HA hahaha
Ma romane, pai tu ce crezi ca-i da gustul? spermatozoizii? aia ar trebui sa fie dulci datorita glicogenului in cel mai bun caz(n-are legatura). Lichidul seminal da gustul. nu?
io vorbeam de placere fizica nu fetishism.
Un pas mai departe de sexul oral - merge!
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Teo, esti batut in cap. Sperma nu se mananca, se bea!! Ca si cum ai putea sa mananci apa! Ce dracu faceti voi acolo in alaska, de mestecati lichide?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Mai Alex... mai tu stii faza mai lichida a spermei, da` altii mai putin "antrenati" in ale ejaculatului au prins numa` faza ei mai gelatinoasa in care se poate manca:)! Asa ca nu va mai certati!
Intelegere oameni buni!
Intelegere oameni buni!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
discutziunile voastre (cam stupide,btw) mi-au adus aminte de un episod comic al vietzii mele:se facea ca pe vremuri,cand eram tanar,o sora de peste Prut m-a infiat vreo trei zile shi m-a parcat la ea in camin.....tipa sustzinea ca sperma are un gust mai bun daca barbatul manaca mentosane.cert e ca,dedulcindu-ma la ce-mi facea ea,voiam sa o incurajez shi am balotat la greu pana a aparut shi efectul advers:o diaree de groaza;mai nashpa era ca buda caminului era inspaimantatoare,ca doara treaba se desf in zona aia mishto a tzarii unde s-a patentat cacastoarea alcatuita din doi pari:de unul te tzii shi cu alalalt dai dupa caini.....
rau de gura!
- curly
- Junior Member
Noroc cu postul tau curly ca ai spulberat din stupizenia ce plutea aici...
on topic: zice-se ca intr-adevar gustul spermei e influentat de alimentatie... si nu degeaba!
on topic: zice-se ca intr-adevar gustul spermei e influentat de alimentatie... si nu degeaba!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2