Si mai cretini

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Si mai cretini

Mesajde dinu » Sâm Feb 09, 2002 8:43 pm

Si inca nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit pe Dumitru Zamfir cantand "Don't cry for me Argentina" la nai.
dinu
Junior Member

vorba lu dinu...am ajuns rau de tot...

Mesajde scorpyuta » Mar Feb 12, 2002 2:29 pm

nici nu cred ca tre' sa mai justific de ce sunt de acord cu dinu...numa tre' sa va uitatzi la starea jalnica a trupelor romanesti shi la piata muzicala romaneasca,care repet in proportie de 99% SUX BIG TIME!!!!!!
scorpyuta
Junior Member

Re: Si mai cretini

Mesajde vladonne » Mie Feb 13, 2002 4:42 am

So what ? Don' cry 4 me Argentina, nu este inventzia Madonnei,daca la asta te referi. E scoasa pe la sfarshitul anilor '60. O canta la un moment dat chiar shi Tom Jones, ceea ce cu sigurantza nu-l face de fecale. Nu ?
Shi'nca ceva - eu il shtiu pe nenea ala de Gheorghe Zamfir. Da' poate l-o fi chemand Dumitru...
vladonne
Junior Member

Mesajde dinu » Mie Feb 13, 2002 5:35 am

Corect, imi cer scuze, mp3-u meu zicea Dumitru si eu am luat-o de buna. Ideea nu e ca Don't Cry for Me Argentina ar fi opera Madonnei. Aproape nici unul din hiturile ei nu e. Nici de faptul ca cestia dateaza de prin anii 60. Intrebarea pe care mi-o pun eu e daca "nenea" Zamfir o fi avand el vreo noua viziune asupra operei cu pricina, o fi gasit o "noua dimensiune" a interpretarii, sau faptul ca el canta treaba asta e doar un alt act de prostitutie muzicala (ceea ce l-ar apropia atat de mult de Madonna), menit sa atraga atentia si bunavointa atoate-inghititorului auditoriu anglo-saxo-fon. Nu vad ce legatura are el cu piesa asta, iar interpretarea lui mi se pare de domeniul chiciului. Si cred de la domnu' Zamfir (despre care, iertata fie-mi ignoranta, recunosc ca nu stiu foarte multe) se astepta totusi mai mult decat de la Madonna. Si nu intamplator am postat asta ca si continuare la treaba cu Extra. Poate intr-un an doi o sa se apuce si nenea zamfir sa ne cante un tango la flaut, mai un "Jailhouse Rock" la nai, ca daca a cantat presley si ala nu era un latrau, de ce nu l-ar canta si nenea Zamfir ! Si cam atat. S-ar putea sa gresesc, da' mie asa imi suna toata treaba asta.
dinu
Junior Member

Mesajde vladonne » Mie Feb 13, 2002 5:45 am

Bineintzeles ca gresheshti. Chestia asta se intampla pe motiv de pripa shi frustrare. Adaptari se pot face foarte multe shi fara sa fie neaparat chiciuri. Nu shtiu daca mai este nevoie sa atraga atentzia alora din vest, de vreme ce are colaborari cu alde Moricone, Vladimir Cozma sau Michell le Grand(un super muzician) care i-au facut nishte cronici de mai mare dragul. Faptul ca a preluat o piesa atat de cunoscuta(deshi daca mai sapi putzin vei descoperi multe altele) nu este un motiv de a fi blamat. Acuma , pe bune, ce-ai vrea ? Sa dea din nai numa Hora Staccatto (deshi aia e cu vioara) sau Ciocarlia ? Hai sa nu ne pripim shi mai ales, sa nu fim contra numai de dragul de a fi contra.
vladonne
Junior Member

Mesajde dinu » Joi Feb 14, 2002 12:36 pm

Bai, nah, tre s-admit ca s-ar putea sa ai dreptate, da' tot nu m-ai convins de ce s-a apucat el sa cante asa ceva... poate un second opinion m-ar convinge...
dinu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii