ie ziua lu dinu!dinu,porcu autist!
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
uitasi sa zici la multi ani de-atata entuziasm ,aline!
las ca ma ocup eu....
LA MULTI ANI DINU !
( ALIN , ALIOSHA , OANA ,.....)
las ca ma ocup eu....
LA MULTI ANI DINU !
( ALIN , ALIOSHA , OANA ,.....)
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
La multi ani, dinule si multumesc pentru cozonacu ce mi l-ai dat mai demult.
Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce iti doresti.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multzi ani, nea. am auzit ca silviu costea te-a sunat la miezu noptii sa fie primu care sa-ti ureze alea alea. asa e? 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Multumesc frumos, iete ca nu ma uitaratzi... Am tzinut sa nu va dezamagesc si am petrecut ingrozitor zilele ce-au trecut, asa ca abia acu trecui pe la net. Cataline, si io care crezusem ca matale te dadusi la funt primu... Baixinule, nu-i adevarat ma, te-a mintit cin' ti-a zis
Ciciolina m-a sunat, ezac la miezu noptzii ! Si porma Manuela, Caterina Zeta si Nicoleta Luciu :p
Porcushoru va tzoaca pe rat si da o bere cand va vede.

Porcushoru va tzoaca pe rat si da o bere cand va vede.
- dinu
- Junior Member
multz ani, sa traejt si sa fii un porc fericit!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Am intarziat, stiu, imi cer iertare ... dar totusi vreau sa-ti spun si io la multi ani, sa ai parte de tot ce-ti doresti si sper ca mi-ai pastrat si mie o felie de tort, daca nu sa stii ca-mi esti dator!
p.s. bass, iubire, sa stii ca eu te astept...
p.s. bass, iubire, sa stii ca eu te astept...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii