Suntetzi niste soareci de birou

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Suntetzi niste soareci de birou

Mesajde gabi » Vin Aug 17, 2001 11:38 pm

Am deosebita placere de a revenii pe acest forum la cererile unei amice...si vreau sa va anunt oficial ca va voi face viata un cosmar sau un sac de nervi ai pah zona....

Un imbecil la injurat pe Despot......
la faza asta a injurat toate trupele de hip hop underground incepand cu Pirats Klan......pana la Parazitii!!! Incluzand logo-ul Rebel Music!!!
Muzica underground este socotita ca o muzica "inteligenta" lucru pe care evident inteligenta unora care posteaza aici nu ajuns la acel nivel necesar de dezvoltare!!!

acesta a fost primul episod din ciclul "tre sa iau lecitina"

pace
gabi
Junior Member

Re: Suntetzi niste soareci de birou

Mesajde Vizitator » Vin Aug 17, 2001 11:47 pm

lol, multam pentru adjectiv, daca stii ce-i ala. cam greu cu gramatica asta, dom'le!

ce logo, ametila? poate label?? shi in afara de parazitii, cine mai e pe acolo?
despot e imbecil, nu a mai scos nimic original de un veac.
3/4 din muzica undergeound canta mai bine decat aia din mainstream.
Vizitator

Eshti un birou pe care se kaka shoarecii

Mesajde manelesux » Vin Aug 17, 2001 11:49 pm

Initial trimis de gabi
Am deosebita placere de a revenii pe acest forum la cererile unei amice...si vreau sa va anunt oficial ca va voi face viata un cosmar sau un sac de nervi ai pah zona....

la faza asta a injurat toate trupele de hip hop underground incepand cu Pirats Klan......pana la Parazitii!!! Incluzand logo-ul Rebel Music!!!
Muzica underground este socotita ca o muzica "inteligenta" lucru pe care evident inteligenta unora care posteaza aici nu ajuns la acel nivel necesar de dezvoltare!!!

pace

Am deosebita placere de a reveni cu organu in gura ta,daca eshti acel gabi pe care il miros eu...daca nu,scuze anticipate...
La cererea unor amici ma plec din nou deasupra ta pentru ca am impresia ca la ultima ieshire navalnica nu ai remarcat injuraturile pe care tzi le aruncasei in zbor...
Jumatate din trupele de hiphop merita injurate pentru simplul fapt ca shi ele injura ascultatorul.

Acesta a fost primul episod din ciclul lui maica-ta.
Ai grija pe viitor cu cuvinte de genul "imbecil",ca sa fii tolerat cu succes...poate reactzia mea e zbuciumata shi de amintirea ultimelor noastre schimburi de replici.

Te pup dulce pe obraz!
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Suntetzi niste soareci de birou

Mesajde KickAss » Sâm Aug 18, 2001 7:16 am

Initial trimis de gabi

pace

Detinatorul Fufei de aur se intoarce pt. a ne mai explica cum face dumnealui poezie, si cum leaga o rima din cuvintele "sant/diribant" (ultimul cuvand nu exista, dar este necesar rimei).
Uite d-asta imi place noul forum. Daca se da dl. Gabi in spectacol prea mult, poate fi expulzat, iar mesajele sale pot fi moderate.
KickAss
Junior Member

hi hi

Mesajde gabi » Sâm Aug 18, 2001 7:52 am

vali: tu stii sa citesti...asta asa inainte sa faci pe desteptul

manelux: pentru ca prieteni stiu de ce...frate daca ma pupi te invit la o bere cand vin in tzara

kickass: zi sa mori tu, poate m-oi da afara si de pe canal daca ma prinzi pe mirc, mai omule te rog fa o pauza, mananca un sandwich ceva...organizeaza-ti gandurile si dupa aia punele pe forum ...te rog eu mult....te pupic....

apropo care vreti cd-ul meu cu autograf, nu de alta dar l-am scos deja.....e Free!!!!

cine e tare-n in jmen sa-mi dea e-mailu casa ii trimit poze cu mine de la concurs de unde am luat "fufa de aur"!!!!

pace
gabi
Junior Member

Re: hi hi

Mesajde KickAss » Sâm Aug 18, 2001 11:02 am

Initial trimis de gabi

manelux: pentru ca prieteni stiu de ce...frate daca ma pupi te invit la o bere cand vin in tzara

kickass: zi sa mori tu, poate m-oi da afara si de pe canal daca ma prinzi pe mirc, mai omule te rog fa o pauza, mananca un sandwich ceva...organizeaza-ti gandurile si dupa aia punele pe forum ...te rog eu mult....te pupic....

apropo care vreti cd-ul meu cu autograf, nu de alta dar l-am scos deja.....e Free!!!!

cine e tare-n in jmen sa-mi dea e-mailu casa ii trimit poze cu mine de la concurs de unde am luat "fufa de aur"!!!!

pace

Imi face o deosebita placere sa observ ca vechile prietenii nu au moarte. Si eu te iubesc si te pupic...
Email: acotiga@hotmail.com (ia sa vedem pozele)

De pe mirc nu te dau afara, dar de pe forum se poate. Nu eu am aceasta putere divina asupra forumului, dar moderatorii DrSlam si Dj50 o pot face. Daca te comporti civilizat, si lasi fazele gen "Bashtanii va dau muie la toti", sau cele cu "Muie bozgorilor", poate ai o sansa p-aci.

PS: sandwichul a fost delicios. Dar, dupa cum imi amintesc eu din cartile lui Sir Athur Connan Doyle, era cam asa: "Foamea stimuleaza creierul".
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde manelesux » Sâm Aug 18, 2001 3:30 pm

Initial trimis de gabi

pace

fratele meu de peste ocean,daca treci pe aici,anuntza-ma....i'll be your manly hour....da-i pozele lui kickass,iar cd-ul tau....nici nu ma mir ca e free...daca era ceva de capul lui probabil ai fi cerut bani pe el....salutari la toata America...(am zis io ca Cristofor Columb trebuia sa-shi vada de familie...)

Pusi Pusi
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Aug 19, 2001 4:01 pm

Initial trimis de gabi

pace

bah, asta e, din nefericire pentru tine, mama m- borat cu cartea in mana!!!

emailu meu e hai-sictir-aurolacule@rockmania.org
Vizitator

Re: Re: hi hi

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 14, 2002 7:55 am

si totusi...cine l-a injurat pe despot? si de ce?
si de ce zici ca nu a mai scos nimic orginal?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Raspuns Gabi

Mesajde Shosetica » Joi Feb 14, 2002 5:30 pm

Citind toate rasounsurile lor pt tine imi dau seama ca nu sunt singura pe care o au nasolii astia in dizgratii. Mai esti si tu.
Daca ne organizam mai bine, si incepi si tu sa asculti Voltaj cred ca o sa moara manelesux si radicalul.
By the way.......nu te mai cobori la nivelul lor.
Shosetica
Shosetica
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Feb 14, 2002 5:33 pm

Iiiii, asta era o discutie din august trecut.... zic si io asa...
Rolf
Junior Member

Shosetzica + gabi

Mesajde Zgubilici » Vin Feb 15, 2002 5:19 pm

Un nou cuplu?!
Viata scurta! din partea mea!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Vortex » Lun Feb 18, 2002 1:24 pm

bwahahaha, dresuletzul dezgroapa mortii??
Norocul ei ca nu mai e vali aici ca sa-i aplice acelasi tratament pe care i l-a aplicat lui gabi. :z
Vortex
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii