Unde locuiesc forumistii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Unde locuiesc forumistii

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Noi 09, 2003 10:24 am

garsoniera
2
7%
apartament 2 camere
5
18%
apt 3 camere
8
29%
apt 4 camere
4
14%
apt de neam prost
0
Niciun vot
casa curte
2
7%
vila
0
Niciun vot
camin studentesc
5
18%
camin nefamilisti
0
Niciun vot
camin familisti
0
Niciun vot
cort
1
4%
unchiu-n gara
0
Niciun vot
supt ceru liber
1
4%

Voturi totale : 28

Mesajde Abaddon » Mar Oct 14, 2003 11:32 pm

monkule nu cumva ai uitat sa zici de bananierii aia din cocotieri din fata palatului.... mah io cred ca mai minte si omu da nici in halu asata.... sau tu nu ejti om ;m
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

eu stau la casa

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 01, 2004 2:18 am

bineinteles ca in alaska
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Kayla » Joi Ian 01, 2004 2:28 am

Io stau intr-un select cartier al Bucurestiului (acum serios), intr-un bloc de 8 etaje, eu personal la etajul 2. Casa mea este formata din 2 apartamente (170 mp) de 4 camere deci am in total 9 camere (tata a mai facut o camera in plus). Ce vreti, familie mare... Am camera mea (care e varza, apropo), compu meu, casetofonu meu, mobilu meu, dulapu meu, biblioteca mea, rafturile mele, patu meu si alte accesorii nesemnificative care se mai schimba din vreme in vreme. Dar am o viata fericita.
Kayla

Mesajde Nanuka » Joi Feb 19, 2004 11:34 pm

Eu stau intr-un apartament cu doua camere, gen studio, este f intim.. intr-un cartier dragut al Montrealu-lui ...Rue Lajeunesse...
Suntem in mobilari acum, avem o caruta de lucruri de cumparat..aici avetzi o poza sa va facetzi o mica idee...
Revin cand e gata mobilat si cu Tv flatscreen pe deasupra grrrrr:)

Nanooky.
Nanuka

Casa...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 3:04 pm

Stau in Margate, South east pe College Rd., Intr-o casa cu 3 dormitoare. E misto, am o curte mica in fatza si in spate, loc de parcare in spate. Casa e atasata in rand la alte 4 case, deci este cum numesc englezii "terrace house". Asta e cam nasol, ca se aude ce fac totzi vecinii, daca urla, sau daca dau muzica tare, dar oricum, nu concureaza cu mine la nivelul decibelilor, doar am Technics.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Feb 20, 2004 3:08 pm

nanuka: beton sau carton ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Vin Feb 20, 2004 4:06 pm

britishule, io zic ca cand da vecinii muzica mai tare sa o dai tu mai tare ca ei, sa nu auzi cat de tare ie muzica vecinilor. e?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde monk » Vin Feb 20, 2004 4:10 pm

auzi ma englezistule ... da cand practica vecinii dragoste se aude cum scartzaie patul ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Nah...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 5:16 pm

Ca acuma isi cumpara paturi din alea moi, unde poti sa sari pe ele, shi cred ca nu se aude nici un zgomot. Dar nu se stie niciodata. Eu nu ii aud pe vecini facans secs, doar urland :dir:
Aurolacul
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Feb 20, 2004 5:43 pm

Eu nu ii aud pe vecini facans secs

adica nu-i auzi cand fac ei secs sau nu-i auzi cand faci tu secs...
a sorry am uitat ca n-ai voie cu masinan pat
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Feb 20, 2004 5:56 pm

bah cuacavete puate ie mai bine sa-i esplici intai ce-i ala secs ca omu nu stie si daca nu stie n-are nici termen de comparatie. fa-i o schema bre
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Feb 20, 2004 6:07 pm

aurolache: 50 da lire...ai optiune: platesti itz ecsplic pendelete, nu platesti: ramai sa crezi ca halcometrele sau cum puii mei se chiama is secs
memetshot

Mesajde Necko » Vin Feb 20, 2004 6:10 pm

Aurolacul scrie:Eu nu ii aud pe vecini facans secs, doar urland :dir:

Logic, nu ii auzi facind sex. Ai fi putut doar sa-i vezi. Urletele pe care le auzi tu s-ar putea sa fie totusi legate de ceea ce nu vezi.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Nanuka » Vin Feb 20, 2004 6:34 pm

animaloo scrie:nanuka: beton sau carton ?

Carton din pacate hahaha,

Cam asa sunt toate pe-aici, din pacate

Nanuka. :D
Nanuka

Mesajde warangel » Vin Feb 20, 2004 7:18 pm

nu shtiu eu pe unde stai de-ti auzi vecinii da shi eu mii aud... asa ca shtiu cum e ... da sa vezi cand se bat shi se fugaresc prin casa cum e shi cand tipa isterica aia de vecina de zici ca a luat foc casa!!! de tre sa bat in perete ca sa se linishteasca cand mai vreau shi eu sa dorm!!!!
warangel
Junior Member

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 8:06 pm

Necko scrie:Logic, nu ii auzi facind sex.

Vroiam sa zic ca nu ii aud pe vecini scotzand zgomote de parca ar face sex.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde warangel » Vin Feb 20, 2004 8:31 pm

pai poate asta shi fac ... mai shtii!!!
warangel
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Feb 20, 2004 9:58 pm

Eu locuiesc acasa la mine, intr-un apartament cu 4 camere si tot nu-mi ajunge!
Eu locuiesc in acelasi timp si intr-un camin, de fapt intr-o camera de camin, iar de curand ma voi muta de la camin intr-un apartament cu 3 camere care nici nu-i al meu. :)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde warangel » Sâm Feb 21, 2004 7:48 pm

looooooooooooooool
warangel
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Feb 21, 2004 10:31 pm

Mah ! Tu tot o sa te trezesti cu un ban ! Pe bune ! Tot continui sa postezi off-topic !

Eu .. locuiesc intr-un apartament de 2 camere , 50m² .. fain ,dar vreau altul :cry:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde wwritza » Dum Feb 22, 2004 5:26 am

cum spunea si Marele Aurolac, peretzii caselor in anglia ie nashpa.
cei exteriori sunt buni, caramizi :j ..etc..cica rezistenti
dar cei interiori...sunt numai carton...daca faci un pic pe nebunul si dai un pumn in perete, iti iese mana pe cealalta parte. chestia cea mai urata e ca se aude tot ce misti..raul, ramul...nici un fas nu poti sa tragi ca se aude in toata casa. plus ca aici se poarta numai tapet . asa ca daca se intampla vreo inundatie (de la baia de la etaj, sau vecin daca stai la bloc)....ca mai E si d-astea, tre sa astepti mult timp sa se usuce totul,sa schimbi tot tapetul...bleah
iar interiorul peretilor este plin de fire si cabluri, destul de prost izolate....

asa ca aurolace, sfatul e sa-ti iei o casa detasata...sau macar un castel, ca acolo sigur n-ai vecini...

on topic: eu locuiesc aproape de Silverstone ( ca punct de reper...nu ca ar avea si vreo importanta) intr-o casa cu patru dormitoare, trei bai, living si loc de halit, birou, bucatarie, garaj, conservatory( o chestie tipic englezeasca , loc de beut ceaiu' ) un fel de extensie a casei construita din geam termopan si arata ca o sera. Casa nu are nici-un perete comun cu o alta, asa ca nu-mi aud vecinii facand secs.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde HighSictir » Dum Feb 22, 2004 2:31 pm

daca eo habites intrun apartament facut dan cutii da Stalinskaya unde bifez domnu ?
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
HighSictir
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Feb 22, 2004 4:38 pm

am revenit cu ceea ce pentru mine e ACASA, adica casa din romania.
casutza mea din bucuresti are trei camere si alte cateva anexe, un garaj care adaposteste o dacie din '77, inca functionala ( ca si mine....din 77 si functionala :o ). mai este o gradinitza mica cu flori, in care se gasesc doi lilieci ( nu batman si robin ), unul mov si unul alb, niste regina noptii, zambile, lacramioare, trandafiri si inca cateva plante cu inteles necunoscut....
seara e placut cand treci pe strada mea, daca reusesti sa faci abstractie de miros de kk de maidanez si de canalul care mai mereu se infunda, in schimb ai placute miresme de flori, mai ales regina noptii si trandafirii....
nu pot sa ma laud cu un cartier foarte select ca alti forumisti....ca punc de reper, strada mea se afla la confluenta unor importante puncte de interes in viata bucurestenilor.
daca privesti pe harta orasului si notezi cu creon (nu chimik CA CAnd il pui pe limba sa-l umezesti e amar si ramana un punct mov nashpa) urmatoarele localizari, vei avea o imagine de ansamblu a unei zone de importanta chiar strategica pentru cei care haladuiesc pe acolo.
am uitat ce vroiam sa scriu !! ;w aha...deci strada mea se afla intre Crematoriu (tineretului ) - spitalul 9 ( berceni ) - penitenciarul rahova - si zona de maxim interes turistic, ecologic si industrial Ferentari

mi-ar fi placut sa pot spune ca strada mea se afla langa un circuit de Formula 1 . Dar las' ca ma fac io mare si construiesc unul chiar pe locul fostei
fabrici Autobuzul, actuala Rocar (heheh, au avut ei echipa in A??!! au avut!! )
si o sa numesc circuitul Rocar. " ieri, in etapa a treia a campionatului mondial de automobilism, pe circuitul Rocar din Bucuresti, Montoya Jr a castigat detasat in fata coechipierului sau Shumacher Jr " suna bine, nu??!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Feb 22, 2004 4:39 pm

pokenitza scrie:eu locuiesc (...) intr-o casa cu patru dormitoare, trei bai, living si loc de halit, birou, bucatarie, garaj, conservatory( o chestie tipic englezeasca , loc de beut ceaiu' ) un fel de extensie a casei construita din geam termopan si arata ca o sera..

Si cate etaje ziceai ca are? :rolleyes:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde wwritza » Dum Feb 22, 2004 4:42 pm

parter si un etaj
wwritza

Mesajde GAPO » Dum Feb 22, 2004 7:59 pm

Unde muge vaca la usa si broasca da cu laba in geam si apoi fuge in papusoi - a.k.a. Titan.

Post 1.
GAPO
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Feb 23, 2004 9:55 am

ma mancavas voi pa mea, cine pielea mea este gapo asta de are avatar de la primul post?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Feb 23, 2004 10:04 am

nanuka...nu-i chiar asa, aveti si blocuri din beton numa ca e ceva mai scumpe..really
memetshot

vorba lu Popa

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Feb 23, 2004 11:35 am

Stau singur in 2 camere, caut femeie.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde GAPO » Lun Feb 23, 2004 1:48 pm

Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa, abia imi stapanesc lacrimile de emotie [pauza de sters lacrimi si vreo doua-trei hohote], aproape că fac pe mine de emotie. Pe de alta parte scriu postul crestandu-ma cu ciobul de suparare ca un rahat de avatar sta in calea dezvoltarii forumului, probabil dacă aveam unul cu floricele si mielusei se putea trai si cu el.

Si ca sa satisfac extraordinarul apetit de curiozitate al tuturor, stau intr-un bloc! Acum lumea poate să se invartă din nou ...

FUBAR®
Son of a mother father.
GAPO
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii