aNREI gHEORHE

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

aNREI gHEORHE

Mesajde rocketman » Joi Feb 19, 2004 11:08 am

Nu stiu cine a vazut emisiunea lui aNdrei gHEORGHE cand au fost invitati baietii de la Coma, dar faza cu ''looseri cu pantalonii in cur" pe mine m-a enervat rau de tot. Asa ca nu pot decat sa spun "Sugi pula, gHEORGE". Adica noi care ascultam genul asta de muzica sutem niste ratati iar cei care care nu respecta directivele date inainte de emisiune sunt niste neprofesionisti? In caz ca n-ai inteles, "Sugi pula, gHEORHE".
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Feb 19, 2004 11:15 am

auleu, da mai sunteti ma multi, mai sunteti?!
ar trebui ca CNA-ul sa interzica emisiunea celor ca tine, macar ar face ceva bun!
si acum sa-ti expun ca ghe. de fapt facea mishto? ah nu, nu meriti.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Joi Feb 19, 2004 12:01 pm

Asa sa zic si io. Draga Gheorghe, daca o sa dai p-acilea fodata vreau satz spun ca 13-14 si emisiunea cu Liviu Mihaiu erau chiar simpatice, dar emisiunea asta a ta de acum e cel mai prost tocshou difuzat in perioada asta de televiziunile din Romania. Nu credeam ca potzi decade in halu asta.
Esti ca o cizma!!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde rocketman » Joi Feb 19, 2004 12:05 pm

Gabizzu scrie:auleu, da mai sunteti ma multi, mai sunteti?!
ar trebui ca CNA-ul sa interzica emisiunea celor ca tine, macar ar face ceva bun!
si acum sa-ti expun ca ghe. de fapt facea mishto? ah nu, nu meriti.

Mie nu prea mi-a sunat a mijto avand in vedere ca la sfarsitul emisiunii s-a multumit tuturor invitatilor mai putin celor din trupa Coma.
Pogo,pogo,pogo,bounce...
rocketman
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Feb 19, 2004 12:22 pm

omule, esti atat de penal. gheorghe promoveaza trupele rock pe radio inclusiv coma. el vorbea ironic despre modul in care ii privesc babele de pe strada si de faptul ca sunt iesiti din tipare, da ce sa intelegeti voi...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde piskeshu » Joi Feb 19, 2004 12:33 pm

el vorbea ironic in modul
.
Deci numai in modul vorbea ironic, adica cum? ca si cum ar vorbi negativ, da ar fi pozitiv?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Joi Feb 19, 2004 12:56 pm

rachetule, vezi, ma, ca il cheama Andrei Gheorghe.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Joi Feb 19, 2004 2:17 pm

piketule, du-te ma de aici...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tre » Vin Feb 20, 2004 7:20 am

de-acord cu pishkesu....

e de cacat emisiunea asta... daca pana si pe copchilu minune l-o chemat... n-am vaz't hemisiunea sa vaz daca-l ia la shto dar...totusi. si cand te gandesti ca gheorghe nu promova non-valori si nici nu facea misto de cei ce nu merita....

o fi imbatranit si el.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde shadowman » Dum Feb 22, 2004 4:07 am

a.g.-regatul isi alege publicul si invitatii doar din persoane pe care poate sa le domine, iar care ii mai ies din tipare le mai da cate o duma seaca de parca el ar fi un pui de zorro. de ce nu invita si el, pe carcotasi sau pe altii? dupa parerea mea,atunci s-ar putea observa nivelul la care se afla!
shadowman
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 22, 2004 9:52 am

pai poate sa-i invite si pe carcotasi, daca ii pune sa stea pe gradenele alea tot ii domina, ca se uita de sus la ei, el stand undeva la inaltime.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tre » Dum Feb 22, 2004 10:00 am

am eu o vaga impresie asa ca, in ciuda varstei inaintate, ii domina inca pe carcotasi...
tre
Junior Member

Mesajde ^mistique » Dum Feb 22, 2004 11:28 am

mie imi place tipu foarte mult..le da clasa la toti!
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 22, 2004 11:38 am

pai n-are nici o treaba coada vacii cu stampila primariei. emisiunea lu gheo ie pe un format, iar a carcotasilor pe alt format. singura asemanare ie ca toate cele doua emisiuni pot fi urmarite la televizor.
ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Mar Feb 24, 2004 9:57 pm

Eu niciodata nu mi-am dat seama daca imi place sau nu personajul asta... Uneori imi place, alteori imi vine sa il scuip in gura... De exemplu, mi-a placut cand i-a luat la pula pe aia de la Coma, daca intr-adevar ce a spus e adevarat, ca nu au respectat niste reguli nescrise ale audio-vizualului, a avut dreptate sa ii taxeze... Cat despre emisiunea de ieri, cu regele si impresarul agramatilor, am tot asteptat pana la sfarsit sa faca misto de ei, si in afara de cateva ironii asa, "prietenesti", nu a avut curajul sa spuna nimic... Ba mai mult, mi s-a parut ca i-a cam lins in cur... Muia-ka!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Mie Feb 25, 2004 12:07 pm

eu l-am iubit pe ghe cand le-a avut invitate pe fufele alea de la uuuups si pe al lor videoclip de 20 de dolari filmat cu efecte de botez...le-a facut cu ou si cu otzet. :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tre » Mie Feb 25, 2004 10:10 pm

baixinho nu de asta era vorba...

nedumerire: e combinat pe-ascuns cu gina pistol de-o tot cheama la hemisiune sa-i tzina...gipsu'? si daca da, huaaa, gina pistol e-a mea!!! ;)
tre
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Feb 27, 2004 11:27 am

gina pistol e un fel de luciu la teo , adica hai sa mai adaugam niste puncte rating. diferenta dintre gheorghe si teo este ca teo desi nu face emisiune nocturna ( :D ) prin glumele ei reuseste sa se ridice cu mult deasupra 'fazelor' pe care le scoate ghe...care-s gretzoase de cele mai multe ori.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tre » Vin Feb 27, 2004 5:14 pm

ce-a fost gheorghe si ce-a ajuns... si cand te gandesti ca-cand o fost maraton de 24 de hore cu midnait killah, am stat si eu treaz 24 de ore... ce fain era pe-atunci, acasa ghe, in autobuz ghe, oriunde ghe....
tre
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Feb 27, 2004 8:42 pm

sau vechiul si causticul 13-14...eh. nu mai zic cati ani l-am urmarit si cum in ora de fizica eu ascultam ghe, ca m-apuca nostalgia :cry:
acum are o emisiune parca de matrimoniale de la 10-11 pe care nu are nimeni timp sa o asculte...
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii