Who do you hate most on fanclub.ro?
115 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Initial trimis de darkshines
"tu esti o ratata de 2 bani"
banuiesc ca prin asta incerci sa te reasiguri ca imi esti superior
"viata mi-o traiesc din plin"
keep telling yourself that....:rolleyes:
:y you started it
ca sa punem capat unor discutii absurde, din moment ce mai jignit mi-am luat apararea, korekt?
iar cu chestia cu superioru' fato, din moment ce nu te cunosc nu am de unde sa stiu cum esti! iar tu la fel, de unde sa stiu eu cum esti tu, asa ca nu avem cum sa facem astfel de comparatii, serios capry, fi fata buna si inceteaza... ca deja ... e :rolleyes: (obositor)
P.S sper sa nu iei mesaju asta ca pe o ofensa, ci doar ca pe o remarca, sper sa ne foloseasca.. la ceva...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
io vali???? nu te votez mah io... poate... sopra, io l-am votat pe sopra, recunosc :rolleyes:
blink, te-ai dus la netu din coltz si mi-ai tras un vot, huh? rushine sa-ti fie. ma gadila numai faptul ca vad ca ti-ai luat si tu un vot.
blink, te-ai dus la netu din coltz si mi-ai tras un vot, huh? rushine sa-ti fie. ma gadila numai faptul ca vad ca ti-ai luat si tu un vot.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Nu m-am dus in coltz...ci la servicu..unde am 12 calculatoare ! Asa ca..vezi ce faci !!!
Pai stiu ca mi-am luat 1 vot..dar e de la tine..si nu se pune !
Pai stiu ca mi-am luat 1 vot..dar e de la tine..si nu se pune !
-
Oribilul Mosh - Junior Member
:rolleyes: nu e mah de la mine. Si io am 40 de compuri la munca, nu ma ameninta tu pe mine cu dude d'astea. Si nici n-am nevoie sa-mi schimb compu ca sa fac mishto de tine :p esti o prada usoara :M
- gaga
Inseamna ca e de la Aliosha..care face misto de mine ! Ca in rest...nu ar indrazni nimeni sa ma voteze !
Daca..nu e nici Aliosha,nici Dana....sa zica care m-a votat ! Promit ca nu-l bat !
Daca..nu e nici Aliosha,nici Dana....sa zica care m-a votat ! Promit ca nu-l bat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Pai stiam eu ca tu esti ! Oricum..suntem chit....deci je & Dana..avem voturi date la misto !
I'm not a looser ! I'm not a fuckin' looser !
I'm not a looser ! I'm not a fuckin' looser !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
care face si un sondaj cu cel mai iubit... si promit ca ii iau functia de super moderator Danei, ca e in stare sa ma umple de fericire (pardon, de voturi ;D)
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Fa-l tu Sopra...dar votam pe corecte...si mentionam fiecare cu cine am votat !
-
nu il fac... pentur ca daca e sa il fac eu... ma pun numai eu in el... ca sa ma gasiti mai repede... si sa nu cumva sa dati click gresit...;m;m;m
serios, topul asta e foarte corect, ma rog, aproape corect... daca vrea DANA, o sa devina si mai corect ;b
serios, topul asta e foarte corect, ma rog, aproape corect... daca vrea DANA, o sa devina si mai corect ;b
- Sopra Tutt1
- Junior Member
vali am deja altele noi da nu de la tine :rolleyes:
si vezi ca ai pus un smile care nu reprezinta un caine care da din coada, e ceva de care n-ai auzit tu.:con:
si ce cauti la munca la ora asta?
si nu io ti-am tras-o. io i-am tras-o cui ti-a tras-o, mai citeste threadu'
si vezi ca ai pus un smile care nu reprezinta un caine care da din coada, e ceva de care n-ai auzit tu.:con:
si ce cauti la munca la ora asta?
si nu io ti-am tras-o. io i-am tras-o cui ti-a tras-o, mai citeste threadu'
- gaga
ce si-o mai trage lumea in ziua de azi
...
deci face cineva sondajul celalalt?
PS: vali, asta
nu e un tip cu plete ;n

deci face cineva sondajul celalalt?
PS: vali, asta

- Sopra Tutt1
- Junior Member
tu iesi pe primul loc, iar eu sunt deasupra tuturor ;b
nu fac sondajul, decat dupa ce imi pun poza pe forum, sa vada lumea ce baiat de baiat sunt
nu fac sondajul, decat dupa ce imi pun poza pe forum, sa vada lumea ce baiat de baiat sunt

- Sopra Tutt1
- Junior Member
- Vizitator
auziti, doamna zona crepusculara, imi povestiti si mie cum se face de "am votat deja in acest sondaj"? ca daca asa s-a intamplat si la alegeru, nu e de mirare ca a ieshit ce a ieshit.....
popor!!!!!!!!
fals in acte publice!!!!
am fost inselati!!!!!
razbunare:D

popor!!!!!!!!
fals in acte publice!!!!
am fost inselati!!!!!
razbunare:D

-
onk - Mesaje: 1841
deci, sa va explic... DANA are o zicala: "votezi cu cine vrei si iese cine trebuie", asa ca nu va mai agitati... de acum contorizez numarul de voturi... voturile din momentul de fatza sunt corecte si fiecare vot vine din partea unui user (nume) diferit... va zic sigur.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
115 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii