Vestitul analist politic Auro Lake conferentiind despre comunism

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cubu » Vin Feb 20, 2004 10:15 am

Aurolace, ti-am citit si eu ineptiile, mi-e lene si sila sa iti dau argumente, ti-au spus destule cei dinainte... Un singur lucru vreau sa-ti zic: daca tu ai trait in puf si nu ti-a lipsit nimic, nu inseamna ca toti au avut parte de asa ceva. Mai ridica ochii in stanga, in dreapta, ca nu doar eu sau tu sau alt om din lumea asta stie adevarul, fiecare stie cate o bucatica din el...
indescifrabil
cubu

Deci...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 5:37 pm

eyewitness scrie:deci , nu aveam LIBERTATEA DE OPTIUNE.

Vreau sa te intreb ce libertate de optiune am eu aicea, ca totzi ma criticatzi ca mi-a placut comunismul. Dupa cum ai zis tu aiule: "Daca muschii mei" vrea sa le placa comunismu sa le placa. Multzi datzi cu batzul in balta, shi ma criticatzi, dar nu avetzi nici un argument.

Necko este singura care a venit cu argumente intemeiate, shi pentru asta o respect. Cert e, ca ar fi fost posibil ca in unele parti ale tzarii, sa fi fost mai bine decat in altele, poate in Severin a fost mai rau decat in Iasi. Bunicii din Suceava au zis ca au avut ce manca in timpul comunismului, shi nu au murit de foame, din cate stiu eu, au fost timpuri grele. Cozi(am stat shi io la coada, shi soramea), am bajabait unele nopti pana la veceu ca nu era curent electric, shi am shi citit pe intuneric cu lumanarea. Chiar nu imi amintesc dintre prieteni, sau rude, sau cunoastintze, ca oamenii sa o fi dus asa de rau in timpul comunismului cum unii o duc acuma.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Feb 20, 2004 5:41 pm

aurolace taci draq....ca te si crede lumea....
ia zi-ne totusi noo ce nu ai voie mai sa faci?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Feb 20, 2004 5:44 pm

tampitel, optiunea ta pe forum este sa scrii in iel sau sa nu scrii. dupa cum observi in pofida cretinitatilor pe care le debitezi la fiecare propozitie adminii nu te-au banat deci debitezi in continuare. a-ti critica opiniile este una si a-ti interzice sa-ti expui opinia este altceva. sunt convins ca n-ai inteles nimica dar am simtit ca-i datoria mea cetateneasca sa-ti esplic.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Vin Feb 20, 2004 5:57 pm

Aurolacul scrie:am shi citit pe intuneric cu lumanarea

Cum naiba ma, aurolace, ca aveai 5 ani in '89 !?! Si chiar daca ai fi citit, cum spui tu, nu ti s-a parut o umilinta mult prea mare ca sa regreti acea perioada?
In fond, tu ce consideri ca umileste cel mai mult romanul de dupa revolutie?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde eyewitness » Vin Feb 20, 2004 6:03 pm

neko, hai ca cu cititu ie clar ca fu un copil precoc io ma-ntreb cum statea un copil de 4-5 ani la cozi? ai dracu parinti domne sa espluateze un suflet pur si neprihanit aruncandu-l in valtuarea cozilor, a luptei pt supravietuire. ntztztztz , rusine....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Vin Feb 20, 2004 6:14 pm

Poate asta explica trauma...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mare scofala...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 8:27 pm

Da, citeam la 5 ani, shi ce daca. Pei nah, nu ma deranja sa citesc la lumanare.
Ca sa raspund la intrebarea ta:
Lucrul care il umileste cel mai mult pe romanu de dupa revolutzie cred ca ttre sa fie saracia asta, cu somaj, shi cu salarii mici.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Feb 23, 2004 1:26 pm

da bre....ai dracu ce salarii mici le da la somerii saraci.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 23, 2004 1:38 pm

Aurolacul scrie: Pei nah, nu ma deranja sa citesc la lumanare.

ai dreptate aurolace, nu-i baga in seama pe uamenii ejtia rai, shi io de exemplu in uichend am citit la bere...nici nu shtiu cata! ashea ca shi tu puteai citi la lumanare.... E drept ca mai corect ar fi fost lumanari, da` asta nu-i important! Plus ca asha se explica shi saltul de la lumanari la pungile cu aurolac!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 1:42 pm

ce citeai la 5 ani? si la ce cozi stateai la 5 ani?

care saracie? sunt mai multe bentely-uri in Bucuresti decat in Londra si mai multe Ferrari decat la Roma, prin ce stabilesti dumneata cu genu-ti nedanubiano-pontic in ce se masoara saracia?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Lun Feb 23, 2004 1:45 pm

Aurolacul scrie:Lucrul care il umileste cel mai mult pe romanu de dupa revolutzie cred ca ttre sa fie saracia asta, cu somaj, shi cu salarii mici.

aurolake, te confuzezi grav, dar nu ne miram. lucrul care il umileshte cel mai mult pe roman e sa vada cum demigrantzi mai paraleli decat shinele de calea ferata, cu discernamantul, coerentza sau logica, manatzi de nushtim ce fortze oculte, vin shi-shi dau ei cu mareatza parere presupusa ca un inteligent neuronizat vorbitor shi fin cunoscator ce se afla despre diferite situatzii , in loc sa stea-n banca lor shi sa tasteze numa in caz de urgentze de gravitate macsima (de exemplu, pentru a ne anuntza ca paraseshte forumul). deci ne umileshte shi degradeaza conditzia elementara de uom, ca asemenea demigrantzi poliglotz shi trilingvishti traiesc, respira, se mishca shi poate, duamnefereshte, mai incolo ajung sa se shi reproduca prin spori.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde memetshot » Lun Feb 23, 2004 1:59 pm

sau duamne fereste prin divizare...
memetshot

Mesajde stefan » Lun Feb 23, 2004 8:55 pm

Ca sa nu ne mai ostenim sa comentam viziunile aurolaciene originale legate de comunism pe kterinci, am mutat luarile sale de pozitie pe acest subiect, impreuna cu comentariile altor useri, care in zece, cinspe, douazeci sau mai multzi ani de trait sub comunism n-au apucat sa intzeleaga ceva ce precocele nostru analist a priceput in anii cei mai frumosi din viata sa, de la 0 la 5 ani.

Cu scuzele de rigoare pentru cei care au luat in serios teoria neomarxist-aurolakiana, oricum partea mai putin "revolutionara" a discutiei se afla inca pe "politic si social".
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Feb 24, 2004 12:25 am

eu am trait un an sub puterea asupritoare a ceshtii :D si totusi am desprins un lucrur f important, my dear aurolake: pe vremea aia , nimeni nu avea dreptul la o opinie pertinenta. ce'ar fi sa consideri 'mneata ca esti sub regim comunist , care este, si ca n-ai dreptu sa vorbesti pe motiv ca o ai putea fi intemnitzat, respectiv banat?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Mar Feb 24, 2004 9:02 am

gabizzule si tu cum ti-ai dat seama? cand incepeai sa plangi te dadeau in gat la securitate ailalti bebelusi?
memetshot

Mesajde gabuba » Mar Feb 24, 2004 11:47 am

da, dom'le , si veneau bebeii tip til la mine la usa... si cum eu am fost si mai precoc decat ast' aurolac deja elaboram planul revolutiei prin telefon cu CIA-ul, da' m-au dat aia-n gat si nu mi-am mai castigat drepturile cuvenite de revolutionar ratat... :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nocturna » Mie Feb 25, 2004 10:32 am

stefan, da' n-o fi mai bine sa uneasca ashtia kterincile cu politicu'? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde stefan » Mie Feb 25, 2004 10:39 am

Nu :mad:. Nu cred, na, sa fie 10 caractere.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Haha...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 25, 2004 7:59 pm

Va rog sa nu va constipati discutand prea tare teoriilie mele comuniste. :nope:
Nici nu vizitez thread-ul asta, deci puteti sa bagatzi C***t in continuare.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Delphyna » Mie Feb 25, 2004 8:07 pm

Ne-am dat si noi seama ca nu-l vizitezi Auralce! Posturile tale rasar din senin! Magie...... comunismul asta!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde gabuba » Mie Feb 25, 2004 8:54 pm

ceashca, daca nu era ceashca acum nu exista magia...buhuhuhuhuuuu!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde userwrx » Mie Feb 25, 2004 10:17 pm

aurolacu asta ma facut sa zambesc ... auzi economia mergea bine!!! maaaaa toata MIZERIA de acum se datoreaza comunismului ma ... ma .. ioii greu ma abtin.... ma oameni astia au atata drepate ma!!!!! ... sa-ti fie rusine ma !!! sau mai bine....
freacatzi p**a aurolacule!!!! acuma mi-am revenit un pic :))

ma uit si vad ca are 1,248 de mesaje!!! va datzi seama ce tampenii o scris asta???
ai ales bine poza lui jonny bravo :))))) nu scapa .. ii trimit un mp!
userwrx
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Feb 25, 2004 10:36 pm

nu ne dam seama, am simtit-o pe propria noastra piele!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde tre » Mie Apr 21, 2004 11:26 pm

aurolache eu stiu ca-n vest e la moda sa-tz placa comunismu da du-te pe forumuri englezesti si debiteaza tampeniile astea nu aici, ca mai dai de oameni gen necko care-au simtit din plin 'binefacerile' epocii de haur.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii