ultra hiper giga mega starul face niste anisori
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
ultra hiper giga mega starul face niste anisori
AZI, drgul nostru SODy implineste oaresce anisori. nu multi da nici putini. doi useri s-au grabit sa-i faca uraturi pe threadul dedicat acestor scopuri, dar SODy al nostru merita ceva numai al lui.
daca-m permitetz.
LA MULTI ANI, PRIETEN DRAG!
daca-m permitetz.
LA MULTI ANI, PRIETEN DRAG!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Asa e-n viata, unii are zi de nastere si zi de nume, altii n-are zi de nume si-si mai pune una de nastere... sau mai multe...
82, ai???
Io astept ziua ceea cand o sa intineresti si-am sa-ti urez atunci mai multe... hai, la multi ani!

82, ai???

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
corcodushe, ce sa zic? sa ai tot ce vreai cat mai mult, satz traiasca francezoaicele (shaia mare, shaia mica) sa ashea shi pe dincolo, satz traiasca shi vinu shi tzuica shi gotca shi...... ceoi mai vrea ... kilu meu, mai bine te sun. haipa!
deci am zis acu care tuate astea se reporteaza pentru data egzacta care nu ie az.
deci am zis acu care tuate astea se reporteaza pentru data egzacta care nu ie az.
-
neatza - Mesaje: 5820
Doamne fereste sfantul! Cum as putea sa zic asa ceva? Baicsu are intotdeauna dreptate, si forumul de asemenea, sunt convinsa ca masetrul SODy face astazi 82 de anisori.
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuuulti aaaaani!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaa muuuulti aaaaani!!!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
ha ha ha ha ha. ce varza suntetzi. :yD
ce fel de prieteni alu' SOD sunteti daca nici nu stiti cand e ziua lui ? *p
doar Stupid Little Dog si-a dat seama.
ce fel de prieteni alu' SOD sunteti daca nici nu stiti cand e ziua lui ? *p
doar Stupid Little Dog si-a dat seama.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bai uratul tataie, tu nu pierz nici o ocazie sa scapi mucii aia in fasole: deci daca noi vrem sal sarbautorim pe sod sau pe alcineva, o facem shi cu asta basta. ai vro problema?
-
pai sarbatoriti-l..dar nu mai trambitzatzi ca face azi o varsta. bagatzi alt motiv, mai plauzibil. nu mai inducetzi lumea in eroare.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
pai ce sod nu face azi o anumita varsta? adica e atemporal (nustu censemneaza da' suna mijto). deci un martisor de azi il dedic lu SOD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
-
in cazu in care nu stia-ti, SODy face azi X ani 8 luni si 19 zile. "niste" ala din titlu la thread ie "X". alceva?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bine. maine sa-i deschizi subiect cu x ani 8 luni si 20 de zile. si inca ceva...anu asta, de ziua lui cati ani face ? x+1 ?
-
-
Sod(y) acest guru si totodata initiatorul caterincii fine pe forum face nush'cati ani. iti urez sa traiesti in liniste si sanatate de 5 ori mai multe (sau in fine, catz vrei tu
) si sa te bucuri de familia ta!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
monk - Mesaje: 2747
la multi ani sod! sa-ti traiasca sotia, fetita :w, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa nu te schimbi !
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii