comentarii impertinente la poze
haha
Superba Oana scrie:bai "mr" teo , eu inteleg ca sunteti si voi romani si saraci da' n-ati putut sa strangeti si voi bani de-un curcan (de import) de ziua recunostintei? ca ma-ndoiesc ca v-ati hranit cu lumanarile de pe masa
Aia era dupa ce mancasem:).
Intai am mancat, am baut, am vorbit si dupa aia am facut poze :j
Moshule aici se beau si alte chestii ca Fosters, Miller, Miller Lite:)(banuiesc ca iti plac).
Baixo unde are poze?(ca tot n-am vazut cu search cu tot).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Atunci ce bei mai budweiser?
Aaa stai nu, am uitat tu bei bere din aia la 10-15 mii lei sticla:).
Comentarii:
Vali tu inteleg ca ne arati ce poti face cu un calculator dar pozele nu sunt rubrica speriati poporul cu calculatorul maestre hacker.
Jadore mai sa stii ca ai crescut oleaca cati anisori ziceai ca ai:)?
Aliosha... tu esti serios ca se sterg poze de pe cum arata userii?
Aaa stai nu, am uitat tu bei bere din aia la 10-15 mii lei sticla:).
Comentarii:
Vali tu inteleg ca ne arati ce poti face cu un calculator dar pozele nu sunt rubrica speriati poporul cu calculatorul maestre hacker.
Jadore mai sa stii ca ai crescut oleaca cati anisori ziceai ca ai:)?
Aliosha... tu esti serios ca se sterg poze de pe cum arata userii?
-
Mr Teo - Junior Member
bai "inteligentule" citejte incodata shi incodata ce-a zis Aliosha,puate intelegi shi tu ceva.Deji nu cred.
Shi la capituolu bere,io te-as sfatui sa nu ma provoci,nu de alta da sunt beri ce le beau des de care n-ai auzit in veatza ta shi nici nu cre ca uo sa auzi vreodat (:|
Shi la capituolu bere,io te-as sfatui sa nu ma provoci,nu de alta da sunt beri ce le beau des de care n-ai auzit in veatza ta shi nici nu cre ca uo sa auzi vreodat (:|
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Nanuka parul meu intradevar frumos, dar dupa o vreme te plictisesti sa ai aceiasi coafura tot timpul.
Moshule, tricoul ala nu e chinezesc te asigur, ti`se pare asa de mare medalionul ala?mie nu, asta e , "e bun rau" dar nu pot sa ti`l dau :N
Superbo, si tu? si eu am avut aceiasi oroare
baixinho © nu e vina mea ca stateam in fata mesei de billiard
Mr. Teo uita`te la user profile si ai sa vezi :p
Moshule, tricoul ala nu e chinezesc te asigur, ti`se pare asa de mare medalionul ala?mie nu, asta e , "e bun rau" dar nu pot sa ti`l dau :N
Superbo, si tu? si eu am avut aceiasi oroare

baixinho © nu e vina mea ca stateam in fata mesei de billiard
Mr. Teo uita`te la user profile si ai sa vezi :p
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
cica are 15(stiu ca nu ma cheama crina).
Love mai omule multumesc de apreciere dar tu ce poze vrei sa bag?
Sa bag poze cu mine la o bere, cu mine transand carne, cu mine cu profa nebuna de comunicare(aia lesbi:)), cu mine cu ghiozdan in spate, cu mine la sala..?
Serios zi si tu ce poze sa bag ca esti critic bun si te apreciaza lumea.
Love mai omule multumesc de apreciere dar tu ce poze vrei sa bag?
Sa bag poze cu mine la o bere, cu mine transand carne, cu mine cu profa nebuna de comunicare(aia lesbi:)), cu mine cu ghiozdan in spate, cu mine la sala..?
Serios zi si tu ce poze sa bag ca esti critic bun si te apreciaza lumea.
-
Mr Teo - Junior Member
taica'su lui Teodor l-ar fi putut interpreta cu mare succes pe Gimli The Master Dwarf.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Gimli este neinfricatul dwarf din Lord of The Rings. Vezi in atasament !
- Fişiere ataşate
-
- fellowship_gimli_1024.jpg (315.35 KiB) Vizualizat de 1731 ori
-
- dvd_gimli_1024.jpg (193.65 KiB) Vizualizat de 1737 ori
-
- characters_gimli_1024.jpg (119.07 KiB) Vizualizat de 1767 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
aloooo, flooorin, ce zici, ca te intreaba dormitorul ceva!
ma, nene, dormea asta are fruntea mare pe semne ca e dajtept de pute.
dormea, ala din a doua poza e gajicul tau? :gay:
va completati reciproc, nu? tu esti partea seriosa a relatiei si el e cea zgubilitica, tu esti maturul, durul iar el e victima...
ma, nene, dormea asta are fruntea mare pe semne ca e dajtept de pute.
dormea, ala din a doua poza e gajicul tau? :gay:

va completati reciproc, nu? tu esti partea seriosa a relatiei si el e cea zgubilitica, tu esti maturul, durul iar el e victima...

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabizz...mai mult ca sigur ca intr-o zi te vei intalni fatza in fatza cu Mr. Teodor...iar acesta te va strivi ca pe un gandac.....la cat il provoci. :yD
iar eu nu am sa iti sar in ajutor. voi spune doar : "ooo...salut, Teodor. ce zi frumoasa este astazi ! "
iar eu nu am sa iti sar in ajutor. voi spune doar : "ooo...salut, Teodor. ce zi frumoasa este astazi ! "
-
moshulake, tu ai pretentia ca tanarul teodor sa inteleaga ceva din ce spun eu? in plus, stii doar ce statut am...sunt pazit mai mereu. so, daca-l vad pe dormea o sa am grija sa iasa torturat (moral evident, fizic nu o sa mai fie cazul)
.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nici una nici alta
Love2Fly scrie:E roman? sau Alaskaian? :b
E originar din Chicago si s-a mutat in Alaska:).
Gabizzu eu ziceam ca cineva te va strange de gat intr-o zi cu SRi-ul tau cu tot:).
Mai vedem.
-
Mr Teo - Junior Member
Mr Teo scrie:cica are 15(stiu ca nu ma cheama crina)
Mr. Teo in certificatul meu de nastere scrie clar ca sunt nascuta pe 26 Mai 1988, deci nu e "cica 15", de ce as mintii, daca as fi melomana as mai zice, sau daca era zicem ca sunt mai mare ;n
Da, nu te numesti Crina, dar Andreea te numesti cumva :silly:
de ce ai tot timpul fata de somnoros in poze? :sleep:
Gabitzzu run for it!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
si cand va ganditi ca anais a stat ieri langa mine (nu pot sa va spun cat de aproape, ca asta nu va intereseaza).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
yes yes yes !!!
nanuka draga, ce ii aia un cyberist ? un de ala care sta toata ziua la calc shi se joaca cu mausele ... sau cu maimutza ? :lol: daca asta inseamna atunci sunt cel mai invershunat cyberist de pe terra
.... gata, tocmai am mai facut'o odata, gandindu'ma la tine :w oooh, nanuka, tu imi colorezi noptzile .. shi cearceafurile !!! 

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Tanase scrie:pORTNOY...EU ZIC SA-TI VEZI DE TREBURILE TALE SI SA NU TE MAI FRECE GRIJA DE ALTII. CAnd cei din jur o sa-si dea seama ca n-ai ajuns inca la nivelul de homo sapiens o sa te paraseasca?
Nu raspunde pentru ca n-are rost
In primul rand, plateste drepturile de autor, mai tANASE... In al doilea rand, crede-ma ca faza de homo sapiens au depasit-o de mult stramosii mei, eu ma folosesc de cunostintele pe care mi le-au transmis si o sa le duc mai departe, cred... Ma bucur pentru tine ca ai ajuns aici in sfarsit si iti doresc mult succes in continuare...
P.S. Cauta si tu si documenteaza-te despre homo sapiens sapiens, o sa gasesti interesant subiectul...
ontopic: Ba, ce seamana Hades cu Screech...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237