Love2Fly scrie:Pai...sexul reprezinta 99.98% intr-o relatie. Nu ii dai baiatului sex=te paraseste. Ti se pare nedrept? si ce daca! asta e societatea...
Draga mea ori esti stupida ori plictisitoare.
Incearca sa iti antrenezi partenrul in discutii, sa il faci sa fe in primul ranfd interesat de mintea ta. Sicer cu persoanele in genul tau eu prefer o aventura de-o noapte, la cum gandesti esti genul care cade din prima noapte la pat.
Daca femeia nu este in stare sa ma stimuleze intelectual, poate sa fie cea mai sexy, cea mai frumoasa ca tot nu dau 2 bani pe ea. Nu spun ca nu as phoote-o. Dar doar odata, asa ptr palmares.
Originally Posted by CMED13
Se pare ca avem "a gender problem" deci sa clarificam(ce esti??) caci din mesajele care le am vazut de la tine mi sa parut ca esti de sex masculin...mai ales animalul care ti la'i ales este Tasmanian Devil(mascul) acuma daca esti fata dar ai ceva masculin cu dinti intre piceoare e treaba ta. Insa indiferent de sexul tau..ceva determinabil numai cu analiza de chromosomi....ce am spus e still valabil....At least I get some pussy!
Prietenew , scuza-ma dar esti stupid. Faptul ca esti cresacator de pisici nu conteaza ( iti explic tie ca ceilalti care posteaza pe forum au inteles pussy = pisica ) Sincer am mari dubii ca stii cu arata pi... ai vazut o singura data in viata ta ( atunci cand te-ai nascut ) si te dai smecher cu asta.
fatul ca nu reusesti sa iti convingi nevasta decat odata pe saptamana ( intr-un caz fericit ) nu este un motiv de mandrie. de aici denota faptul ca pana si nevasta ta este dezgustata de tine si se phoote cu tine doar ptr a-si regla secretiile hormonale.
In licul tau mi-as cumpara niste funie, ca sapun trebuie sa ai prin casa.