)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
atunci sa-i spun eu ? imi dai un suc daca ii spun eu ce tre' sa-i spui tu si ce nu tre' sa stie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
De ce nu facem un sondaj la threadul asta cu ceva de genul "O sa fie asta cel mai tare subiect din istoria fanclubului?"?
si cu clasarea subiectului, ca la celalalt.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
am facut si sondaj...la cererea Evelinnei ! va rog sa votati. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
s-a facut. vreau un cappy de grapefruit, un prigat de struguri si o fanta latino.
-
mda, sa ma pish, am pierdut ditai tarla de post si acu' , in starea de ebrietatea in care sunt, tre sa editez inc-odata. frumos.
deci d'unde pana mea sa stiu ce nu tre sa stiu? spunetz bre odata ca incep sa ma plictis, vorba aia, mi-s om serios, nu rad. promit.
fui in laptarie unde ma intalni cu oameni de mare cultura si devotament spiritual, ascultaram muzica clasica si nu existat nici un nemernic care sa ne perturbe linistea pacifista. ne-am frecat coatele si am schibat zambete psichere in timp ce formatia vita de vie interpreta sinfonia a 5 a de ala...betovan. asa. deci am cunoscut neste forumisti muncitori , sa moara pisica veshinului daca mai stiu egzact. era o eaurta, un moz si unu de mare cultura idolatrizat de altii pe aici - cu nume de formatie. in fine. va zic maine. mor.
deci d'unde pana mea sa stiu ce nu tre sa stiu? spunetz bre odata ca incep sa ma plictis, vorba aia, mi-s om serios, nu rad. promit.
fui in laptarie unde ma intalni cu oameni de mare cultura si devotament spiritual, ascultaram muzica clasica si nu existat nici un nemernic care sa ne perturbe linistea pacifista. ne-am frecat coatele si am schibat zambete psichere in timp ce formatia vita de vie interpreta sinfonia a 5 a de ala...betovan. asa. deci am cunoscut neste forumisti muncitori , sa moara pisica veshinului daca mai stiu egzact. era o eaurta, un moz si unu de mare cultura idolatrizat de altii pe aici - cu nume de formatie. in fine. va zic maine. mor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
ha ha ha ha....aphex si dana isi petrec serile de vineri cu Gabizzu. :yD
-
plictiseala mai mare ca astazi n-a fost niciodata la munca ...chiar si pe forum se scrie din an in paste...trezirea oameni buni !!!!!!!!!
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
pai era ceva clasic sa aiva sondaj. ca asa aflam parerea maselor.
astept sa inceapa Chelsea - Arsenal. sa speram ca va fi un spectacol de gala.
astept sa inceapa Chelsea - Arsenal. sa speram ca va fi un spectacol de gala.

-
Lasa ca vine moshu la tine.Alexandria e f. apropae shi moshu poate veni saptamanal sa te viziteze. X-(Nightmare scrie:Cum ti le trimit? Prin posta?
- Catzelusha
MiG29 scrie:sa speram ca bate Arsenal
pai cam asa a fost. si daca punem la socoteala si egalul scos in deplasare de Leeds United

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
.Mi-e foame si n-am ce manca.
.Ce-i lauda astia pe manelishti! :bleah:
.Ce urata-i prezentatoarea de la antena1!:bleah:
.Sunt obosita dupa primele mele 4 ore de shofat.
.Moshule, ves' ca ti-am trimis un pemeu aseara!
.Ce-i lauda astia pe manelishti! :bleah:
.Ce urata-i prezentatoarea de la antena1!:bleah:
.Sunt obosita dupa primele mele 4 ore de shofat.
.Moshule, ves' ca ti-am trimis un pemeu aseara!

-
dEpEchEmIND - Junior Member
am vazut ca mi-ai trimis. nu se poate. 

-
Catzelusha scrie:Lasa ca vine moshu la tine.Alexandria e f. apropae shi moshu poate veni saptamanal sa te viziteze. X-(
Ce iti trece prin cap? X-(
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
cred ca vrea sa ne combine. *p
-