Sabotaj

ce-a fost pe Muzici o data

ho hoe

Mesajde Lärägë » Vin Oct 24, 2003 2:38 pm

Pentru ala care se repede:
exista download gratis si platit,a downloada nu inseamna a fura sau lua pe gratis,tu despre ce **** mea vorbesti acolo?
Lärägë

Exact...

Mesajde Aurolacul » Vin Oct 24, 2003 2:40 pm

Cine a zis ca le vreau pe gratis, daca sunt calitate, sunt pregatit sa le platesc.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

UITE ADRESA !

Mesajde LEXIC » Vin Oct 24, 2003 9:38 pm

http://WWW.O_IAU_PE_MATA_IN-PULA.COM

-de aici poti ciordi orice album vrei , ce sa mai dai bani pe casete si cd-uri , furati tot !criticati tot !ca voi sunteti adevarati !
-bine ca altii isi bat capu in campanii ANTI PIRATERIE si apar peste noapte aurolaci cu mp3 si faze de atea .
-PRIN FAZA ASTA CU CIORDITU NU RESPECTI ARTISTUL RESPECTIV IN CONCLUZIE NU RESPECTI HIP HOP-UL SI SACRIFICILE UNORA CARE VOR SA TE SCOATA DIN STAREA TA DE INDOBITOCIRE PERMANENTA IN CARE ESTI !, dar daca atata te duce capu ce pot sa mai spun !
LEXIC
Junior Member

Mesajde s0undm4k3r » Vin Oct 24, 2003 11:05 pm

Le-am cumparat si pe Sud Stil si pe Sabotaj (CDz originale). Nu ma injurati dar ... regret (cel putin 90% pentru Sud Stil si 50% pentru Sabotaj)... mkai bine puneam inca 150mii si luam Eminem Show original.
Vina imi apartine ca nu am vrut sa le ascult inainte si am mers pe incredere. Probabil daca erau niste mp3z promo (la o calitate mai slaba cum dealtfel se cam practica in afara) pe un site oficial mi-as fi facut o parere de atunci. (Nu era greu sa puneti si voi pe http://www.rebelmusic.ro cateva mp3z promo la 32kbps - 22KHz si cateva poze... dura maxim 1 ora).
Pe de alta parte nu regret ca am luat Irefutabil (CD + caseta) si vinilul Bad Joke.

P.S.
Anti piraterie...hmm... O.R.D.A. are prevederi si pentru software si pentru materialele video etc. Numarul celor care cumpara materiale originale in romania este momentan destul de constant... as merge mai degraba pe ideea de a castiga fani prin mediatizare, evenimente in domeniu cat mai dese si pline de continut (gen cum a fost Hip Hop Resurrection din Dumars in iarna), clipuri reusite si in numar cat mai mare, conceptii + idei originale, interactivitate mai ridicata... sunt totusi si aici niste investitii necesare ca in orice afacere de promvare si de atragere a fanilor. Nu poti sa cresti vanzarile doar din calitatea pieselor si 1 clip plus un anuntz pe forum... marea majoritate a pietei este sensibila si la ambalaj.
s0undm4k3r
Junior Member

Ei shi...

Mesajde Aurolacul » Sâm Oct 25, 2003 1:14 pm

Mp3z can't be stopped, asta e un fact!!! MUwahahahahahaa!!!!!

PS Tot ceea ce a fost de calitate am cumparat, dar daca e un shit shi eu il cumpar inainte ca sa il ascult, c pula mea, ca mi-am cheltuit banii degeaba.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 31, 2003 9:01 am

In sfarsit am gasit si eu albumul pe CD...
Cel mai mult imi place piesa lui Praetor si Raku...
Apoi, aia de la Anonim si instrumentalul de la La Familia.
In rest - piese bunicele, dar in general, sub asteptarile mele.
Astept cu nerabdare Proiectul Verde....
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde japarezu » Sâm Feb 28, 2004 6:58 pm

buna compilatia nika de zis .am ascultat shi cu unele amanunte ...imi place
japarezu
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica