C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 9:56 am

dano, eo jtiu de ce, da nu vreau sa spun.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 10:05 am

hai mah nu ma lasa asha, nu te opri, spune-mi. care-i pretzu tau, o bere, doo, cate?

in alta dezordine de idei (ca fac un beicap plictisitor si bantui peacilea) am gasit asta:
Cea mai eficienta metoda, este de a folosii ceara depilatorie...
Eu cu ceara ma fac pt. mustata si sa stii ca este de durata..firisoarele de par apar cam peste o saptamana sau poate si mai mult, depinde de persoana.

Sa nu mai folosesti niciodata aparatul electric ...este total neindicat ...se poate ingrosa firul de par, si ai putea sa ai neplacuta surpriza sa arati precum un barbatzel dupa multe utilizari de genul asta...

Intr-adevar este dureros .., mai ales la inceput dar te vei obisnuii cu siguranta

io incep sami imaginez ce frumos arata nuca daca o lashi o luna fara ciara si siampon de 7 coshcorobetzi, tre sa fie de belea.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 10:08 am

auz danone, eot zic, da nu acilea, ca nu vreau sa dau drumu la pulemici cu iuzaru baics, al carui nume imi scapa.

lsdifuvg: am vazut shi eo acuma ce zicea filmicu ca na mai scris niminea pe giurnale. shi cant ma gandesc cata inbulzeala ierea lanceput. puate ca nu li sa mai intanplat nimica. vegeteaza. sau sau sinucis.

o laie! nare omenirea norocu asta.

neatza

Mesajde SOD » Mar Feb 24, 2004 10:30 am

neatza!
1.baicsule,af facut ma!i-am dat foc.e bine?
2.Activiio,cum bre preten cu shefu?ca cica ie din focsani!
3.aseara am vazut LOTR cu intoarcerea lu rege.concluzii dupe ce stiu acu toata trilogia :

a)frodo asta e un dobitoc.nui in stare de nimic.un lash umflat cu pompa de dobitocii aia de dau cu oscaru in stanga sin dreapta
b)sam are coaiele cele mai mari din tot filmu.fara el,belea pula tuaua lumea din film,inclusiv elfoaicele alea bune de carici.a salvat situatia.asta e clar!
c)elfu ala blond de trage cu arcu altceva nu stie sa faca.el ie angajat de regizor doar sa traga cu arcu.apa de ploaie.
d)elfu ala de era shefu tuturor elfilor ii shedea mai bine in postura de agent in matrix.si asta ie clar.
e)aragorn asta e chicios rau de tot.el macelareste tot ce prinde.orci d'aia,balauri ,mortzi,tot ce prinde.pula mea,e un soi de dai hard!
f)gandalf e babalau definitiv.cine pula mea a auzit de vrajitori care nu fac vraji?cand era caftul in toi,in loc sa faca o vraja ceva sa-i alunge pe aia,el taia cu sabioiu in carne vie,ba avea si timp sa dea sfaturi si povetze.se pisha pe el mama omida a noastra.il face de la distantza.
g)in concluzie,un film de tot cacatu.miam pierdut 3 ore douazecisi unu din viatza mea aiurea.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 10:37 am

neatza oana!

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
danone*, Superba Oana, neatza, animaloo
gaga

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 10:41 am

neatza oana!

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
danone*, Superba Oana, neatza, animaloo
===
deci neatzule, eo itz zic ca daca nu zici aici ejti mai lash decat frodo ala de zice sod, zi mah ca de baixinoc te apar io.

SOD, eo nam priceput daca nu cunva ai vb cu persuana mea (2.Activiio,cum bre preten cu shefu?ca cica ie din focsani!) si daca da ce ai frut sa zici.

si inca ceva, sio am vazut tuate LOTR da nam retzinut atatea chestii, noroc cu matale, io am adormit dupa 15 minute, ma mai trezeam cand urla hienele alea siatat.
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 10:44 am

corcodushe, buna satz fie ziulica, ca pa mia miai luminato cu recenzia lu matale. deci mam distrat.

Yaurta, nutz zic!

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 10:47 am

Yaurta, nutz zic!

:cry: nu mai vorbesc cu tine, ba mai mult, sterg tuate muzicile pe care mi le-ai trimis si nu mai trimit nici meiluri cu femei de la tine la pretenii mei ... daca nu zici
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 11:00 am

deci ai sa va zic, ca vad ca iese iures (nu ma refer la marcel) pe aici. deci in concluzie parerea mea proprie si personala este ca nu se poate trage concluzie. nu trebuie sa va asmu-ti-ti unii inpotriva lu ceilanti din cauza unor lucruri marunte, insinifiante, pentru ca deoarece ca finca nu e bine. mai mult chiar, iexista riscu sa va certa-ti aiurea in tramvai, pentru ca subiectul din cauza exista riscul sa va certa-ti aiurea in tramvai nu merita atentia voastra. si de cat sa va certa-ti aiurea in tramvai, mai bine renunta-ti. dana, ce voiai sa-ti spun?

SODy, macar spune-mi unde ai aruncat cenusa, sa vad ce pot sa mai fac. mersi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 11:04 am

dana, ce voiai sa-ti spun?

:confused: lasa mah, nu mai ie cazu, mia dat neatza o varianta pe meil si ie uarecum credibila deuarece am mai gasito si intro schitza a lu ion baieshu, vez de tranvaiele matale, nutz obosi neuronu', mercic oricum (de fapt ie clar ca nu stii si ca nu teai intrebat niciodata si deci nai de un sa shtii)
gaga

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 11:05 am

neatza, ai fost mai iute de picior ca mine. cred ca ti-ai dat cu boia, ca alfel nu-m esplic.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 11:06 am

asheaaaaa.... deci am rezolvato shi pe asta. care ie urmatoru punt pe ordinea de zi? shi sa nu va puna mama dracu sa zicetz munca ca vanjur de mama urat de tot!

baicsule, facem shi noi ce putem...

neatza

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 11:13 am

de mama lu cui?
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 11:14 am

poi ar mai fi nejte punte, nuka, iubesc doomushte, ie carne de tun... sau munca ar mai fi o optziune ... asha la katerinca macar.
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 11:19 am

de mama lu ala care so nimeri, ca duar nu da mea.

nanuka? pai eo nu prea am ce sa zic despre ia.

entomofilu? asta nu scapa nici o ocazia de da cu oishtean gard. cred ca apartzine do secta de oishteni gardishti.

neatza

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 11:21 am

dana, am cetit cel din urma post alu mneata de pe lanu se secara. deci n-ai inteles nimic. tanti ceea de care spui matale avea balsamu in tubu de sanpon. de d-aia i l-a dat, ca e vorba de tubu in sine. sa sa spele cu iele, adeca si cu sanponu (ca ramasese aroma de sanpon in cutie, deci se poate spune ca ie si sanpon) si cu balsamu. deci abar nai de nimic.
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Mar Feb 24, 2004 11:24 am

da bre,cu matale vorbeam.activia.care vine la latinescul activio,la imperfect activium.activia machitorum est.adica yaurta.
acu ca neam lamurit,esplicami cu pretenu lu shefu.

ma tot intreb ceo face ochila in china.o fi bine cu el?sa nu pateasca ceva pacolo,ca ie oaminii rai de tot pe meleagurile alea.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 11:29 am

danone (opservi ca tzam zis pre numele lu matale) eo zic sabandonam momental meilu shi sa trecem la cashile nuastre adica acilea ca ie mai ushor. acolo trebe sa dai crieit meil, insert adres, shi alte trebi dastea. deci mie lene.

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 11:43 am

sod, poi nush la ce te referi cu pretenu lu shefu, am perdut pe supt birou inteligentza, mia ramas numai frumusetzea (de mustatza)

baicsinuc, abar nai, nai citit de mustatza, ierea hanponu pentru mustatza lu barbacsu da' sa spalat ia cu iel si ia crescut iei si nu ie decat 7$ (canadieni, ofcors)

asta mantrebam si io, SODy, mai adineauri pe veceu, cio face iel, cine lo pastori... si de ce nare chinejii net

jhsa: domnu neatza (ca sa fiu in ton cu matale) ie bine asha, pot ca sa te plictisesc si acilea cu scopurile vietzii mele
gaga

Mesajde SOD » Mar Feb 24, 2004 12:21 pm

chinejii are net,da ie mic de tot,galben si cu retzeaua oblica.si nustiu daca ochila a nostru se descurca.
iar cu pretenu lu shefu,zic de shade ala dei preten cu shefu xkran.pricepi?ca cuca ie din focsani.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Mar Feb 24, 2004 12:25 pm

SODy, nu jtu de cetz mai citesc posturile, ca orcum tu scri din ce vezii in filme. vezi ca filmele ie una si realitatea ie altu.
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Mar Feb 24, 2004 12:31 pm

il stitzi pasta bre muncitorilor?

O femeie de 60 de ani se intoarce acasa intr-o zi si aude niste zgomote
ciudate din dormitor. Se duce acolo si isi surprinde fiica de 40 de ani
jucandu-se cu un vibrator.
"Ce faci?", intreaba mama.
"Mama, am 40 de ani si uita-te la mine. Sunt urata. N-o sa ma marit
niciodata, si cam asta e sotul meu."
Mama pleaca din camera dand din cap.
A doua zi, tatal vine acasa si aude aceleasi zgomote din dormitor. Cand se
duce sus, isi surprinde si el fiica facand acelasi lucru.
"Ce dracu' faci?", intreaba barbatul.
Fiica ii explica si lui cum stateau lucrurile. Tatal pleaca dand si el din
cap.
Urmatoarea zi, mama intra in casa si isi gaseste sotul la televizor cu o
bere intr-o mana si cu vibratorul in cealalta.
"Ce faci barbate??", intreaba ea socata.
"Nu vezi? Stau si eu la o bere cu ginerele meu !"
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 12:36 pm

vechi bre!

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 12:45 pm

ie veche de veche breh, auz? io nush de omu ala dei pretenu lu xkran decat ca ie pretenu lu xkran si atat, daca vrei ca sal curtezi dai un pemeu'

neatza scuza-ma ca tzam dat meil da am frut ca sa te obosesc

uite ceam gasit, un meil din china de la aiu, saracu iote cei facura
Fişiere ataşate
china.JPG
china.JPG (115.3 KiB) Vizualizat de 1556 ori
gaga

Mesajde SOD » Mar Feb 24, 2004 1:14 pm

ce ie aia acolo bre?brocoli,sau nu vaz io bine?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde memetshot » Mar Feb 24, 2004 1:18 pm

uameni rai bre...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 1:23 pm

ie o pula brocoli... inflorita ca un brocoli pua sa fie de laboli venerice da' nu cred ca iensurat

muncitz?
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 1:23 pm

bai ce mam enervat!

deci am primit az un meil de la Mozart care mia zis ca a scos album nou! lam sunat iute pe un amic shi iam dat vestea. radea colegii de mine cant auzea ce vorbesc eo la teleon.

auz incultz!

neatza

Mesajde gaga » Mar Feb 24, 2004 1:27 pm

cant auzea ce vorbesc eo la teleon.

sio ash phi ras de vorbeai la teleon, duar ie de ras ... da mozart ala na murit? sau il reediteaza? ;D
gaga

Mesajde neatza » Mar Feb 24, 2004 1:27 pm

inculto!

Mozart ie vocalu de la Umbra et Imago! nimi nu shtii! habarnai!

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare