apocalipsa anuntata de Pentagon
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
apocalipsa anuntata de Pentagon
Pentagonul il informeazí£ pe George W. Bush: schimbí£rile climaterice ne vor distruge.
* Raportul secret avertizeazí£ cí£ vor avea loc frí£mintí£ri civile si rí£zboaie nucleare.
* Clima Marii Britanii va deveni „siberianí£Ã¢Â€Âœ in mai putin de 20 de ani.
* Amenintarea la adresa lumii este mai mare decit terorismul.
Ce parere aveti despre aceasta?
* Raportul secret avertizeazí£ cí£ vor avea loc frí£mintí£ri civile si rí£zboaie nucleare.
* Clima Marii Britanii va deveni „siberianí£Ã¢Â€Âœ in mai putin de 20 de ani.
* Amenintarea la adresa lumii este mai mare decit terorismul.
Ce parere aveti despre aceasta?
-
zircon - Junior Member
In lumea de azi sunt foarte multe persoane care fie inventeaza asa ceva ca sa aiba faima pentru 15 minute, fie redau din prostiile altora.
Eu zic ca daca e adevarat(e posibil sa fie) e foarte grav acest raport.
Ai vreo dovada sa il sustii?(orice: persoana credibila de la care ai facut rost de el, ziar credibil..etc)
Ai vreo dovada sa il sustii?(orice: persoana credibila de la care ai facut rost de el, ziar credibil..etc)
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Mr Teo scrie:In lumea de azi sunt foarte multe persoane care fie inventeaza asa ceva ca sa aiba faima pentru 15 minute, fie redau din prostiile altora.
"THE OBSERVER" (Marea Britanie), 22 februarie 2004. Schimbí£rile climatice in urmí£torii 20 de ani ar putea duce la o catastrofí£ globalí£, soldatí£ cu milioane de morti in rí£zboaie si dezastre naturale... Un raport secret, ascuns de sefii Apí£rí£rii americane si obtinut de „The Observer“, avertizeazí£ cí£ orasele europene majore vor ajunge sub nivelul Mí£rii, care este in crestere, in timp ce Marea Britanie va intra intr-o climí£ Ã¢Â€Âžsiberianí£Ã¢Â€Âœ piní£ in anul 2020. Conflicte nucleare, o mega-secetí£, foamete si frí£mintí£ri civile larg rí£spindite vor cuprinde lumea intreagí£. Documentul prezice cí£ schimbí£rile climaterice abrupte ar putea duce Planeta in pragul anarhiei, in conditiile in care tí£rile isi vor dezvolta capacití£ti de amenintare nuclearí£ pentru a-si apí£ra si asigura rezervele de hraní£, apí£ si energie in scí£dere. Amenintarea pentru stabilitatea globalí£ o eclipseazí£ de departe pe cea reprezentatí£ de terorism, afirmí£ cei citiva experti familiarizati cu continutul documentului secret. „Perturbí£rile si conflictele vor fi trí£sí£turi obisnuite ale vietii“, conchide analiza Pentagonului. „Din nou, rí£zboiul va caracteriza viata umaní£Ã¢Â€Âœ. Descoperirile se vor dovedi umilitoare pentru Administratia Bush, care a negat in repetate rinduri chiar si existenta schimbí£rilor climaterice. Expertii au spus cí£ acestea vor constitui, de asemenea, o lecturí£ nelinistitoare pentru un presedinte care a insistat cí£ apí£rarea nationalí£ este prioritarí£. Raportul a fost comandat de consilierul in probleme de Apí£rare de la Pentagon, Andrew Marshall, care a avut o influentí£ considerabilí£ asupra gindirii militare a SUA in ultimele 3 decenii. El a fost omul din spatele recentei revizii capitale, menite a transforma armata americaní£ sub secretarul Apí£rí£rii, Donald Rumsfeld. Schimbarea climatericí£ Ã¢Â€Âžar trebui sí£ fie ridicatí£ deasupra dezbaterii stiintifice, la rang de preocupare de securitate nationalí£ a SUA“, spun autorii Peter Schwartz, consultant CIA si fost sef al planificí£rii la Royal Dutch/Shell Group, si Doug Randall, de la Global Business Network, cu sediul in California. Un scenariu iminent de schimbare climatericí£ dezastruoasí£ este „plauzibil si ar pune la incercare securitatea nationalí£ a SUA in modalití£ti care ar trebui considerate imediate“, conchid ei. Incí£ de anul viitor, inundatiile larg rí£spindite din cauza cresterii nivelului Mí£rii vor produce suferinte majore pentru milioane de oameni. Sí£ptí£mina trecutí£, Administratia Bush a fost supusí£ criticilor unui organism compus din numerosi oameni de stiintí£, care au pretins cí£ aceasta a selectat studiile stiintifice care se potriveau agendei sale politice si a suprimat studiile care nu-i erau pe plac.
Jeremy Symons, fost militant la Agentia de Protectie a Mediului (EPA), a spus cí£ suprimarea raportului pentru 4 luni este un nou exemplu al modului in care Casa Albí£ incearcí£ sí£ ingroape amenintarea schimbí£rii climatice. Climatologi de marcí£, insí£, cred cí£ verdictele lor s-ar putea dovedi catalizatorul pentru a-l sili pe Bush sí£ accepte cí£ schimbí£rile climatice sint un fenomen real si care se intimplí£. Ei sperí£, de asemenea, cí£ vor convinge SUA sí£ semneze tratatele globale menite a reduce rapiditatea schimbí£rii climaterice. Un grup de cercetí£tori britanici eminenti a fí£cut, de curind, o vizití£ la Casa Albí£ pentru a-si exprima temerile cu privire la incí£lzirea globalí£, in cadrul demersului intensificat de a determina Statele Unite sí£ trateze problema cu seriozitate. Unele surse au relatat pentru „The Observer“ cí£ oficialití£tile americane au pí£rut extrem de sensibile in privinta problemei, atunci cind au fost puse in fata plingerilor privind pozitia publicí£ a Americii. Unul a pretins chiar cí£ cei de la Casa Albí£ au scris pentru a se plinge cu privire la unele din comentariile atribuite profesorului Sir David King, consilierul-sef pe probleme stiintifice al lui Tony Blair, dupí£ ce acesta calificase pozitia presedintelui drept nejustificatí£. Intre cercetí£torii care s-au aflat la Casa Albí£ s-a numí£rat si profesorul John Schellnhuber, fost consilier-sef pe probleme ecologice al guvernului german si sef al celui mai important grup de cercetí£tori in climatologie din Marea Britanie, de la Tyndall Centre for Climate Change Research. El a spus cí£ temerile interne ale Pentagonului ar trebui sí£ se dovedeascí£ esentiale in a-l convinge pe Bush sí£ accepte existenta schimbí£rii climaterice. Sir John Houghton, fost director executiv la Meteorological Office – si prima personalitate care a asemuit amenintarea schimbí£rii climatice cu cea a terorismului – a spus: „Dací£ Pentagonul trimite acest tip de mesaj, atunci este vorba de un document cu adeví£rat important“. Bob Watson, cercetí£tor principal la Banca Mondialí£ si fost presedinte al Intergovernmental Panel on Climate Change, a adí£ugat cí£ avertismentele teribile ale Pentagonului nu mai pot fi ignorate. „Poate Bush sí£ ignore Pentagonul? Va fi greu de eludat un astfel de document. Este extrem de stinjenitor. In definitiv, unica mare prioritate a lui Bush este apí£rarea nationalí£. Pentagonul nu este un grup liberal nebun, in general vorbind este conservator. Dací£ schimbarea climatericí£ este o amenintarea la adresa securití£tii nationale si a economiei, atunci el trebuie sí£ ia mí£suri. Existí£ douí£ grupuri pe care Administratia Bush tinde sí£ le asculte: lobby-ul petrolier si Pentagonul“, a adí£ugat Watson. „Aveti un presedinte care spune cí£ incí£lzirea globalí£ este o farsí£ si, peste Potomac, aveti un Pentagon care se pregí£teste pentru rí£zboaie climatice. Este destul de inspí£imintí£tor atunci cind Bush incepe sí£-si ignore propriul guvern in aceastí£ problemí£Ã¢Â€Âœ, a spus Rob Gueterbock, de la Greenpeace. De pe acum, conform lui Randall si Schwartz, Planeta suportí£ o populatie mai mare decit poate sustine. Piní£ in 2020, penuriile „catastrofale“ de apí£ si energie vor deveni tot mai greu de depí£sit, aruncind Planeta in rí£zboi. Ei avertizeazí£ cí£, in urmí£ cu 8.200 de ani, conditiile climaterice au dus la recolte compromise, foamete, molime si migratie in massí£ a populatiilor, situatie ce s-ar putea repeta in curind. Randall a declarat pentru „The Observer“ cí£ potentialele ramificatii ale schimbí£rii climaterice rapide ar putea crea un haos global. „Este o problemí£ deprimantí£, a spus el. Este o amenintare la adresa securití£tii nationale de un fel unic, deoarece nu existí£ un inamic impotriva cí£ruia sí£-ti indrepti armele si nu avem nici un control asupra amenintí£rii“. Randall a adí£ugat cí£ s-ar putea sí£ fie deja prea tirziu pentru a preveni producerea unui dezastru. „Nu stim exact unde ne aflí£m in acest proces. Ar putea incepe miine, sau sí£ nu putem prevedea nimic in urmí£torii 5 ani“, a spus el. Consecintele schimbí£rii climaterice pentru unele tí£ri sint incredibile. Pare evident cí£ reducerea utilizí£rii combustibilului fosil ar merita incercatí£. „Scenariile prezentate in raport sint atit de dramatice, a spus Watson, incit s-ar putea dovedi vitale in alegerile din SUA“. Se stie cí£ democratul John Kerry acceptí£ cí£ schimbí£rile climaterice sint o problemí£ realí£. Oamenii de stiintí£, dezamí£giti de pozitia lui Bush, amenintí£ sí£ ia mí£suri, pentru a se asigura cí£ John Kerry va utiliza raportul Pentagonului in campania sa. Faptul cí£ Marshall se aflí£ in spatele descoperirilor va ajuta cauza lui Kerry. Acest Marshall, care are 82 de ani, este o legendí£ a Pentagonului, conducind un institut secret de cercetí£ri destinat estimí£rii riscurilor la adresa securití£tii nationale, numit The Office of Net Assessment. Poreclit „Yoda“ de cei din Pentagon, care ii respectí£ vasta experientí£, el este considerat cí£ s-ar afla in spatele initiativei Departamentului Apí£rí£rii in privinta apí£rí£rii cu rachete balistice. Symons, care a plecat de la EPA in semn de protest fatí£ de ingerintele politice, a spus cí£ suprimarea raportului este incí£ o incercare a Casei Albe de a ingropa dovezile privind schimbí£rile climaterice. „Este incí£ un exemplu care aratí£ de ce ar trebui acest guvern sí£ inceteze sí£-si ingroape capul in nisip in aceastí£ problemí£Ã¢Â€Âœ. Symons a spus cí£ legí£turile strinse ale Administratiei Bush cu companii puternic implicate in domeniul energetic si petrolier sint vitale pentru a intelege de ce este primití£ cu scepticism schimbarea climatericí£ in Biroul Oval. „Aceastí£ administratie ignorí£ evidenta pentru a impí£ca o miní£ de mari companii din domeniul energiei si petrolului“, a adí£ugat el.
-
zircon - Junior Member
Impressive.
M-am uitat si eu pe situl lui observer si par un ziar foarte respectabil.
Chiar daca ai informatii interesante am un sfat pentru prezenta ta pe forum.
Cand scrii un post apasa Post Reply si nu replyul de pe post deoarece enervezi moderatorii.
Sper sa mai revii cu alte informatii interesante.
M-am uitat si eu pe situl lui observer si par un ziar foarte respectabil.
Chiar daca ai informatii interesante am un sfat pentru prezenta ta pe forum.
Cand scrii un post apasa Post Reply si nu replyul de pe post deoarece enervezi moderatorii.
Sper sa mai revii cu alte informatii interesante.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Voi atzi inebunit de tot? :con: Cacaturi din astea apar uodata pe luna.Ie plin de fel de fel de asa zisi mesia shia altzi asemenea dereglati care fac tuot felu de preziceri si alte vrajeli de genu asta.Ce-i mai grav shi mai trist,ie faptu ca se gasesc destui care sa puna botu.De Nibiru nu mai zice nimeni nimica?Vine au ba?:j
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Ai dreptate MIG-ule, nu tre' sa punem botu' la toate abtipildurile vazute prin jurnale! Totusi, diferenta e ca "The Observer" nu e "Monitoru' de Barlad" in care isi citesc Tanza si Costel horoscopu' in fiecare dimineata. E prima data cand citesc, intr-un jurnal de calibru, asa ceva!!! ;i
-
zircon - Junior Member
The Observer e un soi de magazin care apare duminica shi care e normal sa aiba shi articole d-astea mai,sa e zic,nonconventionale.Io unu nu cred o iota,oricum pentru cine vrea sa vada originalu uite aci linku http://observer.guardian.co.uk/international/story/0,6903,1153513,00.html
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Iata ca un alt cotidian de aceasta data serios, ar recunoaste si MIG29 (supersonic) avertizeaza despre pericolul care ne pashte..."The Independent" http://news.independent.co.uk/world/environment/story.jsp?story=517321 Oare sa fie toata presa britanica un...soi de magazin de...trecere a timpului liber citind?
-
zircon - Junior Member
Acum urmez yo...
Zircon tu crezi ca Pentagonul ar deslushii asemenea relatari care ar inspaimanta si ar panica lumea??..Hai sa fim serioshi....
Ar fi o catastrofa sa fie chiar adevarat, omenirea ar intra in panica si s-ar creea un adevarat haos....
Aceste informatii nu se spun atat de ushor, se tin in secret asa cum multe alte lucruri sunt pastrate in taina de catre americani, rushi s.a.m.d....
Cei de la ziar au dreptul la cuvant, pot scrie orice..pe nimeni nu deranjeaza atata timp cat nu depasesc limita bunului simt sa fie dati in judecata. Mai mult ca sigur si-au facut o caruta de bani cu aceasta mascarada..
Pa!!!...
PS: Si daca o fi adevarat, exista un destin, asta e, ce-o vrea Dumnezeu!!!...
Zircon tu crezi ca Pentagonul ar deslushii asemenea relatari care ar inspaimanta si ar panica lumea??..Hai sa fim serioshi....
Ar fi o catastrofa sa fie chiar adevarat, omenirea ar intra in panica si s-ar creea un adevarat haos....
Aceste informatii nu se spun atat de ushor, se tin in secret asa cum multe alte lucruri sunt pastrate in taina de catre americani, rushi s.a.m.d....
Cei de la ziar au dreptul la cuvant, pot scrie orice..pe nimeni nu deranjeaza atata timp cat nu depasesc limita bunului simt sa fie dati in judecata. Mai mult ca sigur si-au facut o caruta de bani cu aceasta mascarada..
Pa!!!...
PS: Si daca o fi adevarat, exista un destin, asta e, ce-o vrea Dumnezeu!!!...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Articolul are iz de senzational, nu zice nimic nou, mai mult spune lucruri previzibile. Schimbarile de clima si efectul de sera sunt un subiect vechi si o amenintare reala, daca nu se iau masuri importiva poluarii previziunile astea o sa se implineasca mai devreme sau mai tarziu. Nu cred insa ca in 2100 o sa ne cumparam gondole de la Uzinele Pitesti, schimbarile astea nu pot fi atat de bruste. Despre amenintarile teroriste nu stiu ce sa zic, totusi nu cred sa se inmulteasca asa de mult incat "razboiul sa caracterizeze din nou viata umana"...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
thread
Aceste descrieri apocaliptice se apropie destul de mult de cele corelate cu inversia polilor 2012, mai multe preziceri astrologice sau nu, chiar si de textul biblic. Sper ca despre codul biblic se stie, sa nu-mi plaseze vreo atentionare careva !
Pe ansamblu, reducerea stratului de ozon (protectie redusa la radiatiile UV, incalzire globala, riscul 'infectarii' cu forme de viatza primara din afara atmosferei terestre) implica multe pericole. Lipsa de maturitate a celor erijati in factori de decizie permite aplicarea unor hotarari distructive, din textul de la Observer se deduce ca exista un interes bine definit al presedentiei americane (vezi si razboiul din Golf= razboiul Shell, companie petroliera, criza actuala a combustibililor in America, cu preturile cele mai uriase din ultimii zeci de ani). Secretoshenia prezidentiala este clasica la americani, deci chiar 'uitarea\ unei prognoze ar fi destul de putin semnificativa pentru altele facute practic si nu teoretic. Oricum, nu e de crezut ca au dat chiar tot pe pagina, iar unele informatii sunt cusute britanic, cu fir alb romanesc! Dar ansamblul geo-climatic este obiectiv supus unor solicitari nerezonabile, ceea ce sigur va avea si rezultate !
Deci, dau 75% , dar pentru o apocalipsa neanunatata de Pentagon !
Pe ansamblu, reducerea stratului de ozon (protectie redusa la radiatiile UV, incalzire globala, riscul 'infectarii' cu forme de viatza primara din afara atmosferei terestre) implica multe pericole. Lipsa de maturitate a celor erijati in factori de decizie permite aplicarea unor hotarari distructive, din textul de la Observer se deduce ca exista un interes bine definit al presedentiei americane (vezi si razboiul din Golf= razboiul Shell, companie petroliera, criza actuala a combustibililor in America, cu preturile cele mai uriase din ultimii zeci de ani). Secretoshenia prezidentiala este clasica la americani, deci chiar 'uitarea\ unei prognoze ar fi destul de putin semnificativa pentru altele facute practic si nu teoretic. Oricum, nu e de crezut ca au dat chiar tot pe pagina, iar unele informatii sunt cusute britanic, cu fir alb romanesc! Dar ansamblul geo-climatic este obiectiv supus unor solicitari nerezonabile, ceea ce sigur va avea si rezultate !
Deci, dau 75% , dar pentru o apocalipsa neanunatata de Pentagon !
- thesoulline
- Junior Member
he-he,cool!
Terra apocaliptica!
episodul 2:Razbunarea Terrei.
Threadul a aparut in februarie.Daca de atunci,pina acum in august evenimentele nu v-au pus pe ginduri... [-(
Mah,poate Biblia aia are dreptate...sau Nostradamus :-?
episodul 2:Razbunarea Terrei.
Threadul a aparut in februarie.Daca de atunci,pina acum in august evenimentele nu v-au pus pe ginduri... [-(
Mah,poate Biblia aia are dreptate...sau Nostradamus :-?
Where dark and light don't differ...
-
deathkat - Junior Member
ambele sin excate in profetii desi multi nu mai cred in ele .sau nu cred deloc .numai atunci cind se vor implini ,atunci vor intelege .poate ati studiat si cautat sa vedeti exactitatea tuturor evenimentelor .
- michell
- Junior Member
ggrrrrrrr
...cu sau fara Pentagon...aiurelile pe care le-a facut vremea saptamina trecuta la noi in tara au fost dezastruoase. #-o .De fapt si in alte locatii de pe glob.
Daca schimbarile astea climatice sint efectul interactiunii omului cu mediul,atunci la draq,mai bine sa dispara ca specie.Ce armonie cu universul si povesti d'alea?Omenirea-eliminata complet de pe fata Pamintului si apoi colonizata alta specie,mai cu simtz de raspundere.
:t :t :t
Parca scria ceva si prin Biblie,asa-i? :T
Daca schimbarile astea climatice sint efectul interactiunii omului cu mediul,atunci la draq,mai bine sa dispara ca specie.Ce armonie cu universul si povesti d'alea?Omenirea-eliminata complet de pe fata Pamintului si apoi colonizata alta specie,mai cu simtz de raspundere.
:t :t :t
Parca scria ceva si prin Biblie,asa-i? :T
Where dark and light don't differ...
-
deathkat - Junior Member
Hm, da, e mult mai ushor sa mori decat sa incerci sa fii mai bun, deci... E clar, singura solutie e sinuciderea in masa! Sa alegem o zi, da' sa nu fie chiar soarele mai puternic la ora aia... ;B
ps: Akasha, ce mai faci, esti bine, draga?
ps: Akasha, ce mai faci, esti bine, draga?
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Incerc sa postez si eu pe subiectul asta cu speranta ca adminii nu-mi vor suprima si de data asta interventia. (Ai observat Oligofren cum au disparut posturile mele si al tau de pe "Clonarea"?)
Nu putem face vinovata omenirea pentru schimbarile climatice care au avut loc in ultima perioada desi e perfect adevarat ca ne-am bagat picioarele in planeta asta cit am putut. Desi s-a vorbit enorm despre incalzirea globala datorata poluarii, in ultima vreme oamenii de stiinta au recunoscut ca maximum 20% din modificarile climatice pot fi puse pe seama poluarii. Restul se datoreaza activitatii solare (exploziilor solare) care a luat-o razna in ultimii ani.
Un raport al NASA publicat la inceputul anului recunostea ca activitatea solara din ultimii 4 ani a depasit activitatea solara insumata din ultimii 1000 de ani.
Emisiile solare incalzesc excesiv miezul Pamintului, determinind cresterea activitatii vulcanice, implicit a celei seismice, incalzirea marilor si oceanelor si topirea accentuata a gheturilor la Poli. Tocmai am citit un raport despre Polul Nord care e varza. Topirea accentuata a gheturilor determina scaderea salinitatii apei si influenteaza curentii calzi care nu mai ajung suficient de aproape de coastele nordice ale Europei, determinind anomaliile climatice de care am avut si noi parte vara asta. Din aceasta cauza oamenii de stiinta iau in calcul o noua glaciatiune care s-ar putea instala foarte rapid.
Nu putem face vinovata omenirea pentru schimbarile climatice care au avut loc in ultima perioada desi e perfect adevarat ca ne-am bagat picioarele in planeta asta cit am putut. Desi s-a vorbit enorm despre incalzirea globala datorata poluarii, in ultima vreme oamenii de stiinta au recunoscut ca maximum 20% din modificarile climatice pot fi puse pe seama poluarii. Restul se datoreaza activitatii solare (exploziilor solare) care a luat-o razna in ultimii ani.
Un raport al NASA publicat la inceputul anului recunostea ca activitatea solara din ultimii 4 ani a depasit activitatea solara insumata din ultimii 1000 de ani.
Emisiile solare incalzesc excesiv miezul Pamintului, determinind cresterea activitatii vulcanice, implicit a celei seismice, incalzirea marilor si oceanelor si topirea accentuata a gheturilor la Poli. Tocmai am citit un raport despre Polul Nord care e varza. Topirea accentuata a gheturilor determina scaderea salinitatii apei si influenteaza curentii calzi care nu mai ajung suficient de aproape de coastele nordice ale Europei, determinind anomaliile climatice de care am avut si noi parte vara asta. Din aceasta cauza oamenii de stiinta iau in calcul o noua glaciatiune care s-ar putea instala foarte rapid.
- Cristina_rock
- Junior Member
tanti, itzi zic un secret: daca vrei sa nu-tzi mai shtearga ashtia posturile, nu mai posta dobitocenii
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
LOL exploziile solare incalzesc pamantul si cresc temperaturile si de aici oamenii de stiintza au dedus ca vine glaciatziunea
sau e concluzia lojica, dupa lojica proprie si inimitabila a duamnei de stanca?
p.s. asta era de aberatzia zilei da' mi-e lene

sau e concluzia lojica, dupa lojica proprie si inimitabila a duamnei de stanca?
p.s. asta era de aberatzia zilei da' mi-e lene
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
da ... si nu ai sa crezi dar totul e legat de piramidele din cuba si de ozeneuri
http://www.paranormalnews.com/article.asp?ArticleID=856
p.s. cred ca liniutza e banat pe stiinte forever, il gasesti pe kterinci, daca nu o fi in concediu

http://www.paranormalnews.com/article.asp?ArticleID=856
p.s. cred ca liniutza e banat pe stiinte forever, il gasesti pe kterinci, daca nu o fi in concediu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
[quote="Cristina_rock"]Incerc sa postez si eu pe subiectul asta cu speranta ca adminii nu-mi vor suprima si de data asta interventia. (Ai observat Oligofren cum au disparut posturile mele si al tau de pe "Clonarea"?)
Pey, dak suntem periculosi... Adik, cine m-a vazut in realitate, n-ar indrazni sa se bata cu mine... Ca n-ar avea bani sa-mi plateasca spitalizarea...
Ma tem ca tot ce se intampla pe Pamant are legatura chiar si cu oamenii... Si daca oamenii de stiinta zic ca e rau sa stai la calculator fara moderatie sau ca folosind unele sprayuri afectezi stratul de ozon, ma tem ca nu ii pot contrazice doar asa, din principiu...
Pey, dak suntem periculosi... Adik, cine m-a vazut in realitate, n-ar indrazni sa se bata cu mine... Ca n-ar avea bani sa-mi plateasca spitalizarea...
Ma tem ca tot ce se intampla pe Pamant are legatura chiar si cu oamenii... Si daca oamenii de stiinta zic ca e rau sa stai la calculator fara moderatie sau ca folosind unele sprayuri afectezi stratul de ozon, ma tem ca nu ii pot contrazice doar asa, din principiu...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
am citit in ziar intr-o dimineata ca polul nord isi schimba locul cu polul sud. va dati seama ce se va intampla cand se vor schimba locurile. Vreau sa spun ca nu efectiv trece polul prin europa si alte continente si hopa se pune in locul polului sud. ce vreau eu sa spun este ca campul magnetic se va schimba... cum? nush. dar va dati seama ca nu va fi benefic pt noi. in romania a fost o perioada cand am avut clima similara cu cea a olandei...adica ploi multe. de astfel am citit si ca aceasta schimbare ale polilor nu poate fi oprita. ii si normal ca aceasta planeta se duce de rapa deoarece in aproximativ 250 de ani am consumat din rezervele de petrol 46%. IN 250 de ani sa consumam atat petrol este enorm avand in vedere faptul ca pamantului ia luat f mult timp sa stranga aceste rezerve
- white dragon
- Junior Member
Nu prea imi place ca sfarsitul lumii se asociaza cu cuvantul asta. Apocalipsa. Are prea multa incarcatura biblica. Bilbia doar ne indica ce ar putea fi si noi o luam "mot a mot". Mai aud prostii de genu ca o sa fie o ploaie de foc sau mai stiu eu ce.
Pamantul asta a trecut saracu prin o gramada de schimbari de-alungul timpului. O sa fie sfarsitul nostru, dar nu si al vietii. Asta e important. Noi nu am stiut cum sa ne pastram "pamantul".
Pamantul asta a trecut saracu prin o gramada de schimbari de-alungul timpului. O sa fie sfarsitul nostru, dar nu si al vietii. Asta e important. Noi nu am stiut cum sa ne pastram "pamantul".
- tzache
57 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2