MIG scrie:Palme d`ore ie mai tare ca uoscaru
categoric!
facetz loc, facetz loc, vine cronica filmului LOTR. deci, am citit, m-am cultivat. sa facem un rezumat:
OM scrie:Astazi am vazut trailerul si pot spune ca mi-au dat lacrimile. Mai ales vazand-o pe Arwen cat este de trista.
+
La scenele de lupta mi-au dat lacrimile. Un film perfect.
+
scena de care pomenesti este superba
+
Deci in cele din urma Arwen moare ca om normal..iar Gimli devine imortal alaturi de Legolas pe taramurile elfilor. La fel si Sam. Superb.
+
Cica Frodo era deja la un alt nivel, nu mai era ca muritorii de rand...pt. ca purtase inelul. La fel si Bilbo.
ahha! lamuririle erau apsolut necesare.
+ nishte alte runde de povestiri in care OM surprinde esentza in ofsaid shi o faulteaza. de mare rafinament literar, mai ceva ca scrierile catzelushei sau compunerile "ce-am facut asta vara, in caz ca am facut ceva". aproape ca nu mi-au dat lacrimile, m-am abtzinut.
shi n-am intzeles ceva:
OM scrie:Ia Oscar pentru cel mai bun film sau nu ? Un Oscar pentru rol secundar eu zic ca tot tre' sa ia.
itzi intzeleg uimirea, dar ce-i aia pentru rol secundar? cel mai bun film intr-un rol secundar sau cel mai bun film secundar? :con:
deci moshule, de ce tzi s-a parut tzie o capodopera, un fim superb, perfect? concret, exact, ca la locul cu pricina unde m-ai trimes, n-am gasit nica in afara de multe, multe lacrimi.