eyewitness: poate a alteia ... ca daca ii a altuia, nu shtiu zau cat poate fi de buna :lol:
Sopra Tutt1: pai tu ziceai ca "sunt mult prea multi libertini pe aici care nu stiu ce vorbesc si carora le doresc sa le fie fututi partenerii de viata pana le iese pe urechi ". si sunt convins ca tu doreshti doar binele tuturor, deci daca le doreai asta inseamna ca asta ai intzeles tu din vorbele lor

metoda asta de'a duce totu' la extrem pentru a arata cat de negativa este o kestie ... nu prea are sens aici
adevaru'i ca nu prea am orgoliu ... e nashpa ? in problema asta iara ai aplicat tehnica de mai sus... vad ca iti place la nebunie
nu am facuit nici o referire (directa sau indirecta) la prostituate. dar hai sa nu ne supraestimam aiurea

, in general barbatzii insheala, shi insheala cu femei necasatorite, singure, etc. femeile mai rar.
an angel: la tine situatzia o fost mai altfel, iubitu' nu te'o inshelat shi atata, nu s'a rezumat la o aventura, ci avea o "iubita" .. deci clar ca nu avea sens sa mai continui...
Weet-Weet: io shtiu ca asha speri shi asha ar fi ideal, sa nu o faca ... dar asta e destul de greu, poate nu acuma, ci dupa inca 5-10-15 ani de trait impreuna. cum zicea shi eyewitness, atractzia necunoscutului, a noului, este mare, nu mai zic de atractzia tineretzii

peste 10-15 ani, cand i s'o agatza de gat o fetitza de 25 de ani, nu shtiu zau daca'i da cu picioru' :p
da' io itzi doresc sa nu se intample, sau mai bine, sa nu afli vreodata ;-)