pana acum, cate relatii ai avut si in cate s-a ajuns la sex?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
pana acum, cate relatii ai avut si in cate s-a ajuns la sex?
Incerc sa fac o tentativa de sondaj... Eu de la 14 ani pana acum am avut numai patru, dar fooarte lungi relatii si in doua dintre ele am ajuns si la sex.
Si cu ocazia asta v-as ruga sa precizati si la ce varsta ati avut prima experienta de gen.
Si cu ocazia asta v-as ruga sa precizati si la ce varsta ati avut prima experienta de gen.
tofantes e cu voi, pentru voi, la voi, IN voi,
always toujours tof tof tofu...
indescifrabilll
always toujours tof tof tofu...
indescifrabilll
- tofantes
- Junior Member
eu unul daca nu ajung la sex nu o numesc relatie, asadar ash putea sa spun ca am avut relatii cu cateva fete si o groaza de curve/prostituate; numarul nu-l stiu, ca de cand mi-au crescut astia salariul si numarul lor a crescut exponential.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Un pic offtopic... dar merge...
http://bursamoldovei.ro/x/index.html
http://nerdysouth.com/flash/69.swf
http://bursamoldovei.ro/x/index.html
http://nerdysouth.com/flash/69.swf
- miHaimm
- Junior Member
Mai tofantes ce idee traznita ti-a venit! pai tu unde te visezi fratele meu? La ora de mate unde aduni numarul relatiilor si le diferentiezi partial pe alea de s-a ajuns la sex de cele in care numai ai sperat si pe astea urmeaza sa le integrezi prin parti pe undeva?
Sau nu te gandesti ca ai da unora o tema prea grea de efectuat?
Sau nu te gandesti ca ai da unora o tema prea grea de efectuat?
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Deci eu am avut mai multe relatzii in care a fost implicat si sexul, nu conteaza prea mult numarul,ar fii o aberatzie sa stau sa enumar acum hahaha.....cert e un lucru, ultima relatie a fost cea fianala, adik m-am legat la cap sau mi-am pus pilostriile cum se spune pe la noi....
PS:...Oricum ciudat Thread, ..conteaza prea mult sa tii evindenta??..hmm mi se pare o tampenie...atata timp cat o faci cu grija.
Nanuka.
PS:...Oricum ciudat Thread, ..conteaza prea mult sa tii evindenta??..hmm mi se pare o tampenie...atata timp cat o faci cu grija.
Nanuka.

-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanuka scrie:atata timp cat o faci cu grija.
eu o fac cu o femeie. se intampla sa fie si mai multe, dar de cele mai multe ori este una singura.
pai cam la toate relatiile am ajuns la secs.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bre baics grije se referea la metodele de a se fofila de barbatasu cand o pune cu altii si nu la prezervative. in plus ,ca de obicei , asa cum ne-a invatat ,crestina mai mananca si castane :
uitand de amantu de care pomenea pe un alt thread. oricum lasa ca mai pune neshte poze si-o iertam
cert e un lucru, ultima relatie a fost cea fianala, adik m-am legat la cap sau mi-am pus pilostriile cum se spune pe la noi
uitand de amantu de care pomenea pe un alt thread. oricum lasa ca mai pune neshte poze si-o iertam
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:bre baics grije se referea la metodele de a se fofila de barbatasu cand o pune cu altii si nu la prezervative. in plus ,ca de obicei , asa cum ne-a invatat ,crestina mai mananca si castane :
Eyewitness gata, termina-te...
Nu e treaba ta..lol..
Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanuka scrie:Eyewitness gata, termina-te...
cand vii in tara se rezolva
-
LOL bre alex departe de mine gandu asta ,si frumuasa si putred de deshteapta n-am io norocu asta , io tot cu tiristele pe centura sau bagabuantele din colonade
ca asa mi-a zis doctoru ca face bine la maduva numa ca imi zise fata sa ma termin si cum io maimuta mi-o menajez singura solutie sa ma termine ierea sa vina ia in tzara.

-
Mr Teo scrie:Eu relatii am avut destul de multe(nu homosexuale si sub 10 spre dezamagirea multor forumisti) si nici una nu a ajuns la sex(spre bucuria userului gabizzu).
si-atunci esti virgin ????????
mai bine nu mai raspundeai la thread.......
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Doamne da sa fie bine, Jane!:)
Si tu superbo ce ai cu oamenii? Era vreun avertisment ceva.. "Postatul virginilor interzis" ?

Si tu superbo ce ai cu oamenii? Era vreun avertisment ceva.. "Postatul virginilor interzis" ?

...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
21 mesaje
• Pagina 1 din 1