Se face cheta pentru o cauza nobila

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 21, 2004 6:38 pm

apropo de cheta. face-ti ceva sa-sii achite oameni pariurile, ca ie uni care tre sa dea doo berii ca zice ieii ca Andrei Pavel ie ciumec. ie pe dracu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Sâm Feb 21, 2004 6:56 pm

Rabdare shi tutun ca vine shi berile alea.Cam uo luna asha mai dureaza:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Lärägë » Sâm Feb 21, 2004 7:56 pm

se face sau nu se face?
ridicam la 200 000?
Lärägë

Mesajde warangel » Sâm Feb 21, 2004 7:58 pm

n-ai auzit mah ca tot de geaba se face?...gata... suntem dezamagiti:P
warangel
Junior Member

Mesajde tre » Dum Feb 22, 2004 10:13 am

rocsano fa tu pozele alea si sa vezi ca n-o sa-si haituie nime maimutza pe-aici. or sa fie poze de colectie, unde arta se-mbina cu... zicetz ma cu ce sa se-mbine!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 22, 2004 11:31 am

MiG29-ule, da daca tot te batii cu caramida in pept ca-tii onoresti pariurile, sper sa dai berea inainte de porcheria aia la care intentionesti sa te duci. nu de alta, da presimtesc in urina ca dupe porcherie, o sa vi cu texte de genu: "Lasa-ma, ma, ca acum nu mai am chef de nimic".

ps: si nu uita, nu sunt intermediar sa pun oamenii inlegatura. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Dum Feb 22, 2004 12:41 pm

Stai clam,ca stai bine:D Io in cele mai multe cazuri ma tzin de cuvant can proumit ceva,asta daca n-apare vreo intamplare ieshita din comun care sa ma faca sa nu mai ma tzin de cuvant.Da lasa ca uoricum porcheria aia de care zici tu se termina cu victuoria gazdelor asa ca tot dau berea,ba suplimentez shi numaru daca ie asha cum am zis io.Acuma pe bune meciu uo sa fie dumenica seara shi cum io uo s-o tai luni la prima uora inapoi,uo sa ma achit de datorie sambata.Seara.Bine?(adica de ce te intreb ca uoricum facem asha:j)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii