Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
e weekend-ul si voi dormiti ?????????
nu ca ar fi singurele zile libere din saptamana si voi vi le petreceti dormind.......rusine!
Pentru cei care s-au trezit deja , buna dimineata!
nu ca ar fi singurele zile libere din saptamana si voi vi le petreceti dormind.......rusine!
Pentru cei care s-au trezit deja , buna dimineata!
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Buna dimineata Oana,Necko, shi tuturor celor care-s online acum,dar shi celor care..indraznesc sa mai doarma shi sambata. 

- Catzelusha
Buna dimineata, copii!
Astazi va las sa dormiti cit vreti voi. Stau si eu pe aici, in liniste, incerc sa nu fac prea mult zgomot. Dau o raita prin subiecte pina nu se aglomereaza. Asadar, buna dimineata fiecaruia dintre voi, indiferent la ce ora va treziti !
A ! si ca sa nu uit (uit) , vreau sa fiu prima care va ureaza O Primavara Frumoasa !
Astazi va las sa dormiti cit vreti voi. Stau si eu pe aici, in liniste, incerc sa nu fac prea mult zgomot. Dau o raita prin subiecte pina nu se aglomereaza. Asadar, buna dimineata fiecaruia dintre voi, indiferent la ce ora va treziti !
A ! si ca sa nu uit (uit) , vreau sa fiu prima care va ureaza O Primavara Frumoasa !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata doamna ! Asa matinala ?
Uff ! Eu nu am dormit decat o ora ... din cauza de motiv *p
Buna dimineata forumisti ! Sau vise placute !
:kiss:
Era sa uit ! Iti promisesem , draga doamna , o cafea .. eu nu beau cafea , asa ca .. uite , niste lapte cu cacao :yD
Uff ! Eu nu am dormit decat o ora ... din cauza de motiv *p
Buna dimineata forumisti ! Sau vise placute !
:kiss:
Era sa uit ! Iti promisesem , draga doamna , o cafea .. eu nu beau cafea , asa ca .. uite , niste lapte cu cacao :yD
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Buna dimineata..nori :cry: ,buna dimineata weet-weet,jadore,vali shi bineinteles necko,care mai nou ma considera o persoana antipatica. :cry: 

- Catzelusha
Merci mult Weet-weet ! delicios lapticul !
Catze antipatica ! Catze antipatica !
Vali, tu vorbesti? ca te gasesc mereu online... noi doi ce mai facem curatenie dimineata pe aici, ca lasa astia mici de dincolo de ocean la posturi peste noapte ...
Catze antipatica ! Catze antipatica !
Vali, tu vorbesti? ca te gasesc mereu online... noi doi ce mai facem curatenie dimineata pe aici, ca lasa astia mici de dincolo de ocean la posturi peste noapte ...
aizzz&co
-
-
monk - Mesaje: 2747
buna dimineatza ! mi se pare normal ca Necko sa fie matinala daca se culca ca moshii, la 21:30.
eu tocmai ce m-am trezit si am servit o considerabila bucata de halva. d'aia clasica...Unirea...facuta la Iasi.
eu tocmai ce m-am trezit si am servit o considerabila bucata de halva. d'aia clasica...Unirea...facuta la Iasi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
eo tocmai m-am trezit, m-am aruncat la calcularetz, si ce credeti ca am facut? da, am intrat pe forum. (ca sa vedeti cine va e fidel
) \
neatza, tanara necko!
neatza, sexy uit! ;D
neatza, catze!
neatza, muonkosule!
neatza, horibilus!
neatza, superbisima!
neatza, demigrantilor!
neatza, Cm-istilor!
neatza, prietenilor cu adminii!
neatza, bisericii!
neatza, iliescu!
neatza, bucuresti!
neatza, romania!
buna dimineatza, neatza!

neatza, tanara necko!
neatza, sexy uit! ;D
neatza, catze!
neatza, muonkosule!
neatza, horibilus!
neatza, superbisima!
neatza, demigrantilor!
neatza, Cm-istilor!
neatza, prietenilor cu adminii!
neatza, bisericii!
neatza, iliescu!
neatza, bucuresti!
neatza, romania!
buna dimineatza, neatza!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Buna dimineatza. ma uit la Oscaruri. nu am putut adormi de emotzie.
Buna dimineatza, Romania !
Buna dimineatza, Romania !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
da...bine ca te-ai trezit si tu la 150 de minute dupa ce a inceput ceremonia. esti o cinefila adevarata.
-
Buna dimineatzaaaaaaaaaaaaa! O primavara superba si un inceput de saptamana bun!
pupici!
pupici!

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
buna dimineatza, river ! kiss-kiss !
buna dimineatza tuturor..dar eu ma retrag pana dupa pranz. *p
buna dimineatza tuturor..dar eu ma retrag pana dupa pranz. *p
-
neatza la toata lumea si la cei care ma suporta si la cei care nu.
Pe diseara e posibil sa apara un thread cu poze cu mine si alte locuri interesante din fairbanks.
Pe diseara e posibil sa apara un thread cu poze cu mine si alte locuri interesante din fairbanks.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Buna dimineata! salut si eu frumos in aceasta frumoasa zi de martie... ca e prima in care pot spune asa si nu `na ziua! Traiasca forumul fanclubului si cafeaua!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
neatza tuturor celor care imi impartasesc durerea si se duc la instutia aia blestemata numita scuala! huo! jos cu scuala! goovernu asta, dom'le ;P
am nevoie de sprijin moral azi avand in vedere ca o sa fiu ascultat la 3 materii...Cu Dzeu inainte.
am nevoie de sprijin moral azi avand in vedere ca o sa fiu ascultat la 3 materii...Cu Dzeu inainte.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
G. nu generaliza ! In Severin e soare si e foarte mishto. Pe ici pe colo cite-un nor, cit sa nu ne doara ochii de la soare. Asa ca, fiecare cu baba si vremea lui.
On topic: Buna dimineata, copii!
Delphyna, ma bucur sa te "aud" ! Weet-weet si tie o zi minunata ! G. bafta multa !
Buna dimineata si tinarului arici Petrica ! Ce zici Moshule ? Esti de acord ?
On topic: Buna dimineata, copii!
Delphyna, ma bucur sa te "aud" ! Weet-weet si tie o zi minunata ! G. bafta multa !
Buna dimineata si tinarului arici Petrica ! Ce zici Moshule ? Esti de acord ?
aizzz&co
-
sunt de acord. parerea mea este ca ar trebui sa-i spui buna dimineatza si batranului vulpoi Georgica si nu ar trebui uitat nici bursucul Vasile.
-
n-am stiut ca te consideri rinocer. o sa-ti uram si tie buna dimineatza. :yD
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma