Iris in Craiova
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Iris in Craiova
ca sa am o recomandare va zic ca sunt fratele Rockerului Somer.
am fost la cr la concert. au cantat misto mai putin fatucile de la viori care la numarul lor au facut play! Minculescu: superb, ca de obicei cand e in cr, i-au dat lacrimile la "Vis pierdut". Boro: in forma,isi iubeste basul. Valter: a facut cel mai misto solo de chitara pe care l-am auzit vreodata. Nelu:profesionist, cum il stim. ce a fost int e ca am reusit sa stau printre ei cam o ora dupa concert...invidiati-ma! cu Boro si Valter am vb cam 20min...Nelu era ocupat iar Cristi dadea autografe cu vreo 4 malaci dupa el
ce va intereseaza pe voi in special e ca am facut rost de autografe, iarBoro mi l-a dedicat pt "iris.go.ro". o sa il scaneze frate-meu si o sa-l trimt saptamana asta.
niste fete din Cluj m-au auzit ca vb cu Valter de site si m-au intr daca nu sunt Vali:)))) mi-au zis ca sunt nemultumite ca sunt putine poze cu Valter si au zis ca or sa trimita ele poze cu el cand a spart chitara
asa ca asteptati!curly is rockin' on web now!
am fost la cr la concert. au cantat misto mai putin fatucile de la viori care la numarul lor au facut play! Minculescu: superb, ca de obicei cand e in cr, i-au dat lacrimile la "Vis pierdut". Boro: in forma,isi iubeste basul. Valter: a facut cel mai misto solo de chitara pe care l-am auzit vreodata. Nelu:profesionist, cum il stim. ce a fost int e ca am reusit sa stau printre ei cam o ora dupa concert...invidiati-ma! cu Boro si Valter am vb cam 20min...Nelu era ocupat iar Cristi dadea autografe cu vreo 4 malaci dupa el
ce va intereseaza pe voi in special e ca am facut rost de autografe, iarBoro mi l-a dedicat pt "iris.go.ro". o sa il scaneze frate-meu si o sa-l trimt saptamana asta.
niste fete din Cluj m-au auzit ca vb cu Valter de site si m-au intr daca nu sunt Vali:)))) mi-au zis ca sunt nemultumite ca sunt putine poze cu Valter si au zis ca or sa trimita ele poze cu el cand a spart chitara
- curly
- Junior Member
Re: Iris in Craiova
Initial trimis de curly
ca sa am o recomandare va zic ca sunt fratele Rockerului Somer.
am fost la cr la concert.au cantat misto mai putin fatucile de la viori care la numarul lor au facut play!Minculescu:superb,ca de obicei cand e in cr,i-au dat lacrimile la "Vis pierdut".Boro:in forma,isi iubeste basul.Valter:a facut cel mai mmisto solo de chitara pa care l-am auzit vreodata.Nelu:profesionist,cum il stim.ce afost int e caam reusit sa stau printre ei cam o ora dupa concert...invidiati-ma!cu Borosi Valter am vb cam 20min...Nelu era ocupat iar Cristi dadea autografe cu vreo 4 malaci dupa el
ce va untereseaza pe voi in special e ca am facut rost de autografe,iarBoro mi l-a dedicat pt "iris.go.ro".o sa il scaneze frate-meu si o sa-l trmt saptamana asta.
niste fete din Cluj m-au auzit ca vb cu Valter de site si m-au intr daca nu sunt Vali:)))) mi-au zis ca sunt nemultumite ca sunt puytine poze cu Valter si au zis ca or sa trimita ele poze cu el cand a spart chitara
asta e brotheru'!
ce ziceti de tip?
- Rockeru'Somer
- Junior Member
multam
intai de toate, multam pentru informatii
da, un autograf cu iris.go.ro, asta nu mi-a dat prin cap
ba, se vede treaba ca am ajuns faimos cu siturile mele. am vorbit cu mike godoroja, cu ana calin, cu barar, sunt un tare ce sa mai zic. shi macar aratau bien tipele astea acre intrebau de mine?
va mai spusei si va mai spun: scanati sau spuneti-mi de unde sa le iau. sau puteti sa mi le trimiteti prin posta shi le scanez eu.
ba, se vede treaba ca am ajuns faimos cu siturile mele. am vorbit cu mike godoroja, cu ana calin, cu barar, sunt un tare ce sa mai zic. shi macar aratau bien tipele astea acre intrebau de mine?
va mai spusei si va mai spun: scanati sau spuneti-mi de unde sa le iau. sau puteti sa mi le trimiteti prin posta shi le scanez eu.
- Vizitator
Re: multam
Initial trimis de vali
[b]va mai spusei si va mai spun: scanati sau spuneti-mi de unde sa le iau. sau puteti sa mi le trimiteti prin posta shi le scanez eu. [/B]
Vezi sa nu ti se urce la cap

Shomere, e tare brotheru' chiar daca ale sale cronici mai trebuiesc "pieptanate", e OK

- gaga
Re: multam
Initial trimis de vali
[b]va mai spusei si va mai spun: scanati sau spuneti-mi de unde sa le iau. sau puteti sa mi le trimiteti prin posta shi le scanez eu. [/B]
erau destul de bune dar nu aveau decat vreo16 anisori.
da mergeau!
- curly
- Junior Member
Re: Re: multam
Initial trimis de DANA
Shomere, e tare brotheru' chiar daca ale sale cronici mai trebuiesc "pieptanate", e OK![]()
deaj mi s-a urcat la cap,draga Dana!
- curly
- Junior Member
Re: Re: multam
Initial trimis de DANA
Shomere, e tare brotheru' chiar daca ale sale cronici mai trebuiesc "pieptanate", e OK![]()
e incepator la capitolul calc,internet etc si nu l-am ajutat deloc
vali,fanele respective au fost dupa iris in toata tara si ar fi o sansa sa vina si la bucale....asa ca domnul vedeta poate da-i niste autografe...

- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: hmm
Initial trimis de vali
chiar daca sunt mici, merge. acum sunt in cauatre de rockerita frumoasa shi semi-inteligenta din bucuresti pentru pierderea impreuna a timpului liber
cat despre autografe, nici sa nu aud. nu am ajuns inca vedeta
VALI TRAIESTE!
p.s. noroc la vanatoare!

- gaga
Re: Re: hmm
Initial trimis de DANA
VALI TRAIESTE!
p.s. noroc la vanatoare!![]()
Vali nu esti VIP dar esti persoana publica (ce ma dispera chestia)
-
alina - Junior Member
Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de alina
Vali nu esti VIP dar esti persoana publica (ce ma dispera chestia)
Publicutza... Daca ti-e dor de el, alinutzo, il gasesti la forumul cu hip si hop.
E omniprezent! :rolleyes:
- gaga
Re: Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de DANA
Publicutza... Daca ti-e dor de el, alinutzo, il gasesti la forumul cu hip si hop.
no way my friend
stai ca mi-a venit in minte un vers tare merg sa-l scriu pana nu-l uit
-
alina - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de alina
no way my friend
stai ca mi-a venit in minte un vers tare merg sa-l scriu pana nu-l uit
Fugi!
- gaga
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de DANA
Fugi!
mai am 10 metrii
mai curly(daca scriu bine) ai adresa de mail a fetelor din cluj sau numele lor ca aflu eu cine is!
-
alina - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de alina
mai am 10 metrii
mai curly(daca scriu bine) ai adresa de mail a fetelor din cluj sau numele lor ca aflu eu cine is!
curly ,e frate-miu,el e cam rar la net asa ca o sa ti-o zic eu
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hmm
Initial trimis de Rockeru'Somer
curly ,e frate-miu,el e cam rar la net asa ca o sa ti-o zic eu
Nu mai e demult vorba de "Iris in Craiova" in topicul asta.
Trimite-ne o poza de-a lui Curly.
- gaga
omniprezenta mea
Initial trimis de DANA
sa inteleg ca esti suparata?
sau doar geloasa?
e dreptul meu sa fiu pre forumul asta
shi voi, in special tu, se vede ca aveti ceva cu mine.
asa ca evit sa va stau in cale
- Vizitator
Re: omniprezenta mea
Initial trimis de vali
sa inteleg ca esti suparata?
sau doar geloasa?
e dreptul meu sa fiu pre forumul asta
shi voi, in special tu, se vede ca aveti ceva cu mine.
asa ca evit sa va stau in cale
Esti chiar un mare fraier daca tu crezi asta.
Imi esti foarte simpatic, moderezi un forum beton, ce asi avea cu tine? Faceam putin mishto. Daca te superi am incetat.
Si eu citeam forumul ala unde ai postat tu doar ca nu scriu acolo din principiu (e prea mult rhat).
Iarta-ma !;)
- gaga
Re: Re: omniprezenta mea
mistoul il inteleg. chiar bine
dar prea mult mishto shi prea rau shi prea crunt.
dar prea mult mishto shi prea rau shi prea crunt.
- Vizitator
cearta off!
bah gata cu cearta!
daca aveti chef de cearta faceti-va un forum cearta si dati-va acolo in gura nu aici!pe forumul rock-ului romanesc
daca aveti chef de cearta faceti-va un forum cearta si dati-va acolo in gura nu aici!pe forumul rock-ului romanesc
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Craiova & Cristi
salutare fani IRIS!!!!!!!!! sau Buna dimineata prieteni!!!!!!!!!!!!!
voiam de mult sa va scriu dar a fost cam complicat cu inregistrarea asta. Acum am reusit.
Am fost si eu la cantarea de la Craiova si a fost asa cum ma asteptam: super ca orice cantare care setine un "orasul de suflet al lui Cristi" . Care din prietenele voastre a zis ca publicul de la Craiova e "naspa"? Stiu ca unii din voi ati fost acolo; vi-l amintiti pe Cristi la "Vis pierdut"? Va mai amintiti ce a spus in timpul melodiei? ei bine, eu tin bine minte care au fost cuvintele lui.
Draga Curly,asteptarea respectiva langa mercedes-ul lui Boro a durat in jur de o jumatate de ora. Eram pe undeva prin apropiere si am auzit discutia lui Valter cu copiii aia. Nu crezi ca poate chiar aveau ganduri bune? Poate ar putea sa va ajute intr-adevar.
voiam de mult sa va scriu dar a fost cam complicat cu inregistrarea asta. Acum am reusit.
Am fost si eu la cantarea de la Craiova si a fost asa cum ma asteptam: super ca orice cantare care setine un "orasul de suflet al lui Cristi" . Care din prietenele voastre a zis ca publicul de la Craiova e "naspa"? Stiu ca unii din voi ati fost acolo; vi-l amintiti pe Cristi la "Vis pierdut"? Va mai amintiti ce a spus in timpul melodiei? ei bine, eu tin bine minte care au fost cuvintele lui.
Draga Curly,asteptarea respectiva langa mercedes-ul lui Boro a durat in jur de o jumatate de ora. Eram pe undeva prin apropiere si am auzit discutia lui Valter cu copiii aia. Nu crezi ca poate chiar aveau ganduri bune? Poate ar putea sa va ajute intr-adevar.
- valter
chiar erau bune!?
Tipele erau intr-adevar bune, dar te asigur eu ca aveau toate peste 18 ani .
- valter
Bine ai venit Valter!
Asteptam o relatare mai amanuntita a concertului sa ne bucuram si noi astia care nu am fost! Pana la urma e de bine sau de rau!
Curly, Valter, povestiti-ne si noua!
Curly, Valter, povestiti-ne si noua!

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Bine ai venit Valter!
Initial trimis de DANA
Asteptam o relatare mai amanuntita a concertului sa ne bucuram si noi astia care nu am fost! Pana la urma e de bine sau de rau!
Curly, Valter, povestiti-ne si noua!![]()
Curly e plecat o perioada dar va reveni in forta!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Il asteptam..
Unde a plecat? Nu cumva la Cluj sa se insoare cu Alina?
Glumeam (voua trebuie sa va specific daca glumesc fiindca altfel imi luati gatul-unii chiar cu coasa)

Glumeam (voua trebuie sa va specific daca glumesc fiindca altfel imi luati gatul-unii chiar cu coasa)

- gaga
zi-se dana
zi-se dana sangerand in diverse bucati, imprastiate pe ici pe colo
cine nu stiu mah de gluma????
vali trece, coasa-i rece
si te poarta spre departe
cine nu stiu mah de gluma????
vali trece, coasa-i rece
si te poarta spre departe
- Vizitator
Zi-se Vali
Sadicul de Vali isi imagineaza deja o hacuire ca-n Psycho!
OK, si asa cred ca nu mai am mult pana clachez asa ca domnul Vali isi poate exersa coasa!
OK, si asa cred ca nu mai am mult pana clachez asa ca domnul Vali isi poate exersa coasa!
- gaga
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2