comentarii impertinente la poze
Barbatu' lu' Nanul are ochii rosii si cred ca se imbata destul de des. Si de asemenea cred ca o mai bate din cand in cand pe Nanuk. Are fatza de om rau. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
shakti, tu chiar esti fata sau doar ai trasaturi feminine?
alex, tu cand faci, ma, nunta, ca vad ca threadul asta incepe, incet-incet, sa se reprofileze.
alex, tu cand faci, ma, nunta, ca vad ca threadul asta incepe, incet-incet, sa se reprofileze.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule , da uare baga tanase 4 clase si-o poza de grup cu nashii? am auzit ca esti domnisor de onoare la nunta....tii lumanarea
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
baixinho © scrie:shakti, tu chiar esti fata sau doar ai trasaturi feminine?
Baicsule tu chiar esti om sau doar ai trasaturi?
Mi se pare mie sau ai gandit vreo cateva secunde?
-
Tanase - Mesaje: 1238
Da mai! Mi-am aruncat si eu un ochi (din cei 4) pe poze si Shakti are niste poze traznet! Bravo! Sa te mai vad!:)
Spideru` mie mi-a placut da` nu asa tare ca Shakti:P!
Spideru` mie mi-a placut da` nu asa tare ca Shakti:P!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Tocmai ne intorsesem din oras...deci nici pe departe sa-l aranjez pt a vi-l arata voua..hahahaha
PS: Pt Moshu..uite ai stalcit-o aici pal...hmm asta n-ar omorii o musca, n-a dat niciodata in mine, ma jur, si faza cu ochii roshii nu e de la bautura, daca e s-o luam asa, eu il bag sub masa repede.....mai degraba e de la lentillele de contact, tre sa si le schimbe:D...
Muahh,
Va pup, Nanuka.
PS: Pt Moshu..uite ai stalcit-o aici pal...hmm asta n-ar omorii o musca, n-a dat niciodata in mine, ma jur, si faza cu ochii roshii nu e de la bautura, daca e s-o luam asa, eu il bag sub masa repede.....mai degraba e de la lentillele de contact, tre sa si le schimbe:D...
Muahh,
Va pup, Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
maaaaaaaaaa....Shaki Devil are piercing in limba si un dinte de aur, ca piratii din Marea Caraibelor. foarte frumos.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu mah. in poza 3 se observa ceva stralucitor pe limba. iar in prima poza se vede clar ca un dinte din partea stanga e de aur curat.
-
*p unii dintre noi te stiau din backstage *p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Weet-Weet...
Misto pozele, semeni putzin cu aia din avatar.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Roxana....oh, sweet Lord ! :cry: :cry: :cry:
-
Superba Oana scrie:*p unii dintre noi te stiau din backstage *p
Stiau ca sunt dragutza ? (:| Nici eu nu stiam *p
Merci oricum pentru complimente

Tipa din poza e nush ce printesa , din FF X parca ... ea e dragutza ...
Migule , de unde stii ca semanam la sex ? Ai verificat ? Macar pe una din noi ? :hehe:
Necko , ai fost dragutza ca intotdeauna

Merci :kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
chiar, shakti, te machesti singura asa?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Shakti a folosit dupa parerea mea, pudra, pudra multa de asemenea pe buze sau anticearcan..dupa care cu dermatograful a tras cateva linii la nivelul fruntii foarte fine pt a creea acele cute specifile, la nivelul cearcanelor in jos ..pt a creea acea aliura batraneasca ..de asemenea un pic pe nas... si barbie..dupa care hmm ushor a sters excesul de culoare, sau o alt avarianta a folosit fard de culoare gri cenusiu...
Nu stiu, asta e parerea mea, hmm as incerca si eu un machiaj de genu asta dar mi-e frica de comentariile voastra asa ca ma abtzin lol...
Va pup pe totzi,
Nanuka.
Nu stiu, asta e parerea mea, hmm as incerca si eu un machiaj de genu asta dar mi-e frica de comentariile voastra asa ca ma abtzin lol...
Va pup pe totzi,
Nanuka.

-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanuka scrie: mi-e frica de comentariile voastra
de ce ti-e frica nu scapi...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220