Hochei pe Gheata
Moderator: baixinho©
Tocmai vin de la patinuar. Am urmarit meciul Dinamo - Steaua 2-12. S-a permis accesul publicului si eu fost peste 500 de spectatori. Meciul nu a avut istoric...Steaua dominand categoric la toate capitolele. Dinamo seamana mai mult cu o echipa de amatori care joaca hockey pe un lac inghetat.
Noutatea din acest sezon consta in faptul ca in pauzele de joc in incinta patinuarului se aude muzica....ca la marile meciuri. Au cantat chiar si 3 Sud Est.
Maine probabil voi merge la derbyul campionatului....Steaua vs. Ciuc.
Noutatea din acest sezon consta in faptul ca in pauzele de joc in incinta patinuarului se aude muzica....ca la marile meciuri. Au cantat chiar si 3 Sud Est.
Maine probabil voi merge la derbyul campionatului....Steaua vs. Ciuc.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am fost ieri la steaua - SPORT CLUB MIERCUREA CIUC. scorul final a fost 5-5 (3-0, 2-3, 0-2), dar arbitrii au fost pe fata cu echipa gazda. sebastian dinu, arbitrul de centru, este un nesimtit si jumatate. fac pariu ca la miercurea ciuc nu si-ar permite sa traga in halul asta pentru echipa militara. in repriza a doua, dupa ce SPORT CLUB MIERCUREA CIUC a egalat la 3, marcand trei goluri in opt minute, omul cu portocaliu pe brate a inceput sa-si dea in petic. a eliminat un jucator al oaspetilor intr-un moment in care SPORT CLUB MIERCUREA CIUC era pe val. evident, gazdele au marcat pentru 4-3, ulterior au dat si al cincilea gol, dupa care a urmat cea mai de cí£**t decizie pe care o putea lua nesimtitul ala. Emilianenko l-a lovit intentionat cu crosa in cap pe unul dintre jucatorii de la SPORT CLUB MIERCUREA CIUC, dar si-a luat o simpla penalizare, de doua minute, pentru joc cu crosa ridicata. regulamentul spune, pentru astfel de situatii, ca jucatorul care a gresit sa primeasca pedeapsa de meci. la aceeasi faza, un jucator de la SPORT CLUB MIERCUREA CIUC si-a luat o penalizare de zece minute pentru proteste. in repriza a treia, la scorul de 5-4 pentru echipa gazda, lupascu l-a izbit de mantinela pe un adversar si nu a primit absolut nimic. dupa ce oaspetii au egalat, dinu a dat afara un hocheist de la SPORT CLUB MIERCUREA CIUC cu un minut inainte de final, pentru ca gazdele sa marcheze golul victoriei. din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.
rusine, sebastian dinu.
rusine, sebastian dinu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Totusi cred ca e un rezultat bun pt. Miercurea Ciuc care sa nu uitam a luat-o si de la Dinamo !
N-am vazut tot meciul asa ca nu pot sa ma pronunt in privinta arbitrajului !
As fi vrut sa ma duc si eu la un meci dar daca le-au bagat in timpul saptamani .. :cry:
Oricum in mod sigur o sa ma duc la un meci din play-off, adica finala turneului asta care se va disputa intre primele 2 echipe.
N-am vazut tot meciul asa ca nu pot sa ma pronunt in privinta arbitrajului !
As fi vrut sa ma duc si eu la un meci dar daca le-au bagat in timpul saptamani .. :cry:
Oricum in mod sigur o sa ma duc la un meci din play-off, adica finala turneului asta care se va disputa intre primele 2 echipe.
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Si eu am fost la Steaua - Miercurea Ciuc. Cand am vazut ca dupa prima repriza este 3-0, ma gandeam sa plec...ca meciul nu va avea istoric. Bine ca nu am facut-o. A fost frumos pana la urma...Ciuc joaca si ei bine. Nu imi dau seama de ce au pierdut la Dinamo.
Oricum Ciuc au avut o ocazie rarisima pe la 3-3 sau 4-3..nu mai tin minte exact. O combinatie de 2..singuri cu portaru...si ratare cu poarta practic goala.
Puteau lejer sa castige, daca incepeau jocu mai atenti. Nu prea mi-am dat seama de greselile arbitrului ...dar probabil ca baixinho are dreptate.
Publicul deosebit de nesportiv. Eu nici nu i-as mai primi. Sa strigi "muie Dinamo" sau "am avut si vom avea mereu boala pe tigani...".....la un meci de hockey Steaua - Ciuc...mi se pare inacceptabil. De asemenea aiurea si scandarile la adresa ungurilor...tinand cont de faptul ca si la Steaua evolueaza "unguri".
Oricum Ciuc au avut o ocazie rarisima pe la 3-3 sau 4-3..nu mai tin minte exact. O combinatie de 2..singuri cu portaru...si ratare cu poarta practic goala.
Puteau lejer sa castige, daca incepeau jocu mai atenti. Nu prea mi-am dat seama de greselile arbitrului ...dar probabil ca baixinho are dreptate.
Publicul deosebit de nesportiv. Eu nici nu i-as mai primi. Sa strigi "muie Dinamo" sau "am avut si vom avea mereu boala pe tigani...".....la un meci de hockey Steaua - Ciuc...mi se pare inacceptabil. De asemenea aiurea si scandarile la adresa ungurilor...tinand cont de faptul ca si la Steaua evolueaza "unguri".
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Stelistii sunt niste idioti, cu arbitrii, cu tot! Aseara am aflat, ca au depusactele de transfer pentru 5 dintre jucatorii Ciucului, insa doi dintre ei sustin, ca nu au semnat nici un act pt steaua! Deci ori au mintit jucatorii (ei intre timp pe 23.02 au declarat in scris, ca nu au semnat nimic pt steaua), ori cei de la steaua au falsificat actele de transfer! In acest caz FRHG ar trebui sa sesizeze Parchetul Militar si PNA!
Cei trei, care au semnat sigur sunt:
ADORJAN
NAGY I
MOLDOVAN
Noi din Ciuc suntem deja obisnuiti cu scandarile, gen "afara cu ungurii dintara" De obicei ca raspuns la Ciuc se striga: "La anu`, veniti cu pasaportu`!"
Cei trei, care au semnat sigur sunt:
ADORJAN
NAGY I
MOLDOVAN
Noi din Ciuc suntem deja obisnuiti cu scandarile, gen "afara cu ungurii dintara" De obicei ca raspuns la Ciuc se striga: "La anu`, veniti cu pasaportu`!"
-
A Viszkis - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Publicul deosebit de nesportiv. De asemenea aiurea si scandarile la adresa ungurilor...tinand cont de faptul ca si la Steaua evolueaza "unguri".

-
Bine. dar pe viitor sa nu faci doua posturi consecutive, ca nici cu pasaport nu mai intri pe forum. *p
la voi acolo..cantati in ungureste sau in romana ?
la voi acolo..cantati in ungureste sau in romana ?
-
si ceilalti doi jucatori care sunt? sa nu-mi spui ca elekes si hozo!
canta in ungureste si singurele strigari in romaneste sunt: "tiganii" si "timaru, mineru". am fost acolo si stiu. iar in ungureste nu injura, canta imnul echipei si apeleaza la diverse incurajari.
ps: uneste-i si tu posturile, ca nu-ti cade mana.
canta in ungureste si singurele strigari in romaneste sunt: "tiganii" si "timaru, mineru". am fost acolo si stiu. iar in ungureste nu injura, canta imnul echipei si apeleaza la diverse incurajari.
ps: uneste-i si tu posturile, ca nu-ti cade mana.
ANTI
-
Steaua a vrut sa transfere si pe cei doi ucrainieni ai Ciucului (Scherbatiuk, Dvoretskij). Se pare ca nici un ciucan nu va fi transferat. Ieri "dezertorii" s-au prezentat la Sport Klub, a avut loc o sedinta, ca urmare Nagy Isti si Moldován Ervi au fost reprimiti in echipa si vor juca maine contra stelei, iar Adorján a ramas pe drumuri, deoarece a fost dat afara de la SK, iar steaua nu are de unde sa plateasca clauza de reziliere a contractului, care se ridica la aprox 10 mii euroi.
Insa am o noutate ptr fanii Sport Klub: vin 5 jucatori la Play Off!!! Trei din Superliga Slovaca (Peter Filip, Samuel Polomsky, Jozef Hruby de la POPRADE), respectiv Hoffman Attila si Sándor Szilárd de la Ferencváros Budapesta. Cel mai buni dintre astia este Polomsky, detalii la http://www.hokej.sk
Maine si sambata meci mare de la 18,00, cica transmite si TV Sport. De luni pana vineri turneu la Ciuc, zilnic de la 15 si 18 TV Sport va da in direct toate partidele.
Si sa nu cititi prosportul, ca poponarul de Ionascu scrie informatii eronate, cica steaua vrea sa transfere pe, ctez "Nagy Attila"! Omu' asta e antrenor la Progym Gheorgheni, s-a lasat de hochei acu' 2 ani!
Va asteptam la Ciuc!
HAJRí
Insa am o noutate ptr fanii Sport Klub: vin 5 jucatori la Play Off!!! Trei din Superliga Slovaca (Peter Filip, Samuel Polomsky, Jozef Hruby de la POPRADE), respectiv Hoffman Attila si Sándor Szilárd de la Ferencváros Budapesta. Cel mai buni dintre astia este Polomsky, detalii la http://www.hokej.sk
Maine si sambata meci mare de la 18,00, cica transmite si TV Sport. De luni pana vineri turneu la Ciuc, zilnic de la 15 si 18 TV Sport va da in direct toate partidele.
Si sa nu cititi prosportul, ca poponarul de Ionascu scrie informatii eronate, cica steaua vrea sa transfere pe, ctez "Nagy Attila"! Omu' asta e antrenor la Progym Gheorgheni, s-a lasat de hochei acu' 2 ani!
Va asteptam la Ciuc!
HAJRí
-
Oho. anu asta cred ca va fi o finala pe cinste. echipele au loturi apropiate ca valoare. aflasaem si eu de transferul maghiarilor la Ciuc, ca m-am uitat pe TV Sport aseara la Vancouver vs. Detroit si a comentat Gliga, care mai dadea tot felul de informatii despre hockeyul romanesc.
Viszkis, cand incepe play-off-ul ? sa stiu sa merg si eu la patinuar...aici la Bucuresti.
Viszkis, cand incepe play-off-ul ? sa stiu sa merg si eu la patinuar...aici la Bucuresti.
-
Programul FRHG:
27-28.02 (restante) : Sportklub - Steaua, M-Ciuc
Dinamo - Sportul, Bucuresti
Turneul II in M-Ciuk, patinoarul Vákár Lajos:
01.03: Sportul - Dinamo 15,00
Sportklub - Progym 18,00
02.03: Sportul - Sportklub 15,00
Steaua - Progym 18,00
03.03: Steaua - Sportul Stud 15,00
Sportklub - Progym 18,00
04.03: Sportul - Progym 15,00
Steaua - Dinamo 18,00
05.03: Dinamo - Progym 15,00
Sportklub - Steaua 18,00
Play Off:
10.03: loc I - loc II
16 si 17.03: loc II - loc I
23 si 24.03: loc I - loc II (daca e nevoie)
In afara restantelor toate meciurile vor fi transmise pe TV SPORT
27-28.02 (restante) : Sportklub - Steaua, M-Ciuc
Dinamo - Sportul, Bucuresti
Turneul II in M-Ciuk, patinoarul Vákár Lajos:
01.03: Sportul - Dinamo 15,00
Sportklub - Progym 18,00
02.03: Sportul - Sportklub 15,00
Steaua - Progym 18,00
03.03: Steaua - Sportul Stud 15,00
Sportklub - Progym 18,00
04.03: Sportul - Progym 15,00
Steaua - Dinamo 18,00
05.03: Dinamo - Progym 15,00
Sportklub - Steaua 18,00
Play Off:
10.03: loc I - loc II
16 si 17.03: loc II - loc I
23 si 24.03: loc I - loc II (daca e nevoie)
In afara restantelor toate meciurile vor fi transmise pe TV SPORT
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
-
dar de ce au pus finala martea si miercurea ? de ce nu e in week end cand e lumea mai libera ?
-
Pai, asha au cerut cei de la TV Sport, pt ca nu cumva Mutu sa aiba un meci la sfarshit de saptamana shi sa rateze transmisia.
- Painkiller
- Junior Member
nenea din miercurea ciuc, te rog eu frumos, sa bagi si matale aici, frumos, rezultatele la restantele dintre SPORT CLUB MIERCUREA CIUC si stiaua. da sa stii ca nu ma intereseaza si cine marcheaza pentru oaspeti. cica daca bat ciucanii in toate cele trei meciuri directe cu echipa de traditie a sportului romanesc din bulevardul ghencea trec pe primul loc. si, ca urmare, in play-off, vor juca mai multe meciuri pe teren propriu. asa sa fie?
ANTI
-
Baixinho, ptr ca m-ai cerut asa frumos, promit, ca duminica o sa ai toate statisticile de la meciurile de azi si maine. Daca-ti place SPORTKLUB, uita-te pe http://www.sportclub.ro. Ai o gramada de poze, date, statisticile. In curand termin statistica pe sezonul 2003-2004 si o sa trimit ptr admin, si vei gasi acolo.
Dar vreau sa-mi scrieti niste sloganuri anti-steaua, sa-i invat pe baietasii din Ciuc.
In schim o sa postez saptamana viitoare imnul echipei noastre, promit.
Nu uitati, azi si maine de la 17,00 toata tara tine cu SPORTKLUB!!!
Dar vreau sa-mi scrieti niste sloganuri anti-steaua, sa-i invat pe baietasii din Ciuc.
In schim o sa postez saptamana viitoare imnul echipei noastre, promit.
Nu uitati, azi si maine de la 17,00 toata tara tine cu SPORTKLUB!!!
-
Site-ul il stiu, il vizitez destul de des. este excelent.
daca vrei sloganuri anti-stiaua, ia legatura cu Gyula (ala de lucreaza la un post de radio, Mix parca, sau ceva de genul asta). i le-am dat saptamana trecuta, cand ne-am vazut la Bucuresti.
ps: da-mi un pm si lasa o adresa de e-mail. vreau sa tratez ceva cu tine, departe de ochii lumii.
daca vrei sloganuri anti-stiaua, ia legatura cu Gyula (ala de lucreaza la un post de radio, Mix parca, sau ceva de genul asta). i le-am dat saptamana trecuta, cand ne-am vazut la Bucuresti.
ps: da-mi un pm si lasa o adresa de e-mail. vreau sa tratez ceva cu tine, departe de ochii lumii.

ANTI
-
prietene maghiar, lui baihinho nu-i place SportKlub. doar ca uraste Steaua si Dinamo.
iar eu as vrea sa vad o finala cat mai echilibrata...cu meci decisiv la Bucuresti.
iar eu as vrea sa vad o finala cat mai echilibrata...cu meci decisiv la Bucuresti.
-
Baix: mai tii minte, cand stateai langa o blonda superba la M-Ciuc? Era sotia antrenorului secund, Gal Sanyi. Si ea nu stia, ce se-ntamla cu tine, de ce nu tii cu stelistii? Dupa aia te-ai imbatat la o discoteca...!!! Frate, cand ne intalnim??? Te astept la Ciuc la Play Off, sa bem o bere in cinstea Ciucului.
-
Oribilul Mosh scrie:prietene maghiar
e roman, ca si Attila Ferenc Nagy, Szabolcs Papp, Levente Elekes, Zoltan Kertesz, Szabolcs Peter, Endre Kosa, Jozsef Adorjan, Ervin Moldovan, Levente Hozo, Szabolcs Szocs, Robert Peter, Elod Szocs sau Levente Zsok. Asta casa dau doar cateva exemple.
azi, cu 12 minute inaintea terminarii primei restante (dintre cele doua), dintre SC MIERCUREA CIUC si stiaua scorul era 4-2 pentru gazde. sper ca prietenul roman din Miercurea Ciuc sa vina cu vesti bune la sfarsitul meciului.
ANTI
-
Salutare Fratilor!
Am o veste buna, si una proasta! Vestea buna e, ca am castigat primul meci! Vestea rea, ca am pierdut-o pe a doua.
Iata statisticile:
1st Game:
Sportklub - Steaua 4-2 (1-1, 3-0, 0-1). Marcatorii: 0-1: Butuchnov (Corduban, 00:17) 1-1: Péter Róbert (Tankó, 16:23) 2-1: Tankó Attila (Péter R, 30:14, +2) 3-1 Szőcs Szabolcs (Elekes, 30:36, +1) 4-1: Moldován Ervin (35:54, +1) 4-2 Geru (Baszilides-Timaru, 41:37, +1)
PIM: 44-94!!! De la Ciuc Ondov si Scherbatiuk cate 10 min, iar de la stelisti Kubrak si Kosztándi cate 10, Corduban 25 (PM), Pisarenco 5+20 (PMRC).
2nd Game:
Sportklub - Steaua 2-4 (1-1, 1-3, 0-0). Marcatorii: 1-0: Péter Róbert (Ondov, 08:06, +1) 1-1: Butuchnov (Gavriliuk, 15:47, +1) 1-2: Timaru (Baszilidesz, 21:37) 1-3: Butuchnov (Pisarenko, 23:53) 2-3: Elekes Levente (Moldován, 35:46) 2-4: Gavriliuk (Butuchnov, 36:52)
PIM: 28-30. De la Ciuc Dvoretskij 10 min.
Arbitrii: Molnar-Popescu, Dinu S, resp Molnar-Popescu, Dinu S
De mentionat: In primul meci Simon si Kósa au fost dusi la spital ptr a fi cusut pe fata in repriza II, au revenit si au jucat in ultima parte. Vinovatii de accidentari: PISARENKO, care la accidentarea lui Simon a fost in sfarsit eliminat de idiotul Molnar. In meciul secund tot Pisarenko a lovit cu crosa pe Simon, care s-a reaccidentat si nu a continuat meciul. Spre sfarsit si Kósa, si Scherbatiuk s-au accidentat din cauza loviturilor primite de la crosele adversarilor, bineinteles, nesanctionat de orbul si prostul Popescu.
Fazele de nota 10:
- in primul meci Ondov l-a facut "AFIS PE PLEXIGLAS" pe mineru', caruia i-a venit sa planga, dar s-a razgandit.
- in meciul II Papp l-a batut crunt pe Kubrak
Goluri de nota 10:
- Moldován Ervin in primul meci, gol gen NHL
- Szőcs Szabolcs, gol superb cu spatele la poarta
- Péter Róbert in meciul II, (pasa a venit de la Ondov) gol excelent
Omul confruntarii:
- PETER HRICINA (nota 1000+++)
Am o veste buna, si una proasta! Vestea buna e, ca am castigat primul meci! Vestea rea, ca am pierdut-o pe a doua.
Iata statisticile:
1st Game:
Sportklub - Steaua 4-2 (1-1, 3-0, 0-1). Marcatorii: 0-1: Butuchnov (Corduban, 00:17) 1-1: Péter Róbert (Tankó, 16:23) 2-1: Tankó Attila (Péter R, 30:14, +2) 3-1 Szőcs Szabolcs (Elekes, 30:36, +1) 4-1: Moldován Ervin (35:54, +1) 4-2 Geru (Baszilides-Timaru, 41:37, +1)
PIM: 44-94!!! De la Ciuc Ondov si Scherbatiuk cate 10 min, iar de la stelisti Kubrak si Kosztándi cate 10, Corduban 25 (PM), Pisarenco 5+20 (PMRC).
2nd Game:
Sportklub - Steaua 2-4 (1-1, 1-3, 0-0). Marcatorii: 1-0: Péter Róbert (Ondov, 08:06, +1) 1-1: Butuchnov (Gavriliuk, 15:47, +1) 1-2: Timaru (Baszilidesz, 21:37) 1-3: Butuchnov (Pisarenko, 23:53) 2-3: Elekes Levente (Moldován, 35:46) 2-4: Gavriliuk (Butuchnov, 36:52)
PIM: 28-30. De la Ciuc Dvoretskij 10 min.
Arbitrii: Molnar-Popescu, Dinu S, resp Molnar-Popescu, Dinu S
De mentionat: In primul meci Simon si Kósa au fost dusi la spital ptr a fi cusut pe fata in repriza II, au revenit si au jucat in ultima parte. Vinovatii de accidentari: PISARENKO, care la accidentarea lui Simon a fost in sfarsit eliminat de idiotul Molnar. In meciul secund tot Pisarenko a lovit cu crosa pe Simon, care s-a reaccidentat si nu a continuat meciul. Spre sfarsit si Kósa, si Scherbatiuk s-au accidentat din cauza loviturilor primite de la crosele adversarilor, bineinteles, nesanctionat de orbul si prostul Popescu.
Fazele de nota 10:
- in primul meci Ondov l-a facut "AFIS PE PLEXIGLAS" pe mineru', caruia i-a venit sa planga, dar s-a razgandit.
- in meciul II Papp l-a batut crunt pe Kubrak
Goluri de nota 10:
- Moldován Ervin in primul meci, gol gen NHL
- Szőcs Szabolcs, gol superb cu spatele la poarta
- Péter Róbert in meciul II, (pasa a venit de la Ondov) gol excelent
Omul confruntarii:
- PETER HRICINA (nota 1000+++)
-
da..vad ca vorbesti in superlative numai de Ciuc...desi scorul celor 2 meciuri a fost egal. ii descri de parca ar fi San Jose Sharks.
daca vii la meciuri la Bucuresti si vei sta langa baixinho....o sa vin sa dau si eu noroc cu tine intr-o pauza. eu stau la tribuna opusa fatza de masa presei...ca asa m-am obisnuit.
referitor la meciurile de la Ciuc...tin sa remarc patinuarul care este mult peste cel din Bucuresti. in special tabela de scor....care este de genul celor din NHL. marfa.
pe de alta parte...publicul la fel de necuvincios ca si in capitala. se auzea foarte bine si de acolo : "muie" si "iesi afara javra"....atunci cand un jucator stelist era trimis la cutie.
se pare ca primele doua meciuri ale finalei vor fi la Bucuresti. abia astept !
daca vii la meciuri la Bucuresti si vei sta langa baixinho....o sa vin sa dau si eu noroc cu tine intr-o pauza. eu stau la tribuna opusa fatza de masa presei...ca asa m-am obisnuit.
referitor la meciurile de la Ciuc...tin sa remarc patinuarul care este mult peste cel din Bucuresti. in special tabela de scor....care este de genul celor din NHL. marfa.
pe de alta parte...publicul la fel de necuvincios ca si in capitala. se auzea foarte bine si de acolo : "muie" si "iesi afara javra"....atunci cand un jucator stelist era trimis la cutie.
se pare ca primele doua meciuri ale finalei vor fi la Bucuresti. abia astept !
-
Ba adevarul ca suporteri de la SportClub au fost sunt si vor fi NESIMTITI!!!!
eu vb de cei din galerie!credema eu sunt din M-Ciuc si nici nu mai imi vine sa merg la meciuri!
cu toate astea eu sunt fan inrait al SportClub-ului!
fie sa castige cel mai bun!!!
eu vb de cei din galerie!credema eu sunt din M-Ciuc si nici nu mai imi vine sa merg la meciuri!
cu toate astea eu sunt fan inrait al SportClub-ului!
fie sa castige cel mai bun!!!
- claudio
- Junior Member
Turneul II, Patinoarul Vákár Lajos Miercurea-Ciuc
Ziua I
Dinamo - Sportul Studentesc 7-3 (2-1, 2-1, 3-1).
Marcatorii: 0-1: Marginean (Hutuleac, 07:04) 1-1: Tanase (Dimache, 09:41) 2-1: Tvrdik (17:19) 2-2: Mohorea (Hutuleac, Gheorghe D, 31:19) 3-2: Dima (Tvrdik, 31:44) 4-2: Dima (36:37, -1) 5-2: Dima (Tvrdik, 42:09, +1) 6-2: Chirita (Fluieras, Dima, 43:47) 7-2: Dima (Fluieras, Dima, 44:12) 7-3: Caval (Hutuleac, 55:26, +1)
PIM: 24-22 (Tanase, resp Ghita cate 10 min PRC).
Sportklub - Progym 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)
Marcatorii: 1-0: Ondov (22:28, +1) 2-0: Elekes (26:39) 3-0: Ondov (Zerkula, 35:20) 3-1: Laczkó (Balla A., Gyí¶rgy, 48:29)
PIM: 14-4 (Moldován 2+2 ptr joc cu crosa ridicata).
Ziua II:
Sportklub - Sportul (15:00)
Progym - Steaua (18:00)
Ziua I
Dinamo - Sportul Studentesc 7-3 (2-1, 2-1, 3-1).
Marcatorii: 0-1: Marginean (Hutuleac, 07:04) 1-1: Tanase (Dimache, 09:41) 2-1: Tvrdik (17:19) 2-2: Mohorea (Hutuleac, Gheorghe D, 31:19) 3-2: Dima (Tvrdik, 31:44) 4-2: Dima (36:37, -1) 5-2: Dima (Tvrdik, 42:09, +1) 6-2: Chirita (Fluieras, Dima, 43:47) 7-2: Dima (Fluieras, Dima, 44:12) 7-3: Caval (Hutuleac, 55:26, +1)
PIM: 24-22 (Tanase, resp Ghita cate 10 min PRC).
Sportklub - Progym 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)
Marcatorii: 1-0: Ondov (22:28, +1) 2-0: Elekes (26:39) 3-0: Ondov (Zerkula, 35:20) 3-1: Laczkó (Balla A., Gyí¶rgy, 48:29)
PIM: 14-4 (Moldován 2+2 ptr joc cu crosa ridicata).
Ziua II:
Sportklub - Sportul (15:00)
Progym - Steaua (18:00)
-
Ziua II
Sportklub - Sportul Studentesc 7-2 (3-1, 1-1, 3-0)
Steaua - Progym 6-3 (3-2, 3-1, 0-0)
Ziua III
Steaua - Sportul (15:00)
Sportklub - Dinamo (18:00)
Ziua II
Sportklub - Sportul Studentesc 7-2 (3-1, 1-1, 3-0)
Steaua - Progym 6-3 (3-2, 3-1, 0-0)
Ziua III
Steaua - Sportul (15:00)
Sportklub - Dinamo (18:00)
-
Ziua III
Steaua - Sportul Studentesc 15-2
Sportklub - Dinamo 7-1 (2-0, 3-0, 2-1)
Marcatorii: 1-0: Elekes (Péter R., 03:06) 2-0: Tankó (Hozó, 16:50) 3-0: Hozó (Szőcs Sz., 22:30) 4-0: Péter R. (Kertész, 31:39, +1) 5-0: Ondov (HRICINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! portarul echipei, 38:36, -1) 5-1: Tvrdik (Popovici D, 46:28) 6-1: Elekes (Szőcs Sz., 53:55, +1) 7-1: Elekes (Simon, 56:21)
PIM: 8-72. Dima si Radu Viorel cate 5 min + PMRC (20), Tvrdik 10 PRC.
Faza zilei:
1. In inferioritate numerica portarul ciucului, HRICINA a respins un puc, pe care l-a degajat spre treimea adversa, Ondov a receptionat la linia albastra si a marcat. Dupa cele 4 min de penalitate primit la Galati in meciul cu Dinamo, portarul slovac al echipei Sportklub are si un punct pe tabela canadiana!!! Dupa pasa de gol Hricina a fost salutat de marcator (Ondov), de coechipieri, si numele sau a fost strigat de catre public mai multe minute. In ultima parte a meciului a mai avut o pasa spre Tankó, dar acesta singur cu Viorel, a ratat. Ar fi fost a doua pasa decisiva a lui Hricina...
2. In repriza a treia Popovici a fost izbit de mantinela regulamentar simultan de catre doi jucatori, Péter R, respectiv Simon. Popovici a fost facut afis, iar cei doi ciucani au fost aplaudati de catre public.
In ultimele minute Radu Viorel a avut o iesire nervoasa dupa al treilea gol a lui Lí¶pecs. Portarul dinamovist a lovit cu crosa pe Antal Istvan jr. la fata, ranindu-l pe fiul directorului de la Sportklub. Cu 10 min mai devreme si Dima a fost eliminat, pentru atac din spate.
Ziua IV
Progym - Sportul (15:00)
Steaua - Dinamo (18:00)
Ziua III
Steaua - Sportul Studentesc 15-2
Sportklub - Dinamo 7-1 (2-0, 3-0, 2-1)
Marcatorii: 1-0: Elekes (Péter R., 03:06) 2-0: Tankó (Hozó, 16:50) 3-0: Hozó (Szőcs Sz., 22:30) 4-0: Péter R. (Kertész, 31:39, +1) 5-0: Ondov (HRICINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! portarul echipei, 38:36, -1) 5-1: Tvrdik (Popovici D, 46:28) 6-1: Elekes (Szőcs Sz., 53:55, +1) 7-1: Elekes (Simon, 56:21)
PIM: 8-72. Dima si Radu Viorel cate 5 min + PMRC (20), Tvrdik 10 PRC.
Faza zilei:
1. In inferioritate numerica portarul ciucului, HRICINA a respins un puc, pe care l-a degajat spre treimea adversa, Ondov a receptionat la linia albastra si a marcat. Dupa cele 4 min de penalitate primit la Galati in meciul cu Dinamo, portarul slovac al echipei Sportklub are si un punct pe tabela canadiana!!! Dupa pasa de gol Hricina a fost salutat de marcator (Ondov), de coechipieri, si numele sau a fost strigat de catre public mai multe minute. In ultima parte a meciului a mai avut o pasa spre Tankó, dar acesta singur cu Viorel, a ratat. Ar fi fost a doua pasa decisiva a lui Hricina...
2. In repriza a treia Popovici a fost izbit de mantinela regulamentar simultan de catre doi jucatori, Péter R, respectiv Simon. Popovici a fost facut afis, iar cei doi ciucani au fost aplaudati de catre public.
In ultimele minute Radu Viorel a avut o iesire nervoasa dupa al treilea gol a lui Lí¶pecs. Portarul dinamovist a lovit cu crosa pe Antal Istvan jr. la fata, ranindu-l pe fiul directorului de la Sportklub. Cu 10 min mai devreme si Dima a fost eliminat, pentru atac din spate.
Ziua IV
Progym - Sportul (15:00)
Steaua - Dinamo (18:00)
-
desi ,hochei-ul nu este unul din sporturile mele preferate mereu am urmarit cu interes campionatul national mai degraba datorita acestei confruntari romano-maghiare care este unica in sportul romanesc si nu numai.
In privinta galeriilor va garantez ca Steaua nu are mari suporteri filozofi in ale hocheiului ci tot aceiasi ca la fotbal vin si aici. Iar acestia nu stiu altceva decat scandarile mentionate de voi mai sus
Cred ca galeria ciucana este mult mai civilizata pt. ca este o galerie de cunoscatori ai sportului si pt. ca in general unguri sunt mai civilizati decat romani (spun asta dupa doua saptamani petrecute la Sovata la bai!)
Totusi trebuie sa apreciati faptul ca steaua se mentine cea mai buna echipa din campionat intr-un oras in care nu gasesti aproape pe nimeni care sa-i pese de hochei pe cand ciucul are o intreaga regiune care traieste numai pt. hochei! i
In privinta galeriilor va garantez ca Steaua nu are mari suporteri filozofi in ale hocheiului ci tot aceiasi ca la fotbal vin si aici. Iar acestia nu stiu altceva decat scandarile mentionate de voi mai sus
Cred ca galeria ciucana este mult mai civilizata pt. ca este o galerie de cunoscatori ai sportului si pt. ca in general unguri sunt mai civilizati decat romani (spun asta dupa doua saptamani petrecute la Sovata la bai!)
Totusi trebuie sa apreciati faptul ca steaua se mentine cea mai buna echipa din campionat intr-un oras in care nu gasesti aproape pe nimeni care sa-i pese de hochei pe cand ciucul are o intreaga regiune care traieste numai pt. hochei! i
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Sunt dator cu rezultatele din ultimele 2 zile ale turneului din Ciuc>
Ziua IV
Progym - Sportul 6-3
Steaua - Dinamo 10-1
Ziua V
Dinamo - Progym 2-1
Steaua - Sportklub 4-1
Clasament dupa sezonul regulat:
1 Steaua 44p
2 Sportklub 37p
3 Dinamo 22p
4 Progym 17p
5 Sportul 0p
Play Off:
10.03-Bucuresti: Steaua - Sportklub (ptr loc 1)
Dinamo - Progym (ptr loc 3)
Ziua IV
Progym - Sportul 6-3
Steaua - Dinamo 10-1
Ziua V
Dinamo - Progym 2-1
Steaua - Sportklub 4-1
Clasament dupa sezonul regulat:
1 Steaua 44p
2 Sportklub 37p
3 Dinamo 22p
4 Progym 17p
5 Sportul 0p
Play Off:
10.03-Bucuresti: Steaua - Sportklub (ptr loc 1)
Dinamo - Progym (ptr loc 3)
-
salut Viszkis ! la ce ora e primul meci al finalei ?
-
Initial a fost vorba, ca de la 18 incep meciurile ptr loc 1, iar de la 15 ptr loc 3. Insa la FRHG nimic nu e sigur.
Ieri au sosit jucatorii slovaci din Extraliga. Doi ditre ei sunt "Urisasi", la antrenament s-a vazut diferenta intre ei, si restu`. Sper sa ajute ciucul sa ia titlul.
Ieri au sosit jucatorii slovaci din Extraliga. Doi ditre ei sunt "Urisasi", la antrenament s-a vazut diferenta intre ei, si restu`. Sper sa ajute ciucul sa ia titlul.
-
adica sunt mai inalti ca Hozo? asta nu pot sa cred.
ANTI
-