Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 11, 2004 1:27 am

Dogma. 7/10
Destul de plictisitor in unele faze, dar si foarte amuzant pe alocuri. Interesant subiectu. Oricum, pe mine tot Jay si Bob m-au distrat cel mai tare. Ei fac 80 % din film. Iar 20 % face Alanis Morissette. :)

Jay: The whole fucking world's against us, dude, I swear to God.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Feb 13, 2004 12:16 am

My Boss's Daughter. NU va uitati la film. totala pierdere de timp. NU e comedie si nu prea e ceva de ras in filmul asta. am crezut ca daca ashton kutcher a jucat in dude, where's my car? o sa-mi plac si filmul asta. 2/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde aspyrin » Vin Feb 13, 2004 4:12 pm

blood simple - un film al fratilor coen, foarte interesant... mi-a placut mai laes faptul ca nu se prea omoara cu discutiile :)
aspyrin
Junior Member

Mesajde vali » Dum Feb 15, 2004 10:30 pm

casablanca - misto, un film excelent
some people deserve to die
vali

Mesajde catharsis » Lun Feb 16, 2004 1:15 am

whale rider - un film despre indigenii neo-zeelandezi si credintele lor. l-a inceput m-a cam plictisit, dar chiar daca actiunea a progresat incet, filmul mi s-a parut foarte bun, iar protagonsita filmului (nu mai retin numele, e ceva cu hughes) este la 13 cea mai tanara nominalizata la oscar pt rol principal feminin, premiu pe care sper sa-l castige. 8.5/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Pei...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 16, 2004 9:42 am

No Escape cu Ray Liotta. Un film in viitor, despre o insulaunde sunt dusi prizonierii care nu mai pot fi reformatzi in societate. Ca un fel de rip off de la filmele: Escapefrom La shi Escape from New York cu Kurt Russel. 6/10

Unbreakable: Film cu Bruce Willis shi Samuel L. Jackson. UNde Jacks on cauta individul care este la polul opus de el(Jackson are oase foarte slabe), adica un om nemuritor, care poate salva omenirea. A doua oara cand il vad, l-am intzeles mai bine, shi de aceea ii dau un 7.5/10.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 17, 2004 12:23 am

The Big Lebowski. 9/10
Cat de frumos este acest film care nu se refera la nimic anume. Genial. Imi plac mult vestimentatiile lui Dude. La sfarsit are o camase pe care scrie MEDINA SOD.
Superba si coloana sonora. Tare de tot cand merge el cu masina si asculta Creedence si bate ritmu in acoperishul masinii.
Ati observat ce asculta cand facea baie ? Sunete de balene. Impecabil.
Sau ce fatza anarhista avea Smokey. He he he.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Feb 17, 2004 10:58 pm

My boss daughter - funny, dar probabil ca in 2 ore deja o sa uit despre ce e vorba in film. bun la popcorn si cola.
aspyrin
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Feb 18, 2004 4:38 am

paths of glory - e de prin anii 50, dar joaca kirk douglas si e regizat de kubrick. un film superb

"Paths of Glory" mi s-a parut si mie misto, un singur lucru ma cam deranjeaza, si anume discursurile parca prea pline de emfaza ale lui Douglas, prea teatrale si definitive... in fond chiar nu aveam nevoie de ele ca sa-mi dau seama de lipsa de justete a verdictului.

Splendoare in iarba - Elia Kazan, cam dezamagitor, Nathalie Wood e ca de obicei la inaltime, Warren Beatty face unul dintre putinele roluri reusite... totusi scenariul e dezamagitor, pe alocuri chiar ridicol.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde aspyrin » Mie Feb 18, 2004 12:57 pm

How To Kill Your Neighbor's Dog - un film interesant si ciudatel. cam englezesc si in umor si in realizare, dar merita vazut
aspyrin
Junior Member

Mesajde Delphyna » Mie Feb 18, 2004 2:19 pm

Eu am (re)vazut zilele trecute "Great Expectations" si mi-a placut... desi il vedeam a treia oara. Un film de toata isprava!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 19, 2004 12:50 am

Ti-a placut cand si-au luat limba in gura copiii aia doi ? Faza aia face tot filmu. *p

Tocmai ce am vazut A Bug's Life. Foarte dragutz si reconfortant. Ii acordam un 8/10 ...tinand cont de categoria din care face parte. Mi-a placut de gandacul ala sub forma de rinocer. Nu am idee ce este (poate radasca?) ...dar e super simpatic. Mai tre' sa vad filmele cu Pooh si Toy Story pt. a face colectia de Disney's completa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Feb 19, 2004 1:43 am

in great expectations au fost cateva scene prea teatrale gratuite, filmul putea fi mult mai bun. episodul din south park - great expectations merita insa vazut.
am vazut levity, in care desi joaca actori bine cotati: billy bob thorton, morgan freeman, kirsten dunst, holly hunter, a fost cam ciudat si cam fad. thorton e un ucigas care vrea sa se 'mantuiasca' (cam asta mi se pare cea mai buna traducere pentru 'redeem') incearcand sa faca un bine familiei victimei. 6.5/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Joi Feb 19, 2004 7:16 am

Oribilul Mosh scrie:Ti-a placut cand si-au luat limba in gura copiii aia doi ?

pervers batran... ]1949 - adam's rib[/b] - nu stiu, cred ca am asteptam eu la mai mult, desi filmul a fost destul de bun
1961 - splendor in the grass
1962 - lolita - kubrik rulz
1966 - blow up - foarte foarte
vali

Mesajde Delphyna » Joi Feb 19, 2004 10:24 am

Yup... interesanta faza cu limbile copiilor:P daca zic placuta ma treceti intr-o categorie careia nu-i apartin:)... eu nu stiu ce am da` Billy Bob Thorton nu prea imi place...zilele trecute am vazut ceva film cu el si cu fosta nevasta Angelina da` nu-mi amintesc titlul nici sa ma tai... in care el era operator trafic aerian sau cum s-o numi functia aia... dar nu mi-a placut deloc! Singurul film fainut pentru mine, unde a jucat el a fost cu Hale Berry in "Monsters Ball" in romaneste titlul suna cumva... "dragostea nu moare"? Meomoria mea de lunga durata e scurta!:)
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Filmu...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 2:43 pm

De care vorbeai tu Delphyna se cheama: Pushing Tin.
Ieri tocmai am vazut film-ul cu Bruce Willis nou: Tears Of The Sun. Wow, nu am ce zice, destul de misto. Este vorba despre conflictul din Nigeria in 1992, cand fortzele rebele s-au ridicat shi au executat familia regala, shi au luat controlul tzarii. Bruce e un soldat american care trebuie sa salveze o doctoritza, dintr-o zona care misuna cu rebeli nigerieni, dar cand ea vrea ca shi refugiatzii sa fie luatzi de acolo, ordinele lui Bruce willis, sunt in direct conflict cu promisiunea doctoritzei. 8.5/10, Merita vazut. Sunt unele faze dure de tot. ;j
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Delphyna » Vin Feb 20, 2004 4:33 pm

Da exact... mi-am amintit ca asta era titlul:) merci frumos Aurolace!
Aseara mi-am mai imbogatit cultura cinematorgafica cu "Finding Forrester" in care joaca Sean Connery. Ce mi-a placut! Si ce dor imi era sa-l vad pe omul ala jucand! Nu stiu de ce dar tare imi place fiinta aia. Bineinteles ca e incomparabil cu rolul din "Instinct" dar filmuletul asta a fost frumos! Nota? Nu-mi place sa pun, dar sa fie 8/10! Faza tare azi (cu bicileta): in viata mea n-am semnalizat vreodata schimbarea directiei cand mergeam cu bicicleta, dar sub influenta filmului de aseara numai m-am trezit regulamentarizandu-ma! :) Am ras singura de mine pret de cateva zeci de secunde!!
Delphyna

Mesajde memetshot » Vin Feb 20, 2004 4:38 pm

Tears Of The Sun: aurolace, poate numa copchiilor dastia hraniti cu mancare de carton ca tine poa sa le placa filmul ala...un film mai tras de par nici ca se putea...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde aspyrin » Vin Feb 20, 2004 9:28 pm

Crazy Beautiful - un film "beautiful" cu Kirsten Dunst (care si ea e foarte "beautiful").. e o poveste de dragoste tip (sau ma rog, aproape tip), dar e misto facut...
aspyrin
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Feb 21, 2004 10:39 pm

Hart`s War-ma asteptam la mai mult de la filmu asta.Iures are o prestatie mai mult decat uonorabila,atmosfera ie destul de convingatoare,intriga merge,dar produsu final adica filmu scartaie.6/10
K-19 The Widow makersiarashi uo dezamagire,in sensu ca ie filmu clasic cu submarine din care am vazut uo groaza.Acelasi conflict ca in Crimson Tide intre capitan shi secund,acelasi patriotism ca in Hunt for Red October....uoricum decoru fuarte reusit. tot 6/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde marian jan » Dum Feb 22, 2004 11:18 am

filmul se numeste "jenna jameson-hard fucking and blowjob".bestial.e una dintre actritele mele favorite.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde aspyrin » Lun Feb 23, 2004 5:06 pm

star wars: amenintarea fantomei - l-am revazut pe proTV. nu stiu ce sa zic... dar parca prea e pentru copii. sunt prea multe clisee, prea multe faze degeaba bagate in filmul asta...
aspyrin
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Feb 23, 2004 5:25 pm

Nu stiu cat de vechi e , dar aseara am vazut " The sixth day " .. o tampenie imensa ! Schwartzeneger are un zambet de om idiot , nici nu stiu cine a avut " minunata " idee de a realiza acest film .. am pierdut 2 ore din viatza mea ...
Am vazut si Hackers , cred ca si asta e vechi ... Si asta e o mare tampenie .. Mai ales ca juca Angelina Jolie ... alte 2 ore pierdute ... mai bine dormeam :rolleyes:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 23, 2004 11:58 pm

Chicken Run. 8/10
Un film de animatie inspirat probabil din The Great Escape, clasicul din 1963 cu Steve McQuenn, James Garner sau Charles Bronson. De fapt la inceputul filmului Chicken Run chiar sunt preluate cateva faze din Great Escape. Chiar si coloana sonora.
Relaxant si amuzant. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mar Feb 24, 2004 8:13 am

Weet-weet scrie: Am vazut si Hackers , cred ca si asta e vechi ... Si asta e o mare tampenie .. Mai ales ca juca Angelina Jolie ... alte 2 ore pierdute ... mai bine dormeam :rolleyes:

mami, vezi ca pe http://www.imdb.com iti spune despre ce e filmu, eventual si niste comentarii. deci nu are rost sa pierzi vremea cu un film despre care nu stii nimic. risti sa bagi comentarii aiurea

sex is zero - much much funnier than american pie. tipul ala e penal, iar Eunshik e superba

lost in translation - daca nu erau ribisi si imbecila aia blonda din scary movie, filmul asta era de nota 9,5. copolla rulz.

dickie roberts, former child star - david spade are un umor care imi place. iar mccormack e o tipa misto
vali

Mesajde nae cinefil » Mar Feb 24, 2004 9:00 am

agent cody banks - comedioara cu spioni la pubertate! clishee din james bond!
clockstoppers - efecte superfaine shi cam atat!
scary movie 3 - la un momentdat m-am plictisit! deja la a 3-a parte ghiceshti modul in care ar putea parodia orice scena!
vali, zici ca lost in translation e fain? atunci il pastrez pt week-end, alaturi de kill bill!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Daimon » Mar Feb 24, 2004 11:01 am

Cold Mountain sau din seria "another stupid" american story...peisaje mishto, actori ok, da' (fara sa fiu eu un mare cunoscator in domeniu) poveste de muieri...

daca eram acasa nici prin gand nu imi trecea sa merg la filmul asta, m-am dus mai mult de curiozitate, sa vad ce se poate face in eterna si fascinanta Romanie... ma gandesc ca pentru oamenii de film care au lucrat la proiect a fost o chestie super interesanta...

revin, ca am am citit una alta despre nenorocirea aia de film, cred ca os apostez si la cel mai prost film...

cine naiba m-a dus la filmu asta...
Daimon

Mesajde Aliosha » Mie Feb 25, 2004 6:53 am

S.W.A.T - un cacat de film.

2 fast 2 furious - mai slab decat primul insa merge la o floricea. Daca iti plac cat de cat masinile nu ai cum sa nu treci peste toate infantiltatile din el.

Runaway Jury- un film foarte bun care merita mentionat pe threadul de gen dedicat filmelor de anul trecut. Scenariu adaptat dupa o carte de John Grisham si actori mari : John Cusack, Dustin Hoffman & Gene Hackman
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 25, 2004 10:55 am

Animal Farm. 8/10
Vestitul film de animatie care dupa '90 era cautat de toata lumea. L-am vazut si atunci, acum doar l-am revazut. Foarte interesant cum este transpusa politica intr-un desen animat, care defapt are la baza o carte. O mica fabula.
Filmul este destul de vechi. Facut in 1954.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Joao » Joi Feb 26, 2004 9:32 pm

the rain maker-film bun cu doua-trei faze inteligente
paycheck-labarnita, bine dreacu ca nu a fost plin de efecte ca nu as fi avut rabdare
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film