The Rasmus

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

The Rasmus

Mesajde Black Beauty » Sâm Ian 10, 2004 10:49 pm

Ce parere aveti despre ei?
Sincer, mie imi plac... De altfel, este si prima trupa de rock a carei piese am avut rabdare sa la ascult... Si, uite-asa a inceput sa-mi placa genul :)
Voi ce parere aveti despre THE RASMUS ?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Re: The Rasmus

Mesajde P!vlon » Lun Ian 12, 2004 2:26 pm

The Rasmus e tare!Atit muzica,cit shi versurile sunt super!i just love them!
P!vlon
Junior Member

Mesajde Sandman » Mar Ian 13, 2004 9:39 am

Am vazut un singur videoclip de-al lor la Mtv parca, si tot ce am de zis e ca sunt penibili.
- Father?
- Yes, son?
- I want to kill you.
Sandman

Mesajde Black Beauty » Sâm Ian 17, 2004 11:07 pm

Presupun ca este vorba despre "In The Shadows'...
Fiecare cu gusturile lui, nu? :)
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde deadgirl » Dum Ian 25, 2004 4:24 pm

SUNT OK.CAM PREA COMERCIALI PTR GUSTUL MEU, DAR MERGE.
deadgirl
Junior Member

Mesajde simi » Lun Feb 16, 2004 12:34 pm

Sincer cred ca sunt super Ok si sincer sper sa aiba succes pentru ca merita.Nu am ascultat tot albumul dar daca sun piese ca 'In the shadows' cred ca e just ok
simi
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Feb 18, 2004 12:38 am

voi stiati ca baietii astia cantau funk inainte ? si btw, trupa exista de peste 5 ani. Acuma imi par patetici...deh, ce nu face omul pentru bani
whatever

Mesajde nocturna » Mie Feb 18, 2004 10:25 am

sh-acuma ce canta? disco cu influentze funk? lamuritzi-mi shi mie nelamuririle, ca-n afara de 'sunt ok', 'ie ok', 'ok', altceva n-am intzeles de la voi. or suntetz voi prea profunzi ori tocmai contrariul.

sa se fi mutat lutzele lu' catharsis pe rock strain? :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mie Feb 18, 2004 11:40 am

precis s-au mutat, aci nui catharsis deci ... :j

plus ca am io ontrebare retorica, cum ie sa scrii la locatzie "Loc: romania-braila" (cu litere mici) si mesagiul cu majuscule, careo fi puanta (nu ca aj vrea sa scriu)

peseu: creca subectu i-l dau bonechinei pe muzica, sa nu rugineasca bruneta nuastra draga :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde catharsis » Joi Feb 19, 2004 2:06 am

off-topic: ai grija ca e si catharsis pe muzica...
peseu: alea nu sunt lutzele mele, nu au fost si nu vor fi niciodata.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gaga » Joi Feb 19, 2004 11:44 am

asa si de ce ar trebui sa am grija? normal, daca aveai lutze la indiscretzie erai hugh hefner :D

cadou de joi: threadu asta pe muzica :j
gaga

Mesajde b0nechina » Joi Feb 19, 2004 6:35 pm

A? Com? Ce? De ce m-ati trezit? Sunt eu, Lascarica! ;t
Ce-i cu threadu' asta si cine-i Erasmus? Cadou? Ce cadou? Ie ziua mea?

Hai, ma, danone, si ce bine dormeam de cand si-a facut tanase 4 clase forum si are un'sa vorbeasca singur...

Acu' pe bune, cine e Rasmus, ce canta, cate albume au la activ, cate turnee, unde or sa cante anul asta, cate octave acopera vocalu si repede, ca va dau 4 la toti!!!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 10:26 am

asa nu se mai puate! io zic ca ie de muzica desi ie indoielnic de rock asa ca ti-l dau inapoi sa se bucure si domnia ta si catharsis de muzici de calitate ...

ps daca n-ai vazut freza vocalului de la rasmus ti-ai ratat cariera
gaga

Mesajde b0nechina » Lun Feb 23, 2004 10:47 am

Ma, deci io n-am nici o vina, n-am mutat nimica, nu va mai luati de mine, rrrailor! ;P
Pe baietii astia unde-i pot vedea si io, ii gasesc la emtivi? Si de ce zici ca nu-s rock? Daca Tapinarii sunt rock, astia de ce n-ar fi? Ce s'teti, dom'le, invidiosi asa si criticati fara masura?

Am guglit la allmusic si n-arata nici o poza, ofticosii naibii! Si la genres zice doar atat: ROCK. Cred ca e prima trupa la care vad scris numa' rock. Probabil e imposibil de calificat. :D Si mai zice ca-s din Finlandia. 'Ai ca m-ati facut corioasa...
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 10:56 am

ia bone, clipurile vietzii si daca vrei sa te sperii de vocalu care ieste scroleaza umpic mai jos la clipu care ia facut celebri :con: in the shadows.

multzumita?

http://www.antenne.de/antenne/music/stars/rasmus_video/
gaga

Mesajde b0nechina » Lun Feb 23, 2004 11:05 am

Aaaaaa!!!! Aoleuuuu! :shock: N-am beut destula cafea pentru asta, footoo-i!
Deci, nea vocalu' nu-i ajunge nici la degetul cel mic lu' ala de la Soul Asylum (vorbim de freze, da?), da' m-am speriat de melodia care este, asta e marele slagar? Precum spusei, tre' sa bag doza dubla de cofeina si poate imi fac curaj sa ma mai uit o data. Auzi, da' la astia in germania se canta in cantine? :eek:
You don't have to cry
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 11:20 am

da, in the shadows ie marele shlagar si zi merci ca nu ti-am dat clipu ca trebia sa dregi cafiaua cu neshte uischi ca in clip baietzii are si aripi de ciuara ...

uitai: cine a zis ca tzapinarii canta rock?
gaga

Mesajde alter ego » Sâm Mar 20, 2004 8:16 pm

Cum am auzit eu de The Rasmus si de ce imi plac: de mult, pe vremea cand mai exista napster (sa fi fost prin 2001, cred) cautam o melodie, parca The Flaming Lips, nu mai stiu exact, o descarc si ma pomenesc cu ceva nou, ce n-auzisem niciodata. Era clar ca nu era ce cautam eu, dar mi-a placut. Am intrebat in dreapta si-n stanga si am aflat ca era The Rasmus - Chill. N-auzisem in viata mea de ei, dar am vrut sa aflu mai mult si pana la urma am ajuns sa cumpar direct din Finlanda albumul Into. E nemaipomenit. Daca aveti posibilitatea, ascultati mai ales F-f-f-falling. Din pacate lumea abia dupa "Into" a inceput sa auda de ei. "Dead Letters" e mult mai comercial, desi sunt cateva cantece formidabile (Funeral song si, mai ales, Not like the other girls - excelent solo de chitara). In the shadows nu este nici pe departe printre bucatile lor cele mai bune. Iar in ceea ce priveste povestea cu stilul funk si celelalte stiluri pe care le-au incercat, baietii s-au pus pe cantat in primii ani de liceu, ce vreti? Din incercari si tatonari au ajuns sa-si gaseasca propriul lor stil. Oricum, nu va legati de vocea lui Lauri, ca eu sunt mare fan! E printre cele mai bune voci din rock (aduce cu cea a solistului de la Linkin Park). Nu va grabiti sa-i dati la cap pana nu ascultati mai mult.

Si apropo de substitutii de astea de mp3 (in napster, kaaza etc), mai am o trupa pe care am descoperit-o astfel si care mi-a placut foarte mult. Extrem de originala: Clinic. Cautam Manic Street Preachers si am dat peste T.K. de Clinic. Daca o gasiti pe undeva s-o ascultati: merita.
alter ego
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Mar 21, 2004 7:47 pm

alter ego scrie:aduce cu cea a solistului de la Linkin Park.

Respectand ordinea cronologica a faptelor, poate c-o fi invers. Zic eu.

Si parafrazand pe dana: cine a zis ca Limbi 'n Parc e rock?
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Mar 22, 2004 10:37 am

dac intereseaza pe careva, atunci aflatz ca da razmuz ajia vine anu asta la sziget. pentru unii ie motiv sa mearga shi in linba panacolo, pentru altzii deja incep sa ma gandesc serios la alt festival.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde GreyV » Mar Mar 30, 2004 5:40 pm

Este o trupa destul de dragutzica.Muzica lor dupa mine nu suna tocmai rau.Se poate shi mai bine(ca intotdeauna).
Cam asta'i !
GreyV
Junior Member

Mesajde rasmusi-k » Mar Apr 13, 2004 6:45 pm

in orice caz, al lor este primul album rock pe care l-am cumparat pana acum! se regasesc in muzica lor toate starile mele sufletesti. plictisita dupa scoala(stiti si voi cum e!), am lasat pe mtv si...dintr-odata...viata mi s-a schimbat! intai m-a dat gata muzica si apoi solistul, cu frizura aia mortala! ii ascultam la un moment dat pe strada (la casti) si ma-ntreaba cineva "ce mai faci?", zic "still standing!". cum ar trebui sa faca toti!
rasmusi-k
Junior Member

Mesajde Oana O. » Mie Aug 25, 2004 2:04 pm

Eu una nu pot sa-i suport catusi de putin! Desi ma intreb cateodata cum de nu ma las fermecata de inteligenta versurilor pe care ei ni le aduc la cunostinta...Nu am ascultat prea multe melodii de la ei, dar nici n-am de gand. In plus, ma enerveaza la culme faza in care toti se metamorfozeaza (greu cuvant pentru ei) in ciori! Mi se pare ca e furaciune pe fata! 3D se metamorfozeaza (acu' se potriveste) in fluture intr-un mod care imi da si acum fiori...De cand n-am mai vazut videoclipul ala... ~)
I'm flying...Come with me!
Oana O.
Junior Member

Mesajde sheep » Sâm Sep 11, 2004 9:59 am

too fuckin comercial..si nici nu-mi place vocea tipului>:P
sheep
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 11, 2004 11:12 am

imi plac cum canta...adik..am luat d p net tot albumul ,dar numai mel care au fost lansate mi-au placut...shi cel mai mult Guilty...in rest nu m-au impresionat asha d tare....iar solistul nu-mi place cum arata...are o voce marpha totushi...
Titina
Junior Member

Mesajde hellraiser » Lun Sep 27, 2004 11:11 am

nu stiu de ce s-au mai apucat si paduchiosii astia de muzica.. canta ala solistul adica se screme .. sa ii iasa si lui vreo 3 versuri.. isi pune niste pene in cap.. ii imita oleak pe him si gata: si-au facut si ei trupa! ar mai trebui sa invete si ei ce e muzica adevarata...dar lor poate le convine ca sunt si copii sin astia carora le place si linkin` park si britney spears.. de ce n-ar merge si the rasmus? fuck them!
undefined7,ba,7!!!undefined
hellraiser
Junior Member

Mesajde Arbaces » Lun Sep 27, 2004 9:04 pm

Eu ascult trupe ca... stiu eu... Autumn Tears, Dreams of Sanity, Apocalyptica, Judas Priest. Si mai ascult uneori si numetal (new metal) precum Lp sau Rasmus. Rasmus spre deosebire de altii sunt o trupa aerisita, care place. Nu sunt nici foarte comerciali deci, dupa parerea mea, sunt o trupa reusita desi celor de dinainte nu le place. E o trupa reusita, de adolescenti. Versurile sunt clasice desi cam comerciale (tema dragostei devine comerciala dupa parerea mea).

pa
Arbaces
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Joi Dec 16, 2004 4:54 pm

cea mai lame trupa aparuta in ultima vreme. un fel de him2: razbunarea dar mai soft. bleaaah
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde black_heaven » Vin Dec 17, 2004 10:44 am

mda....... se pare k dupa voi fiekre trebuie sa copieze...... macar Lauri a recunoscut deschis k idolul lui e Ville Valo. Whatever...mie imi plac, vocea solistului nu e printre preferatele mele dar tre' sa recunosc k e deosebita, melodiile sunt destul de dragutze deshi ar trebui sa-si aleaga mai bine melodiile pe kre sa le promoveze
black_heaven
Junior Member

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Vin Dec 17, 2004 3:32 pm

IMHO trupa asta ar trebui trecuta la sectiunea pop. whos wit me? ~r
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Următorul

Înapoi la Rock international