legalizati iarba..

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

..no

Mesajde TheSmoker » Mie Iul 02, 2003 10:22 pm

Initial trimis de Raspopitu
Iarba se va legaliza dupa ce vor trece vreo 4 generatii la conducere...zic yo

Raspopitu...daca nu se va legaliza in 10-20-30 ani dupa aia nu se va mai legaliza...de ce? lumea se va schimba, drogul tot drog ramane iar efectele lui aceleasi dar asupra unei lumi schimbate!(dpdv al gandirii, poate si strucrurii fizice, cine stie ce ne va mai afecta sanatatea, doamne fereste!)..zic yo la ce zici u! :)
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

SUBSCRIU !

Mesajde superbiggy » Mie Iul 02, 2003 11:52 pm

Abia astept sa vad la magazine pliculetu sau pachetelu si pipele sau bongulile in diverse forme,marimi si culori.Pina atunci ascundeti-va bine marfa si trageti numai in locuri retrase din clasicul bidon de coca cola prin obisnuita teava de la pix.Respect si tineti fumu cit mai mult .Peace all !
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Usor usor...

Mesajde gizzo » Joi Iul 03, 2003 12:19 am

Am vazut ca acum au schimbat legea....daca esti prins consumand esti bagat intr'un program de "reabilitare". Nu te mai baga la inchisoare ci esti obligat sa urmezi niste "cursuri" de dezintoxicare si sa prestezi munci in folosul comunitatii. Asta e un lucru bun si e o schimbare buna zic eu. Usor usor mentalitatile se schimba....dar in Romania asta inseamna destul de mult. Cum mai zicea cineva pe aici e nevoie de o schimbare de generatii.
Singura solutie sa se legalizeze si la noi mai repede ar fi sa fie legala in toate tarile din UE. Atunci si noi....ca na tre' sa fim in pas cu europa...o sa ne grabim s'o legalizam. Slabe sanse totusi...doar in Anglia se dicuta deocamdata si acolo doar in scopuri medicale.
gizzo
Junior Member

Re: Usor usor...

Mesajde TheSmoker » Joi Iul 03, 2003 9:28 pm

Ca bine zici gizzo, ma mie unu mi-ar fi indiferent, pe voi, pe unii v-ar ajuta...dar nu-s sigur!
TheSmoker
Junior Member

the Weed Of Wisdom

Mesajde usualflow » Joi Iul 24, 2003 12:21 am

A trecut ceva vreme de cand iarba era consumata in cadrul ritualurilor religioase, pt meditatie completa asupra cuvintelor lui Jah.....

Iarba....fie ca e ganja, marijuana sau canabis, fie ca ii spui weed, marfa, Iley, callie sau „iarba sfanta", de fapt cand tragi un joint tot pe gigi il fumezi.... :D

Mi-am amintit de o imagine pe care am gasit-o pe net, imagine intitulata "NY dupa legalizarea marijuanei"... well era ceva de genul fum albastrui si dens peste tot, de nu se distingea nici o cladire k lumea :p

In fine...eu cred ca Romania nu va ajunge la degetul mic al Olandei...sincer sincer nu vad sa apara prea curand in bucuresti Coffe-Shop-uri ca in Amsterdam....

Poate suna pesimist....eu cred ca sunt realista.... :con:
usualflow
Junior Member

Mesajde thebrat » Mie Iul 30, 2003 7:31 pm

pana si in Kuwait hashish(o alta forma de cannabis) este legal...nu-mi pot imagina ca un drog sa fie legalizat in tara,romania este cu 10ani in urma in gandire si intr-un fel ar fi periculos...chiar daca in state weed-ul nu este legal,la orice concert si la orice petrecere este consumat,chiar daca politia este in jur nu te poate pune in puscarie...mi se pare super aiurea,pt.ca weed-ul este un drog ca orice altul numai ca efectele lui nu sunt atat de evidente ca cele de la alte droguri...nu stiu daca sunt pro sau contra...ciudat:con:
...to laugh often and love much; to appreciate beauty; to give of one's self; to leave the world a bit better; to have played and laughed with enthusiasm and sung with exultation--that is to have succeeded...
thebrat
Junior Member

Mesajde onTHEmic » Dum Noi 16, 2003 4:36 pm

Ma voi credeti in Dumnezeu?Pai voi nu vedeti ca la noi nu se legalizeaza nici macar prostitutia si voi vreti sa se legalizeze iarba...Da' oricum, ar fi frumos.Poate cand vor fi copii nostrii de varsta noastra se va legaliza si la noi
onTHEmic
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Noi 18, 2003 11:51 pm

Cum naibah potzi sa compari iarba cu curva??? Ce draq are una cu alta.
Uncle Boggy
Junior Member

Coruptia...

Mesajde Aurolacul » Mie Noi 19, 2003 6:23 pm

Initial trimis de onTHEmic
Ma voi credeti in Dumnezeu?Pai voi nu vedeti ca la noi nu se legalizeaza nici macar prostitutia si voi vreti sa se legalizeze iarba...

ei cata coruptie e in Romania la cine il mai doare in pula daca un student o trage la un bong intr-un camin cand sunt atatea alte probleme. Nici in Anglia(unde legea e mai stricta), Totzi fumeaza, pana shi pe strada cu masina de politzie in spate, cum am vazut alaltaieri. In Romania, nu cred ca iti are nimeni grija.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde onTHEmic » Vin Noi 21, 2003 8:57 pm

Uncle Boggy...ori nu m-ai inteles ori esti greu de cap!No offence!Am vrut sa spun (poate unii m-au inteles) ca prostitutia este legala aproape peste tot in lume...dar la noi nu.Daca nici prostitutia nu e legala, ceea ce ar fi destul de normal, atunci iarba cum sa fie?
Pace!
onTHEmic
Junior Member

probleme in plus...

Mesajde sen » Vin Noi 21, 2003 9:30 pm

mah io cred ca o eventuala shi pur ipotetica...oarecum utopica legalizare a mariei ca tarfa urbana ar aduce mai multe belele decat avantaje... oricum ce dracu'...io va intreb pe voi acuma dk faptu ca iarba nu e legala v-a impiedicat vreodata s-o fumatzi... discutzii peste discutzii cu legalizarea marijuanei...fumatzi shi gata...e clar ca nu trebuie sa te duci in jamaica sau in olanda k sa faci asta...

pace...shi cum zicea bob, smoke 2 joints before i smoke 2 joints and then i'll smoke some more...
sen
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Sâm Noi 22, 2003 2:33 am

onTHEmic: no offence taken, stai linistit ca nu-s chiar asa de prost incat sa nu-mi dau seama despre ce vorbesti, dar totusi nu neaparat daca nu s-a legalizat prostitutia trebuie sa nu se legalizeze iarba.
Chestia este ca nu au nici o legatura una cu alta.
Ca tot ziceai tu de prostitutie, in afara de Olanda care alta tara in care este legala prostitutia a legalizat iarba?
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde n.c.c. » Vin Feb 20, 2004 5:43 pm

N.c.c. In D-fekt
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Vin Feb 20, 2004 5:46 pm

Buna Seara Si Bine V-am Gasit Dragii Mei
Cineva Spera C-o Sa Raman Fara Idei
Ne Ce Rem Scuze-n Public
Pt Cei Care Ne-asculta
Noi Nu Facem Muzica De Futut Femei Urate
n.c.c.

Mesajde Drkev » Joi Mar 25, 2004 5:23 pm

No comment
Fişiere ataşate
mcCrackhead.jpg
mcCrackhead.jpg (249.86 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 25, 2004 11:07 pm

da cul poza,o am si eu mai mijto facuta,numa buna de avatar daca o micsorez umpic...superba combinatzie marijuana-mcdonalds
TheSmoker
Junior Member

tot o sa se intample o data...

Mesajde drogy_is » Mie Mar 31, 2004 11:13 pm

bai imi pare rau k nu am vazut discutia mai devreme...da in fine
nu stiu cine a zis mai devreme k fetele dek fumeaza pe fata sunt curve.. :rolleyes: ?!?...in cazu asta io sunt cea mai mare curva...sa mor de nu-i asa
io stiu sigur k nu o sa apuc vremurile cand o sa se fumeze iarba mergand pe bulevard...da ma rog la Dumnezeu sa apuce macar nepotii mei

oricum daca se va face ceva vreodata nu cred k asta e momentu....deocamdata io zic sa ne vedem de treaba noastra si sa fumam palmat.... :)
drogy_is
Junior Member

Anterior

Înapoi la Parazitzii