comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Nanuka » Dum Feb 22, 2004 11:42 am

Obsedatule, ma mai urmaresti mult??

hahahahahaha..

Nanuka.
Nanuka

Mesajde baixinho© » Dum Feb 22, 2004 11:45 am

nanucko, nu ie singuru care te urmareste. da oamenii nu se dau in fapt pentru ca atunci cand, intelegi tu, te urmareste mai multi se cheama intr-un fel anume.

si daca tot ne ameninti ca ne pupi pe toti, sunt curios daca cand o sa viii in Romania o sa pui in practica ce spui tu acolo. da vezi, ca nu toti suntem vali Barbulescu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Nanuka » Dum Feb 22, 2004 11:49 am

Baixinho,
Eyewitness e chiar obsedat de mine....unde postez, vine si el hop tzop si se baga ca musca-n lapte..........

Care e faza cu Vali Barbulescu pt ca nu ma prind....

Nanuka.
Nanuka

Mesajde cubu » Mar Feb 24, 2004 10:34 pm

Tanase scrie:In privinta lui Shakti...e luata...de mine...pe 25 septembrie facem nunta si nu cred ca aveti sanse la ea.

Si cand apreciezi ca o sa-si dea seama ce fel de om esti? Adica, mai clar, cand o sa divortati?
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Mie Feb 25, 2004 9:29 am

stai, ma, domol, ca n-a spus care an. si chiar si asa, in sapte luni se pot intampla multe.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Tanase » Mie Feb 25, 2004 1:30 pm

Portnoy scrie:Si cand apreciezi ca o sa-si dea seama ce fel de om esti? Adica, mai clar, cand o sa divortati?

pORTNOY...EU ZIC SA-TI VEZI DE TREBURILE TALE SI SA NU TE MAI FRECE GRIJA DE ALTII. CAnd cei din jur o sa-si dea seama ca n-ai ajuns inca la nivelul de homo sapiens o sa te paraseasca?

Nu raspunde pentru ca n-are rost
Tanase

Mesajde Wild Rose » Mie Feb 25, 2004 11:32 pm

Tanase scrie:In privinta lui Shakti...e luata...de mine...pe 25 septembrie facem nunta si nu cred ca aveti sanse la ea. Ca ma iubeste.

am si eo o mica dilemma:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8721&page=7&pp=20

deci eu am inteles asa: pe la inceputul lu' ianuarie nu va cunosteati, lu' shakti ii placea de covei..nu d'alta da' intreba disperata daca omu' are prietena.. la sfarsitul lu' ianuarie, vine la concert chilian, cu prietenul ei.. si peste o luna (sau chiar mai putin) tu imi spui mie ca faceti nunta? :con:
si vezi ca n-ai voie cu clone.. :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 26, 2004 9:21 am

bineeeeeeeee tuuuuuuu Wild Rose. pentru faza asta ai de la mine doi pupici (sau, ma rog, cati vrei) acolo unde ti-am promis.
ANTI

baixinho©

Mesajde Tanase » Joi Feb 26, 2004 1:36 pm

Wild Rose scrie:am si eo o mica dilemma:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=8721&page=7&pp=20

deci eu am inteles asa: pe la inceputul lu' ianuarie nu va cunosteati, lu' shakti ii placea de covei..nu d'alta da' intreba disperata daca omu' are prietena.. la sfarsitul lu' ianuarie, vine la concert chilian, cu prietenul ei.. si peste o luna (sau chiar mai putin) tu imi spui mie ca faceti nunta? :con:
si vezi ca n-ai voie cu clone.. :p

Ti-am spus tie? vezi ca ip-urile e diferite geniule! Eu cu shakti ne-am cunoscut aici pe forum. Mi-a dat un pm si m-a intrebat de albume si ne-am imprietenit. La un moment dat a zis sa izca de Covei ca sa fie shi el bagat in seama dar asta cand era prietena mea. Si dupa aia voiai sa zica ca e prietena mea? Ne-am ascuns si noi un pic la inceput. eu am vrut sa arat ca e prietena mea cand au sarit astia ca hienele pe ea.

Baixinho...vezi ca lucrez la un zira cu un tiraj mai mare decat al tau. Putin respect, da?
Tanase

Mesajde b0nechina » Joi Feb 26, 2004 1:48 pm

Tanase, ai invatat si tu ce-i ala IP, geniule? Sa ii informezi si pe amicii Elessar si Iluvatar, desi ii vaz cam tacuti de la o vreme... ai trecut pe Prozac?
Domnu' hartist, ce sa zic, eu am oroare de berbanti din astia slabi de inger care isi repeta de o suta de ori pe zi: "sunt frumos, prietena ma iubeste". Si daca si-ar repeta siesi ar fi o chestie, da' cand mai deschid gura si-n otobuz, m-apuca lehamitea. Sper ca faci un fel de misto misogin de geniu neinteles si nu crezi cu adevarat ca te vei insura cu duduia, sau ca o sa apucati luna iunie impreuna... Stii, fetitele cresc si de la o vreme incep sa priceapa ca hartistii sunt muritori ca tot poporul si ca in spatele muzicii plapande se pot ascunde capele cu desavarsire goale.

PS Cine dracu' ti-a bagat in scufita ca esti frumos? :con:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde gaga » Joi Feb 26, 2004 1:59 pm

Baixinho...vezi ca lucrez la un zira cu un tiraj mai mare decat al tau.

ai intzeles? sa nu ti-o mai repete inca ... inca ... nu mai stiu de cate ori, de fo mie puate.

si bone, daca nar fi clona ceia ce nu pun landoiala, sa stii ca unii ie atat de disperatz sa se insuare dupa o luna. tase, pune si poza de la nunta ... sau o fi aia pe care a gasito neatzu sia puso pe cemeu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Joi Feb 26, 2004 2:55 pm

[quote="Tanase"]. eu am vrut sa arat ca e prietena mea cand au sarit astia ca hienele pe ea.

QUOTE]

Ba vezi ca io nu sunt hiena!Io sunt paiang!Daca vrei hiene,da o fuga pan' la animalpix!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Joi Feb 26, 2004 3:53 pm

auzi mí£ nene, da mata cat pielea mea mai ai de gand sí£ postezi off-topic aici?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 26, 2004 3:56 pm

parerea mea e sa ne oprim aici cu offtopicurile. discutatzi despre Tanase si nevasta lui pe subiecte care au acest scop. aici comentam pozele, daca inca nu stiati.
multumesc pentru intelegere. asta a fost o avertizare. The Ring. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Feb 27, 2004 3:05 pm

Spidere .. am si io o intrebare : de ce faci numa' poze din-astea .. pentru care preferata considera ca meriti ban ?
Altfel ... sperioase pozele .. dar cred ca le prefer pe alea normale ;)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde paiacec » Vin Feb 27, 2004 3:09 pm

In caz ca n-ai observat,era o competitzie cu shakti.Preferata poa sa zica orice!Sunt orb in ceea ce priveshte jignirile(cel putzin pe forum).Shi, ca sa-tz demonstrez ca nu am numai poze din astea, uite ca mai atashez una!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Weet-weet » Vin Feb 27, 2004 3:31 pm

Mda , vazui .. Atat de serioasa , de parca iti vine sa plangi .. e de intzeles .. Oricum .. pozele tale sunt sperioase si au un atu un plus fatza de ale lui Shakti , ca tu nu ai folosit machiaj :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Vin Feb 27, 2004 3:34 pm

vai vai vai arahida....iar tzai pus pozele langa preferata...preferato ii dam omoro mancatzas tu mie?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Nanuka » Sâm Feb 28, 2004 8:37 am

Dornea esti dragutz:)

Imi plac pozele.....

Te pup,

Nanuka.
Nanuka

Mesajde Mr Teo » Sâm Feb 28, 2004 8:43 am

Asta cu pusul pozelor unul langa altul e cea mai mare prostie care am auzit-o pe fanclub pana acum.
Amandoi nu sunteti asa de interesanti... sau placuti si nici nu faceti concurs de top model.
Animaloo de ce te gasesc eu pe mai toate certurile tampite?
Astept poze de la userul baixinho, eyewitness, danone, aphex si neatza.(ma gandesc ca sunt foarte interesante pentru ca nu le posteaza).
Wild mai pune si tu niste poze:) ca esti in topul forumistic de frumusete(varianta mea).
Moshule.... mai am vazut ca vorbesti in mai multe locuri de camera ta, facultate..etc mai pune si tu o poza din locurile alea(ca macar sa vedem tot ceea ce faci:) .
Nanuka poti sa mai pui si tu o poza ca nu strica(desi altii s-au saturat).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Feb 28, 2004 9:22 am

Mr Teo scrie:..
Nanuka poti sa mai pui si tu o poza ca nu strica(desi altii s-au saturat).

Mr Teo,

Am sa pun poze cand am eu chef si faza cu "desi altii s-au cam saturat" cade..
Sunt chiar prea multi care ma solicita in privat pentru a-mi posta cat mai multe poze aici ..deci in concluzie te cam insheli pal....

Mr Teo scrie:...Astept poze de la userul baixinho, eyewitness, danone, aphex si neatza.(ma gandesc ca sunt foarte interesante pentru ca nu le posteaza).

Desi acesti useri pe care i-ai enumerat in postul tau nu prea imi sunt dragi, mai putzin vb despre Baixo aphtex si neata......de ce Mr Teo te auto-ridici in slavi??..fiecare isi posteaza cand vrea pozele, daca ei nu vor sa se afisheze in public, e dreptul lor..

Cam atat....

PS: Vezi ca Baixo are poze si e un simpatic...da un search mai bine pe forum..

Nanuka.
Nanuka

yes yes !

Mesajde proXtu » Sâm Feb 28, 2004 9:33 am

Nanuka, da' nu mai fi, te rog, atata de modesta :D eshti asha o frumusetze rapitoare ... ca ametzesc numa' cand ma gandesc la pozele tale :lol: shi asha cum totzi masculii de pe forum te contacteaza pe privat si vrea tot mai multe poze, recunosc ca shi io la primele tale poze am ejaculat precoc, de'o trebuit sa dau tastatura la curatzat :lol: deci, ma erijez io in purtatorul de cuvant al fanilor tai de pe forum si te rog sa mai pui poze multe shi cu sanii vizibili, ca sa avem shi noi, ashtia amaratzii, un subiect de laba cat de cat valabil :D
iti multumesc in numele lor si astept infrigurat urmatorul pictorial :gay:
al tau credincios si devotat obsedat :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Sâm Feb 28, 2004 9:48 am

bai "mr" teo , eu inteleg ca sunteti si voi romani si saraci da' n-ati putut sa strangeti si voi bani de-un curcan (de import) de ziua recunostintei? ca ma-ndoiesc ca v-ati hranit cu lumanarile de pe masa
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Feb 28, 2004 9:52 am

vali multumesc, cu computer`ul stiu sa umblu, doar ca deabea mi`am reinstalat windows`ul si nu mai am photoshop`ul, iar cu paint nush cum sa prelucrez pozele, nu cred ca se poate :con: ;a
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Feb 28, 2004 9:54 am

Proxtule,

Ti-am vazut si eu poza , sincer cam ai fata de cyberist hahahaha..deci nu ma mira la ce-ai scris in postul de mai sus....ma-ntreb oare daca ai inshelat-o vreodata pe doamna scriitoare????????:D....
Oricum keep going, dragul meu credincios si devotat obsedat hahahahahaha...

Nanooky.
Nanuka

Mesajde Superba Oana » Sâm Feb 28, 2004 10:17 am

si eu care credeam ca e o poza cu tine vali....ata ete....fusei indusa in oroare
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Feb 28, 2004 10:29 am

Jadore,

Ai un par ondulat superb, nu vad de ce iti faci probleme din punctul asta de vedere.Ma refer la conv. noastra de pe "Trucuri si sfaturi de frumusete", imi placi...:)

Nanooky.
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 28, 2004 12:33 pm

Teodor....ce bogat esti. bei Heineken.
Jadore...mie imi place de omu ala de langa tine...cu medalion de aur la gat si cu maieu chinezesc de 25 mii lei. E bun rau. Zici ca e fost campion mondial al greilor profesionisti in versiunea WBA. Prin anii 55. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 28, 2004 12:35 pm

Nanuka scrie:Baixo are poze si e un simpatic

pai si nu facem si noi ceva cand ajungi in Romania daca tot ma lauzi?

Jadore, misto poza aia cand joci biliard, dar nu iti ies in evidenta prea bine picioarele. sincer, asa vrea sa vad ceva mai mult.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati