da a ta nu vrei?
Gay gothic party e o petrecere cu tipi gay si fetite lesbiene in care lumea se imbraca in costume si se machiaza.
Postu satului
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Exista in lumea asta lucruri in fata carora cuvintele palesc. despre postul lu' Alex n-am ce sa spun. Cred ca n-am mai ras asa de la ultimu' post al lui. Alex...ziceai ceva de-o carte...
Cei doi da' boi se incadreaza cumva tot in categoria "fara cuvinte". Ei sunt prosti si-atat. Ba da' cat de prosti... Imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut prosti vreodata in viata mea. Dupa posturile lui dornea, trebuie sa regandesc sensu' notiunii. Cateodata ma intreb daca e chiar pe bune. Daca dornea intr-adevar e asa mare tampit sau daca se chinuie din greu sa scoata posturile alea cretine. Da' daca e adevarata prima varianta...e grav.
Cei doi da' boi se incadreaza cumva tot in categoria "fara cuvinte". Ei sunt prosti si-atat. Ba da' cat de prosti... Imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am facut prosti vreodata in viata mea. Dupa posturile lui dornea, trebuie sa regandesc sensu' notiunii. Cateodata ma intreb daca e chiar pe bune. Daca dornea intr-adevar e asa mare tampit sau daca se chinuie din greu sa scoata posturile alea cretine. Da' daca e adevarata prima varianta...e grav.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
MiG29 scrie:Alexe,unde mama dracu ie mah Anton Nitzescu?:jShi pe deasupra mai trece shi tramvaiu p-acolo:p
Migule, parca era pe undeva prin spate pe la spitalul mare..nu sint sigur. Trecea tramvaiul odata..acum nu mai trece, ca a murit oameni din cauza lui

-
Nicholas_Alex - Junior Member
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii