Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
uf, imi scapa un l. :A
love2fly imi zicea ca scriu numai franturi si ca el ar prefera posturi kilometrice. prefer un post scurt si cu inteles decat unul in care nu se vorbeste despre nimic. nu ca in ale mele posturi scurte ar fi ceva de inteles, dar...
love2fly imi zicea ca scriu numai franturi si ca el ar prefera posturi kilometrice. prefer un post scurt si cu inteles decat unul in care nu se vorbeste despre nimic. nu ca in ale mele posturi scurte ar fi ceva de inteles, dar...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Bai Nanooky, cam ce te atrage pe tine la jurnalul lu' piskeshu? sa fie pipi-ul? sa fie laba? glumele? trebuie sa fie un motiv....
Am remarcat si remarc cu placere, in continuare, ca avem cateva fete deosebite pe forum chiar daca nu sunt omniprezente in activitatile forumiste.
bad bad Annie are un jurnal interesant, weet-weet ma incanta ca deobicei cu amintirile ei extrem de frumoase, Shaki Devil este si ea in standardul de "feminitate" prin ceea ce spune si ceea ce simte. =D
Multzumesc pt ceea ce sunteti si ceea ce scrieti!
=D =D =D

Am remarcat si remarc cu placere, in continuare, ca avem cateva fete deosebite pe forum chiar daca nu sunt omniprezente in activitatile forumiste.
bad bad Annie are un jurnal interesant, weet-weet ma incanta ca deobicei cu amintirile ei extrem de frumoase, Shaki Devil este si ea in standardul de "feminitate" prin ceea ce spune si ceea ce simte. =D
Multzumesc pt ceea ce sunteti si ceea ce scrieti!
=D =D =D
-
Love2Fly - Junior Member
Love2fly,
Ce-mi place la jurnalul lui Piskeshu este pur si simplu stilul sau original de a scrie, nu expresiile propriu-zis sau vulgaritatzile. Este comic de asemenea felul cum trece de la un subiect la altul intr-un mod total natural fara fundite si descrieri savante...
Nanuka.
Ce-mi place la jurnalul lui Piskeshu este pur si simplu stilul sau original de a scrie, nu expresiile propriu-zis sau vulgaritatzile. Este comic de asemenea felul cum trece de la un subiect la altul intr-un mod total natural fara fundite si descrieri savante...
Nanuka.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
O fi e drept cum zici tu nanuka dar eu tot detest lucrurile ce le scrie in jurnal.
Love am si eu o nelamurire.
Initial ziceai ca nu vrei top de jurnale, dupa aia toti jurnalistii au inceput sa isi faca top dupa afisari si mai apoi ai zis ca, tinand cont ca jurnalul e public sa publicam ceva interesant in el cand postam.
Deci cum ramane? topuri, netopuri, scriem ce vrem noi ca e jurnalul nostru, scriem ca sa facem concurs, scriem pentru altii?
Te rog sa imi dai o lamurire.
Love am si eu o nelamurire.
Initial ziceai ca nu vrei top de jurnale, dupa aia toti jurnalistii au inceput sa isi faca top dupa afisari si mai apoi ai zis ca, tinand cont ca jurnalul e public sa publicam ceva interesant in el cand postam.
Deci cum ramane? topuri, netopuri, scriem ce vrem noi ca e jurnalul nostru, scriem ca sa facem concurs, scriem pentru altii?
Te rog sa imi dai o lamurire.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
scrii , dragul meu dormea, exact ceea ce ai tu chef. nu trebuie sa ai acordu lu lovedoifly, ca in definitiv e acelasi lucru...noi intram pe jurnalul nostru ca sa ne simtim superiori si sa radem , daca e cazul, de un demigrant...daca nu, ne facem cruce si mergem mai departe. deci fa cum vrei tu!
imi place jurnalu' lu necko, dom'le. savuros. si piskeshu e ok. alex e moarte de om.
imi place jurnalu' lu necko, dom'le. savuros. si piskeshu e ok. alex e moarte de om.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabizzu tu nu esti mod peaici si vezi ca te bagi in seama.
Eu intru pe jurnalul altora nu sa ma rad de ei ci sa vad ce au mai scris.
Tu... nu stiu cum gandesti.
Eu intru pe jurnalul altora nu sa ma rad de ei ci sa vad ce au mai scris.
Tu... nu stiu cum gandesti.
-
Mr Teo - Junior Member
Nanuka scrie:Love2fly,
Este comic de asemenea felul cum trece de la un subiect la altul intr-un mod total natural fara fundite si descrieri savante...
Eh! =D Sau poate doar, scrie pe intzelesul "tuturor" fara alambicuri si cuvinte "ciudate" ,cica, din limba romana. Ca sa vezi!

Draga Mr Teo,
Am zis doar sa nu scrii lucruri banale despre cum mergi tu la sala(ca sa dau un exemplu). Sincer sa fiu, eu n-as scrie nici intr-un utopic jurnal personal tinut pe un caiet caci in jurnale, zic eu, sunt amintite lucrurile care te marcheaza intr-un fel sau altul, lucrurile memorabile sau, cel putin, cele pe care n-ai vrea sa le uiti. In continuare sustin ideea mea de a NU face nici un top al jurnalelor.
Ca unii epateaza din cauza, vezi Doamne! accesarilor multiple asta e partea a doua. Au devenit si ei, cum se spune, comerciali :p
-
Love2Fly - Junior Member
Catharsis ... in viata mea , cam scurta , am mai cunoscut un singur om ca tine .. si el mi-a lasat numai amintiri frumoase ... Ai stil deosebit , unic de a scrie , m-ai lasat .. nu ca la dentist , nush cum sa zic ... In orice caz , nu regret ca nu dorm la ora asta .
Merci dragul meu Love , macar exista cineva care a spus ceva frumos despre ce scriu .. nu-s iesita din comun ca si Catharsis sau ca Alex , nu-s deosebita ca Necko , Love ( *p ) , River sau Darky , nu stiu sa scriu ca Moshu si nici ca Delphina , dar macar tu , ai zis ceva frumos , merci :kiss:
Love2Fly scrie:weet-weet ma incanta ca deobicei cu amintirile ei extrem de frumoase
Merci dragul meu Love , macar exista cineva care a spus ceva frumos despre ce scriu .. nu-s iesita din comun ca si Catharsis sau ca Alex , nu-s deosebita ca Necko , Love ( *p ) , River sau Darky , nu stiu sa scriu ca Moshu si nici ca Delphina , dar macar tu , ai zis ceva frumos , merci :kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
love2fly sfatul meu e sa il lasi in pace pe gabizzu asa e el de felul lui mai laudaros:).
Am citit pe undeva ca a facut-o cu nu stiu care si cu nu stiu care..etc la cei 15 anisori.
Ce sa-i faci. Pacat ca nu reflecta ce zice.
Am citit pe undeva ca a facut-o cu nu stiu care si cu nu stiu care..etc la cei 15 anisori.
Ce sa-i faci. Pacat ca nu reflecta ce zice.
-
Mr Teo - Junior Member
Dornea .. eu nu am avut cu tine nimic , pana in momentul in care ai spus ceva de genul " pe forumul asta sunt numa' prosti " Atunci m-a enervat ignoranta si idotenia ta si din acel moment ai inceput sa devii insuportabil . Tu nu-ti dai seama , mai omule , ca lumea stie ce-s aia homeless , ca Love stie ce-i poate capul lui Gabizzu ... ca lumea nu iti ia apararea , dar face misto de tine , ca stim ce inseamna "don" si nu trebuie sa ne explici tu ? Esti de o inocenta uimitoare ! Nu am mai cunoscut un asa om ... Prin ce spune , Gabizzu e mult mai evoluat d.p.d.v. mental decat tine , Gabizzu stie sa raspunda la jigniri intr-un alt mod decat prin jigniri ..
Aici trebuie sa comentam jurnalele ... Jurnalul tau este banal ... nici il cel pe care il am acasa nu scriam asa ca tine , amanuntit ... mai lipsea sa spui ca ai mancat nu stiu ce la pranz etc E adevarat ca e un jurnal .. dar totusi .. chiar asa de rau ? Mai ai putin si devii patetic .. Imi pare rau sa spun toate astea , dar esti chiar obositor si enervant ... Incearca sa iti mai maturizezi gandirea ...
Aici trebuie sa comentam jurnalele ... Jurnalul tau este banal ... nici il cel pe care il am acasa nu scriam asa ca tine , amanuntit ... mai lipsea sa spui ca ai mancat nu stiu ce la pranz etc E adevarat ca e un jurnal .. dar totusi .. chiar asa de rau ? Mai ai putin si devii patetic .. Imi pare rau sa spun toate astea , dar esti chiar obositor si enervant ... Incearca sa iti mai maturizezi gandirea ...
Anti pro-ana
-
[quote="Weet-weet
nu-s iesita din comun ca si Catharsis sau ca Alex , nu-s deosebita ca Necko , Love ..... , River sau Darky , nu stiu sa scriu ca Moshu si nici ca Delphina [/QUOTE"]
Normal. Tu esti Weet-weet !
Catharsis, exceptional!
Eufrosin, stiu cum e, stiu ce vrei sa spui...
nu-s iesita din comun ca si Catharsis sau ca Alex , nu-s deosebita ca Necko , Love ..... , River sau Darky , nu stiu sa scriu ca Moshu si nici ca Delphina [/QUOTE"]
Normal. Tu esti Weet-weet !
Catharsis, exceptional!
Eufrosin, stiu cum e, stiu ce vrei sa spui...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
sunt sigur ca daca il convingi pe love2fly ca nu erai tu ci o clona postand injuraturi pe propriul jurnal va fi bine:).
Daca erai tu nu vad de ce ar trebui deschis jurnalul tau.
Daca erai tu nu vad de ce ar trebui deschis jurnalul tau.
-
Mr Teo - Junior Member
A second try....
Ti-am deschis jurnalul bhuttule facand in acelasi timp apel la etica de care, sper ca dai dovada, rugandu-te sa nu mai presari "mici ironii" in el si sa incerci sa scrii ceva interesant, amuzant sau pur si simplu banal....
p.s: A treia sansa nu va mai exista. :p
p.s: A treia sansa nu va mai exista. :p
-
Love2Fly - Junior Member
Dorneo,
Daca ar fi dupa mine nu ar exista o a doua sansa. Raul trebuie taiat brusc si ferm din radacini. Flagelul acesta al "sarcasmului inutil" trebuie starpit inca din faza de OU.
Dar....societatea acorda a doua sansa iar forumul acorda cred.....405-6 sanse....in cazul unor useri....sanse infinite.
Ce bine ar fi daca pt toti ar exista sanse infinite...
Daca ar fi dupa mine nu ar exista o a doua sansa. Raul trebuie taiat brusc si ferm din radacini. Flagelul acesta al "sarcasmului inutil" trebuie starpit inca din faza de OU.
Dar....societatea acorda a doua sansa iar forumul acorda cred.....405-6 sanse....in cazul unor useri....sanse infinite.
Ce bine ar fi daca pt toti ar exista sanse infinite...
-
Love2Fly - Junior Member
Weet-Weet multumesc pentru aprecierile la adresa felului meu de a scrie... sa stii ca am trait ceva similar tie daca bine imi amintesc...
Frumos avatar ti-ai tras!:)
Am revenit!
Frumos avatar ti-ai tras!:)
Am revenit!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Progres...
Nu am mai scris nimica in jurnal de ceva timp ca m-am pictisit. Poate o sa-i fac un update in curand. Hold your breath!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
pt. cine mi-a laudat jurnalul: sper ca v-ati prins ca ultima intrare e un colaj din celelalte jurnale, inclusiv al meu...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Da. Mai ales ca ai inceput cu o fraza ce-mi apartine. Intii am ramas surprinsa, dupa care am ramas incintata... Inca o data, excelent !!!
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
da..si pe urma ai amintit de Pensacola...o faza de mare sensibilitate...pe care numai eu o puteam expune. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
catharsis scrie:pt. cine mi-a laudat jurnalul: sper ca v-ati prins ca ultima intrare e un colaj din celelalte jurnale, inclusiv al meu...
Cred ca mi-ar fi fost greu sa ma prind daca nu vedem ceva ce am scris ( despre vaca :lol: ) .. dar oricum , am recunoscut dup-aia si alte citate :yD Superba ideea

Anti pro-ana
-
auz catharsis, eo creca pe tine te-a abuzat careva, ai supt-o la funu de la morga ametzit de aburii carmolului, daca nu iti incepi viatza in curand o sa ajungi labajiu de frunte pe fanclub si faci restul psihopatzilor geloshi.
vez de lungu' nasului matale ca s-ar putea chiar satz vezi visul cu ochii si sa mantalneshti, puate chiar in mol, unde o sa intri a doua oara si n-o sa mai iesi deloc.
vez de restu' lumii mah putza si nu te mai agita atat ca faci spuzeala in jurul gurii si o sa ti se para ca ai cauzat fun orgasm. sexual.
jsag: m-am razgandit: puate OMosecsual
vez de lungu' nasului matale ca s-ar putea chiar satz vezi visul cu ochii si sa mantalneshti, puate chiar in mol, unde o sa intri a doua oara si n-o sa mai iesi deloc.
vez de restu' lumii mah putza si nu te mai agita atat ca faci spuzeala in jurul gurii si o sa ti se para ca ai cauzat fun orgasm. sexual.
jsag: m-am razgandit: puate OMosecsual
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ioi....! am prins o pozitie gresita! Catharsis ai postat pagina jurnalelor si lumea se oftica! Una peste alta minunata idee! Bravo Felicitatiuni!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale