Proiectu' Verde

Mesajde Cracku » Vin Feb 13, 2004 4:17 pm

K-gula scrie:cine a zis ca inca se lucreaza la coperti? normal ca auziti tot felul de zvonuri daca va luati dupa ce nu este oficial, ca sa spun asa. totul este gata.

K-gula.

Shi cand apare?!?!
Cracku
Junior Member

SA-mi zica si mie cineva cand apare PV odata?

Mesajde EL_ConTe » Vin Feb 13, 2004 6:42 pm

Sa posteze va rog cineva care kear shtie cand apare odata Proiectul verde ca il asteptam ca nebunii aiurea de atata vreme...sa ne saturam cu clipu..? care ie treaba?
EL_ConTe

Mesajde Kombat » Sâm Feb 14, 2004 7:03 pm

mie mi-au zis astia la magazin ca joia viitoare
Kombat
Junior Member

Mesajde EL_ConTe » Sâm Feb 14, 2004 11:45 pm

cre ca te-au vrajit aia de la magazin...ca asha fac ashtia...sa mai treci pe la noi ca il aducem sigur...da sa vezi ca au intarziat ca a aparut ceva de ultim moment da ia shi tu caseta asta cu adrian sa ai ce asculta pana apare mai vino...insa continui sa sper...daca il ai in mana sami zici shi mie ca sa shtiu sigur ca a aparut.
EL_ConTe

:)

Mesajde Kombat » Lun Feb 16, 2004 8:57 am

mi-a confirmat si gnom aseara ca joi ar fi treaba
Kombat
Junior Member

Mesajde EL_ConTe » Mar Feb 17, 2004 10:33 pm

Asa...sper sa fie vorba despre joia asta:) Si pe langa asta albumu lu ombladon despre care se zice pe rebelmusic ca apare in februarie a aparut si nu stiu io? nu cred...cum vi se pare piesa cu dox...mi se pare ca da clasa la multi.
EL_ConTe

...in zadar

Mesajde muffinass » Mie Feb 18, 2004 12:37 am

...tristul fapt este ca eu am reusit sa trag aproape tot proiectul de pe DC++. In afara de piesele cu ZALE, si...de fapt cam atat, toate sunt valabile (si ciudat este ca sunt valabile in alte forme). Adica Armada-proiectile verzi e ne-'cenzurat', insa piesa cu Deceneu si Icsu a fost schimbata la loc cu cea cu piele, deceneu si vexx. Ma rog, nici macar ordinea cantecelor e buna.
Totusi, pentru K-gula, daca citeste astea, sa incerce sa afle de la cine ar fi putut proveni asa o nesimtire. Ca de la un oarecare nu e de asteptat, avand in vedere ca albumul n-a iesit deja.
Oricum, astept cu nerabdare lansarea albumului (va fi posibil sa cumpar de pe http://www.cd.ro sau magazinul Urban pentru transport in Canada?)
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

da-tzi zvon in tzara..a aparut proiectu verde

Mesajde profund » Vin Feb 20, 2004 1:35 pm

aparut....cel putin in bucuresti a aparut...l-am vazut in victoriei si in unirii...so yessssssss finallyyyyyyyyyyyy
profund
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Feb 20, 2004 3:06 pm

muffinass scrie:...tristul fapt este ca eu am reusit sa trag aproape tot proiectul de pe DC++. In afara de piesele cu ZALE, si...de fapt cam atat, toate sunt valabile (si ciudat este ca sunt valabile in alte forme). Adica Armada-proiectile verzi e ne-'cenzurat', insa piesa cu Deceneu si Icsu a fost schimbata la loc cu cea cu piele, deceneu si vexx. Ma rog, nici macar ordinea cantecelor e buna.
Totusi, pentru K-gula, daca citeste astea, sa incerce sa afle de la cine ar fi putut proveni asa o nesimtire. Ca de la un oarecare nu e de asteptat, avand in vedere ca albumul n-a iesit deja.
Oricum, astept cu nerabdare lansarea albumului (va fi posibil sa cumpar de pe http://www.cd.ro sau magazinul Urban pentru transport in Canada?)

nu am inteles foarte exact, piesele ce le-ai luat, daca sunt sau nu cenzurate, sau doar anumite piese sunt necenzurate, fiindca daca este asa, noi am bagat cateva bonusuri ce nu sunt cenzurate. acum astept o explicatie mai exacta sa stiu care cum sta treaba. pe DC++ nu vor sta prea mult daca au intrat deja in format necenzurat. ai incredere ;)
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde K-gula » Vin Feb 20, 2004 3:07 pm

si da. a aparut in sfarsit. cel putin in bucuresti.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde muffinass » Vin Feb 20, 2004 4:33 pm

ce-am vrut sa zic este ca am tras tot proiectul verde, insa versiunea veche (care inca mai includea 3 sugestii cu piele, deceneu si vexx, si explicit - o ard aiurea). Astea sunt piese, care daca nu ma insel, au fost schimbate pe a doua versiune a proiectului. Ma rog, si in plus am mai gasit necenzurat, Armada-proiectile verzi, si BRG-....(am uitat numele).
Mda...deci atat am de 'raportat'. Inapoi la centrul securitatii :)
Tocmai vine un transport din ROmania in cateva saptamani si voi avea si eu in final proiectul in fata...
/
muffinass
Junior Member

Mesajde muffinass » Vin Feb 20, 2004 10:02 pm

mda...nu pot sa editez mesajul, asa ca scriu direct la punct.
Proiectul (in afara de melodiile cu zale, si deceneu si icsu) le-am luat necenzurate (toate) inclusiv cele de la armada si brigada rima grea. Atat.
/
muffinass
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Feb 21, 2004 9:19 pm

In primul rand, niste cuvinte nu tocmai de lauda pentru HMF care nu au binevoit sa aiba in stoc Proiectul, motiv pentru care mi-am deplasat fundul pana in Megastore, in unirii.

Albumul e asha cum ma asteptam, adica pe toate gusturile shi foarte reushit. Se vede, de fapt se aude shi se simte ca e un album foarte bine shi mult lucrat shi e un prim pas catre un hip hop romanesc performant. Felicitari crew-ului de la urban shi multa bafta in continuare....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde muffinass » Sâm Feb 21, 2004 10:58 pm

pentru cei ce au procurat deja proiectul...ce extras are compilatia? Videoclipuri/extra cantece (cenzurate/necenzurate), poze, articole...etc.
/
muffinass
Junior Member

despre asta scria k-gula

Mesajde DZA » Lun Feb 23, 2004 2:52 am

blah..a intrat unu mai adineauri pe mine pe dc++ ca cica sa scot proiectu verde din share..faza e ca n-aveam decat o piesa promo cu deceneu:) deci, spune-le pitigoilor sa fie mai atenti.
DZA
Junior Member

Mesajde Sydney » Vin Feb 27, 2004 10:16 pm

Mi-am facut si yo rost in sfarsit de album.Super misto.A durat cam mult sa apara, da` merita!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde monk » Vin Feb 27, 2004 10:26 pm

Am si eu albumu ... merita fiecare banutz si fiecare clipa pe care am asteptat-o pentru el ... dar am si eu o intrebare ... : Am cont pe urban si am pus si codul ala dar tot nu pot dwl videoclipele alea in calitate ridicata :( d c ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

A aparut si in Tm

Mesajde piticstyle » Sâm Feb 28, 2004 9:27 pm

In sfarshit a aparut shi in timisoara "Proiectul Verde"..ktzi banii costa ?:) 200mii lei!!
piticstyle

mda!!proiectul verde!

Mesajde piticstyle » Dum Feb 29, 2004 10:45 pm

jtiu k nuh fac un lucru bun!!:) dar 2 piese..de pe proiect!! repsectiv piesa lu' Da Hood Justice shi CTC pe http://www.ten28.com
piticstyle

Anterior

Înapoi la Hip-Hop