C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 3:36 pm

bah oamini buni,nu va ie lene bre?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 3:38 pm

filmice, lasa bre, ca de cant ne tot amenintz ca treci pacilea, ca nenneci in beri shi vinuasea.... deci am mai auzit dastea.

apropou Yaurta: ce ziceai ca un iuzar mic + bauta + cemeisht ca nam intzeles la ce te refereai

corcodushe, noi cant ne vedem satz dau nejte oarece inapoi ca sam dai cei al meu?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 3:41 pm

nui gips, ie neopren si daca vrei pot satz dau siun bandaj ca sambata cand faceam shalaii mam taiat si la deget (asta inainte ca sa ma ard cu cribitu) ... am avut o zi minunata, ceia ce nu ma nefericit, nu ma nefericit nici ca radea totz de mine, nu ma nefericeste mai nimic in general din motivele pt carei fericit si neatza (nu chiar 100% ca nevastamea nui frumuasa si dejteapta ca a lui, ie mai tanpita asha si catodata ish lasa si barba)
asa ca mujca
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 3:41 pm

nu bre,corect ie cemeist + bautura = iuzar mic.dupe noo luni.
cat despre vinoasile alea,io zic ca poti sa vii la mandea in barlog,ca nuti fac nica.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Lun Feb 23, 2004 3:42 pm

bre io citeste acu jurnalu national ca ie reportaj despre persoangiele din filmele romanesti...super mijto...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 3:45 pm

nu ierea vorba de vinuase zarzarico, ie vorba despre nejte muzichii care este. da daca stau bine shi ma gandesc (mint! nu mam gandit deloc) ideia ta cu vinu ie buna rau de tot. puate pe maine? ca maine ie dragobetele

neatza

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 3:48 pm

ie bine.da bine cai zis si de cantzonete,casa cumpar banda de magnetofon,sa trag pesele de al tine.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 3:50 pm

da ceai facut frate panacu? las ca vorbesc eo cu consuarta lu matale sa nu te ,mai lase singur cu vinun casa!

neatza

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 3:53 pm

am facut un goblen bre.asta am facut.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 3:55 pm

acu vazui centreba neatza: eo cu neshte iuzari de frunte am fo la o bauta, de fapt la mai multe in aceiash zi.
OM a intrebat pe un tred ceva gen: cum a fost la bauta cu gabizu. eu nu am retzinut vreun gabiz.
intre timp mam vazut cu iuzarul phane care mia zis ca intradevar in perimetru a fost si iuzaru gabiz da' io ii ziceam putza.
deci acum imi amintesc ca la bauta iera cineva care iera mic cat o putza si facea poze, da io numi amintesc sa fi facut link intre putza si gabitz deci eo nam baut cu gabitz, aia ie, ai preceput?

SOD nu mujca? nul crede
gaga

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 4:00 pm

bre,cinei Shade,dei trecut la administratori?ie vreo umbra sau vo coarda da lu unu vechiu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 4:00 pm

cum adica? deci a fost iuzaru cu pricina cu tine la masa sau nu? mie atata sam zici! nu ma loa pe mine cu ocolishur dastea

neatza

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 23, 2004 4:03 pm

deci eu am gatat pe azi shi am o fuame in fizic de-ash manca shi neoprenu lu danone!
in concluzia care este, ma scurg ushor spre casa!
lasatz luminile aprinse, ca daca intram in UE, plateshte ... portugalia pt noi!
pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Lun Feb 23, 2004 4:05 pm

io plec.papa!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 4:06 pm

papa satz fie inima!

neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 4:14 pm

shade ie un preten a lu xkran
poi neatzo, iel zice ca a fost la masa cu mine da io numi amintesc de nici un gabiz ci numa de unu "putza", deci nu stiu ... fane zice ca a fost eo zic ca a fost putza.
bine ca miam trimis clona ca alfel iera de rau
gaga

Mesajde neatza » Lun Feb 23, 2004 4:28 pm

shi cum a ajuns iel acolo daca nu lai chemat? ca de ezenplu eo nam ajuns shi nici nu ma chemat niminea?

shi be: deci zice unii ca scriem noi numa prostii. bon, sunt dacord. da dupaia stau shi ma gandesc ca prostiile nuastre ie mai interesante decat prostiile lor. ete dovada
Fişiere ataşate
supriza.jpg
supriza.jpg (22.03 KiB) Vizualizat de 2256 ori

neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 23, 2004 4:38 pm

nuntzeleg ceai vrut tu sa supliniezi...

poi nu la anuntzat nime dintre noi da altz useri care nus cemeishti sa scapat si ioteasha a ajuns fanii andre la concert vdv

poi cum sa te chem pe tine, sa te nenorocejti, iote ceam patzit eo, plus ca ierea vineri si tu munciai

jdfgs: pa pa sio
gaga

Mesajde memetshot » Lun Feb 23, 2004 4:57 pm

bre o nuapte tovaraseasca va urez si io la plecare
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde nae cinefil » Mar Feb 24, 2004 8:32 am

ser`us shi topovzamorning tu yaol!
dintre care-am revenit pe baricade! az se anuntza o zi linishtita, cu un singur drum mai serios, dupe care urmeaza traditionala bere de dinainte de fotbal...etc.
ashea ca purced la revista presei sau citirea jurnalelor, cum vretz sa le zicetz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Mar Feb 24, 2004 8:50 am

niatza la lumi

bre daca tot istem clasa muncituare zice-ti-mi si mie cine e "negru" ala? stiti voi negru din munca la negru.
io cred ca e un fel de guru al angajatorilor, un fel de olmaiti God, care are locuri de munca in tuate domeniile si mai mult de atat statul nu-i cere nici un fel de taxe si alte alea. Deci, care ie parerea voastra despre domnul Negru si credeti ca e mai bogat sau nu decat bilica alu gheits
memetshot

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 8:55 am

buna dimineatza. ie trist, ie fuarte trist, in dimineatza asta m-a depresat sa las patru uameni, mai mult sau mai putzin betzivani dormind si io sa plec la munca.
mama ma-sii, neatza, unde-i fericirea meaaaaa ce sa fac io fara iaaaaa.
gaga

Mesajde nae cinefil » Mar Feb 24, 2004 9:06 am

cuacavete, muta-tz frustrarile pe "Rasism", da` de tzi-o raspunde ia nuca de cocos la framantarile metafizice ce te chinuie ashea cu nuaptea-n cap!

STUPUOARE!!! nu-i nici un jurnal actualizat! sa fie uare Sfarshitul? ce se intampla?! vorba cuiva de pe-aici, ma deprim!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 9:13 am

alaleo la care este
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 9:21 am

baixinhoc tare ash vrea sio sa tentreb ceva folbalistic, daca si cand ai ceva vreme ca nu arde.

poi mai naie, or fi gasit un alt forum in america, stii tu, indienii, etc... or s-or fi convins ca-s intr-adevar (cum sa zic) putzin inteligentzi.

sper sa nush taie OM venela ca nu mai citeste posturile fetei tztzuase de care se ia totz uamenii si pe strada si pe net caresh respecta barbatu, in special cand se phoote cu altu'
desi ar putea sai tzina cineva locul cu un post gen:

hmmmmmmmm ....... ummmmmm ........ ;) mmmmmmm ............
te pup
nanuki
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 9:26 am

orisicand vrea mujchii lu matale aptdominali.

nenea SOD, ai facut ceva cu legitimatia aia?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 9:30 am

a dato de pomana la un minoritar in scop ca sa intre shi baiatu la un meci, macar ca nu se juaca nimica.

shi ca sa nu uit: bon dimineu!

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 9:37 am

deci eo ma uitam aseara la teveu si neavand telecomanda am vazut stirile din sport si ma minunez si io (microb_ista am fo pana prin clasa a 8-a) cum de atatia uameni intelijentz sau chiar duamne fereshte cultzi, au atractzie pt un sport condus de analfabetz?!
ma cruceam la ce ziceau aia, nu numa analfabetz da' comportamentu-n ferentari in caminele de nefamilisti este lectie de buna purtare pe langa pomponeriile diversilor presedintz de p'acolo (iera un nene cu par alb si ochelar de jmeker cult)
de folbalishti nu mai vorbesc ca stie tuata lumea ce le puate capul superior.

acu ce voiam io sa ma lamuresht matale (e duar o curiozitate personala): de ce la uamenii cu cap le place sportu asta (daca ie esplicatzie de gen "poolah nu are creier" sau "deaia" io o accept sa shtii, da pana acum asta ie o mare nebuluasa in cunoshtintzele mele)
gaga

Mesajde memetshot » Mar Feb 24, 2004 9:44 am

dana: penca sporul in sine e mijto si daca toti care tin fotbalul romanesc is niste madarfacari asta nunseamna ca mie tre sa nu-mi placa fotbalul....dar sunt de acord cu tine in romania este un mare rahat...
memetshot

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 9:51 am

animale, nu cred ca ai raspuns corect, in anglia (tzara aia care la civilizat pe aurolacu) cei mai mari huligani is suporterii, si in germania am dat intamplator nas in nas cu o galerie de golani d'aia deci, raspunsul tau nu se accepta.

sportul (nu sporul da puate tu te refereai la alceva) nu are legatura cu uamenii care il fac?

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=234206#post234206

ummmm moaaaah ....wow!
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare