Mie imi face deosebita placere sa fiu calarit de tipe.
Doar ca la propriu. Adica sa le plimb calare pe umeri.
Mai am si alte astfel de placeri, dar deocamdata atat.
Ce parere aveti? Sunt dus rau?
Ati mai facut asa ceva? V-a placut, macar un pic?
Astept raspunsuri.
Altfel de "calarit"
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
E super marfa! faceam si io la fel cu prietenul meu prin sufragerie ..il calaream..IHAAA dar nu pe umeri ci in patru labe hihi si-l puneam sa parcheze, sa semnalizeze...sa ma duca pana la masutza, fotoliu...tampenii d-astea
E distractiv ce sa zic...da trebuie sa ai si cu cine ca majoritatea zic ca esti sarit de pe fix...pe umeri mai merge da in patru labe!!...looool
Faza naspa era ca dupa ce ma cara el se inversau rolurile (el e de partea egalitatii intre sexe) si trebuia sa-l car eu......cahh
E distractiv ce sa zic...da trebuie sa ai si cu cine ca majoritatea zic ca esti sarit de pe fix...pe umeri mai merge da in patru labe!!...looool
Faza naspa era ca dupa ce ma cara el se inversau rolurile (el e de partea egalitatii intre sexe) si trebuia sa-l car eu......cahh
- hunny bunny
- Junior Member
pt hunny bunny
Da, e misto si in 4 labe. Si mie imi place. Doar ca nu cred ca rezista cineva mai mult de jumatate de ora in 4 labe. Calare pe umeri, insa, o fata de vreo 50 kg poate fi plimbata cateva ore.
Apoi, calaritul in 4 labe se poate face numai in casa, pe cand cel pe umeri merge si pe afara, in parc, la concerte, spectacole, pe plaja, la strand si chiar pe strada (cand e mai putina lume)
Iar chestia cu reciprocitatea e o aberatie. Femeile sunt egale cu noi doar unde le convine (sau asa ar trebui sa fie)
In afara de aceste doua metode, mai exista si o a treia, dar mai putin interesanta, anume "in carca".
Si daca suntem putin sariti de pe fix, ce-i rau in asta. Nu facem nimic rau, doar ne distram de minune.
Apoi, calaritul in 4 labe se poate face numai in casa, pe cand cel pe umeri merge si pe afara, in parc, la concerte, spectacole, pe plaja, la strand si chiar pe strada (cand e mai putina lume)
Iar chestia cu reciprocitatea e o aberatie. Femeile sunt egale cu noi doar unde le convine (sau asa ar trebui sa fie)
In afara de aceste doua metode, mai exista si o a treia, dar mai putin interesanta, anume "in carca".
Si daca suntem putin sariti de pe fix, ce-i rau in asta. Nu facem nimic rau, doar ne distram de minune.
-
pony - Junior Member
Cu exceptzia cazului in care calaritul e parte a preludiului, sau tzine loc de "tzigara de dupa", nu vad ce cauta sobectu' asta in "Totul despre sex"...
Altminteri, shi eu am placeri precum saritul corzii, spre exemplu... Oi la rindul meu dus? :silly:

Altminteri, shi eu am placeri precum saritul corzii, spre exemplu... Oi la rindul meu dus? :silly:

-
FunFun - Junior Member
Nu se zice din sotia lui ci sotiei lui usere dimvega.
Pony nu inteleg doua lucruri:
1. Ce cauta subiectul asta pe sex.
2. Ce e asa de placut sa ai o tipa pe umeri?(am trait experienta si nu inteleg efectiv placerea ei).
Pony nu inteleg doua lucruri:
1. Ce cauta subiectul asta pe sex.
2. Ce e asa de placut sa ai o tipa pe umeri?(am trait experienta si nu inteleg efectiv placerea ei).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Unor oameni le produc placeri de natura sexuala alte lucruri decat cele obisnuite.
Si exista nenumarate astfel de exemple, dintre care eu am ales unul.
Altora le place sa fie loviti, ceea ce mie mi se pare o aberatie, dar lor nu.
Cine stie ce mecanisme au putut conduce la aceste "deviatii"? Cert este ca ele exista si nu le putem ignora pur si simplu.
Si exista nenumarate astfel de exemple, dintre care eu am ales unul.
Altora le place sa fie loviti, ceea ce mie mi se pare o aberatie, dar lor nu.
Cine stie ce mecanisme au putut conduce la aceste "deviatii"? Cert este ca ele exista si nu le putem ignora pur si simplu.
-
pony - Junior Member
Mr Teo scrie:2. Ce e asa de placut sa ai o tipa pe umeri?(am trait experienta si nu inteleg efectiv placerea ei).
femeia se excita cand calareshte un cal, merge pe bicicleta, sau in cazul nostru, il calareshte pe baiat :p asta pentru ca asupra zonei inghinale se exercita o presiune, o apasare care ii produce placere ;-) e ca shi cum ai mangaia'o sau i'ai face masaj acolo ... normal, nu toate simt la fel, dar sunt destule care simt asta :p in plus, mai este shi kestia cu dominarea... multe se excita cand domina barbatul ;-)
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Nanuka, ideea nu era sa pedalezi jjj de kilometri, ca sa oboseshti shi sa te doara toate alea :p fata cu care am vorbit zicea ca o apuca placerea destul de repede :A shi daca te ia cu calduri mai pedalezi numa' atata cat te simtzi bine
(shi intre timp il suni pe fucker shi'i zici sa te ashtepte ready, ca daca nu o incaseaza
)

-
proXtu - Junior Member
Cam trei sferturi...
[quote="proXtu"]femeia se excita cand calareshte un cal, merge pe bicicleta, sau in cazul nostru, il calareshte pe baiat :p asta pentru ca asupra zonei inghinale se exercita o presiune, o apasare care ii produce placere ]
Dupa cat am putut sa-mi dau seama in decursul timpului, cam trei sferturi dintre calarete se excita in acest fel si doar un sfert din ele doresc si sa faca sex dupa aceea. In rare cazuri au si alte idei cum ar fi salturi, genoflexiuni, urcat scari, dansat, etc.
Oricum, cred ca sunt considerabil mai multi barbati care se ofera sa le plimbe calare decat doritoare.
Dupa cat am putut sa-mi dau seama in decursul timpului, cam trei sferturi dintre calarete se excita in acest fel si doar un sfert din ele doresc si sa faca sex dupa aceea. In rare cazuri au si alte idei cum ar fi salturi, genoflexiuni, urcat scari, dansat, etc.
Oricum, cred ca sunt considerabil mai multi barbati care se ofera sa le plimbe calare decat doritoare.
-
pony - Junior Member
normal, totdeauna vor fi mai multzi doritori decat doritoare :lol: ... deh, barbatzii e porci
shi eu nu am sustzinut ca de la excitatzia respectiva se ajunge totdeauna la mai mult... de multe ori totul ramane la faza de joc ;-)

-
proXtu - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1