. acuma mai stau unpic pana se facea cafeaua shi ma duc inapoi ca mai ie din stecla. cred cajunge shi pentru maine.
am fost in biurou dalaturi sa vad sanfeldu care inainte, in tinp ce shi dupaia sha adus aminte care ezista o stecla de oarece in frigidel shi cu nejte carne fuarte buna de borc care leam luat shi leam pus separat pe car leam baut, respectiv mancat. acuma mai stau unpic pana se facea cafeaua shi ma duc inapoi ca mai ie din stecla. cred cajunge shi pentru maine.
-

neatza - Mesaje: 5820