Vind deck dublu Technics seria RS - TR 373 in stare excelenta de functionare. Pret avantajos raportat la cel din magazine
Relatii la nr de tel 090688434 sau veniti cu un mail la http://www.pety2000@k.ro
Nu ratati ocazia!!!
vind ceva bun
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: vind ceva bun
Mailu' e tzeapa, asha ca nu stric un telefon ca sa constat ca shi ala e tzeapa . Daca anuntzu e pe bune, zi deshchis la bobor cat ceri pe el.
- vladonne
- Junior Member
Ok fratilor pretul este de 5 bulioane cash!!
Asa ca va astyept cu propuneri!!
si sa stiti ca adresa de mail e pe bune!! la fel si nr de tel.!!!
si sa stiti ca adresa de mail e pe bune!! la fel si nr de tel.!!!
- pety2000
Re: Re: vind ceva bun
[quote]Initial trimis de pety2000
[B]Ok fratilor pretul este de 5 bulioane cash!!
si sa stiti ca adresa de mail e pe bune!! la fel si nr de tel.!!! [/B
Man, eshti pe alta planeta . 5 - 6, e nou noutz la Tehnics. Puteam cu 2 juma sa iau un 575 ...So, poate te mai gandeshti. 5 bulioane vine in para fo' 150...Mult rau pentru un amarat de 373 shi dublu. Mai shtim shi noi sa umblam cu sculele. Da' pana la urma, poate ai dreptate, prost e cine da, nu cine cere...Bafta .
[B]Ok fratilor pretul este de 5 bulioane cash!!
si sa stiti ca adresa de mail e pe bune!! la fel si nr de tel.!!! [/B
Man, eshti pe alta planeta . 5 - 6, e nou noutz la Tehnics. Puteam cu 2 juma sa iau un 575 ...So, poate te mai gandeshti. 5 bulioane vine in para fo' 150...Mult rau pentru un amarat de 373 shi dublu. Mai shtim shi noi sa umblam cu sculele. Da' pana la urma, poate ai dreptate, prost e cine da, nu cine cere...Bafta .
- Vizitator
Mah baiatule, decku ala al tau io pot sa il iau cu 2 milioane maxim, asa ca in pana mea, mai lasa la bani, e prea scump.
Cum ar fi daca as da un 486 cu 2 bulioane ?
Cum ar fi daca as da un 486 cu 2 bulioane ?
- KirkHammett
- Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1