C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone scrie:da ian ce zice dormea mai sus, ca duar stie
Inca imi vine greu sa cred ca omu asta egzista si ca nu "regizeaza" ce scrie.
Ba sa scrii asa cretinatatzi si cu o asa dezinvoltura tre sa fii deosebit, da nu asa deosebit rau... vorba lu SODy, prost ca 6 luni de noapte.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
-

neatza - Mesaje: 5820
-

neatza - Mesaje: 5820
cine invidiosi? io nus, io nam mancare, nam bautura, am trebi ... multe
vine shef1: fa asta, ie fuarte important
dana: k (tzaka paka)
s2: fa si asta imi trebe panan ora x, ie fuarte important
d: k (tzaka paka tzaka paka)
s3: am nevoie de asta.
d: nam timp de asta io o fac in 5 minute, tu suna uamenii care tre sami dea frontu de lucru
s3: poi sunai tu
d: io iam sunat
s3: si?
d: si a zis ca imediat se trimite chestia
s3: cand?
d: luni
s3: ie fuarte important sa rezolvam, ie fuarte important pt noi sa avem chestia
d: tuate chestiile pe care le fac io sunt fuarte importante
s3: poi pentru tine care chestie ie mai importanta?
d: fericirea mea interiuara
si ma lasat in pace
vine shef1: fa asta, ie fuarte important
dana: k (tzaka paka)
s2: fa si asta imi trebe panan ora x, ie fuarte important
d: k (tzaka paka tzaka paka)
s3: am nevoie de asta.
d: nam timp de asta io o fac in 5 minute, tu suna uamenii care tre sami dea frontu de lucru
s3: poi sunai tu
d: io iam sunat
s3: si?
d: si a zis ca imediat se trimite chestia
s3: cand?
d: luni
s3: ie fuarte important sa rezolvam, ie fuarte important pt noi sa avem chestia
d: tuate chestiile pe care le fac io sunt fuarte importante
s3: poi pentru tine care chestie ie mai importanta?
d: fericirea mea interiuara
si ma lasat in pace
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bah cataline ce mi-ai servit-o p'asta
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=234771#post234771
taman ce cetisem aseara pastorelu vietzii care mai avea una buna: daca doi uameni itz spun ca eshti treaz, du-te si tembata
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=234771#post234771
taman ce cetisem aseara pastorelu vietzii care mai avea una buna: daca doi uameni itz spun ca eshti treaz, du-te si tembata

- gaga
ai zis de cine mananca cacat, ai inceput sa te prinzi si tu ca foca
in alta ordine de idei la baneasa nu mai ie ciatza, temperatura stabila, fasolea batuta nasuala.
animale, nu era undeva un subiect cu mancari de sarbatori? ca vine pashtele (masii) si trebe upgradat
in alta ordine de idei la baneasa nu mai ie ciatza, temperatura stabila, fasolea batuta nasuala.
animale, nu era undeva un subiect cu mancari de sarbatori? ca vine pashtele (masii) si trebe upgradat
- gaga
bre ie undeva ala ca duar l-am facut la craciun...
baga si tu despre drop si alte haleuri...
cu alte cuvinte: mi=e somn, trag poze cu gagici depe net...nustu cand o sa le vad, dar io le daunlodez aniuei, cica afar ie urat, mi-e sete si asa as bea o bere, is almost chel, si mi-e somn, deci niica anormal, cu eceptie ca sunt olmost chel
baga si tu despre drop si alte haleuri...
cu alte cuvinte: mi=e somn, trag poze cu gagici depe net...nustu cand o sa le vad, dar io le daunlodez aniuei, cica afar ie urat, mi-e sete si asa as bea o bere, is almost chel, si mi-e somn, deci niica anormal, cu eceptie ca sunt olmost chel
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
neatza scrie:ne vedem maine?
unde sa ne vedem? la biblioteca?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sodule daca nu-l ai la games in windoze egzista doo metode:
1. baji si tu cedeu de la windoze, intri in control panel - add/remove prgrams la comp windoze....baji la jocuri si selectezi piball
2. baji o adresa de meil la mine pe peme satz trimit jocu care are 2.5 megi
1. baji si tu cedeu de la windoze, intri in control panel - add/remove prgrams la comp windoze....baji la jocuri si selectezi piball
2. baji o adresa de meil la mine pe peme satz trimit jocu care are 2.5 megi
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone scrie:chineza
ie chinezoaica. cand ti-am spus ca habar n-ai de nimic nu m-ai crezut.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117