Concerte - Anunturi si cronici
cargo
grupul cargo canta in 14 februarie la bucuresti, in cadrul unui eveniment organizat de primaria capitalei, de Ziua Sf Valentin.
grupul va canta in bucuresti pe 19 martie, la Stuf Vama Veche
grupul va canta in bucuresti pe 19 martie, la Stuf Vama Veche
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Comunicat
Sambata, 14 februarie, incepand cu orele 21.00, in Art JAzz club din Bucuresti va avea loc concertul traditional al trupei Tapinarii ANTI SF VALENTIN. Prima oara acest tip de concert, baietii l-au sustinut in Green Hours in 2002 si in Laptaria lui Enache in 2003. Anul acesta evenimentul este mult mai deosebit pentru ca avem si doi invitati, ale caror nume este surpriza. De asemenea, vom profita de acest eveniment pentru a ne lansa pe piata Trilogia. Un pachet ce contine cele trei albume ale noastre, Sunt Fericit, Idei Preconcepute si Utopia. La inceput au fost ceva probleme cu scoaterea efectiva a produsului dar s-au rezolvat si, in timp record, vor reusi sa lanseze sub marca Soft Records "TRILOGIA (Te iubesc dar nu-mi dau seama)". Si ce ocazie mai nimerita pentru a lansa un astfel de produs decat un concert impotriva sarbatoririi Sfantului Valentin. Site-ul oficial al trupei Tapinarii: http://www.tapinarii.tk s-a aimbogatit cu un forum numai si numai cu si despre Tapinarii. Mai jos e o declaratie despre Anti Sf Valentin
Concertul ANTI SF VALENTIN are loc in ART JAZZ, 14 februarie orele 21.00
"Suntem impotriva tratarii dragostei in felul in care este tratata la ora actuala. Nu exista realism in decalartiile de dragoste si nici nu exista realism in piesele de dragoste ale mai multor cantareti de la noi. Si impotriva acestui tip de piesa comerciala. In Romania sunt mai multe femei decat barbati hai sa facem piese pentru femei. Se sufera prea mult in muzica romaneasc si prea multa falsitate de sf valentin. Cuplurile se cearta pe tot
parcursul anului iar de sf VAlentin isi aduc aminte ca se iubesc. E pacat. Vom face un concert Anti SF VAlentin asa cum ne-am obisnuit fanii de 3 a ani incoace. Prima editie Antisf Valentin a avut loc in Green Hours in 2002, iar a doua in Laptarie in 2003. Asadar e vorba de o traditie a acestui tip de concert".
Sambata, 14 februarie, incepand cu orele 21.00, in Art JAzz club din Bucuresti va avea loc concertul traditional al trupei Tapinarii ANTI SF VALENTIN. Prima oara acest tip de concert, baietii l-au sustinut in Green Hours in 2002 si in Laptaria lui Enache in 2003. Anul acesta evenimentul este mult mai deosebit pentru ca avem si doi invitati, ale caror nume este surpriza. De asemenea, vom profita de acest eveniment pentru a ne lansa pe piata Trilogia. Un pachet ce contine cele trei albume ale noastre, Sunt Fericit, Idei Preconcepute si Utopia. La inceput au fost ceva probleme cu scoaterea efectiva a produsului dar s-au rezolvat si, in timp record, vor reusi sa lanseze sub marca Soft Records "TRILOGIA (Te iubesc dar nu-mi dau seama)". Si ce ocazie mai nimerita pentru a lansa un astfel de produs decat un concert impotriva sarbatoririi Sfantului Valentin. Site-ul oficial al trupei Tapinarii: http://www.tapinarii.tk s-a aimbogatit cu un forum numai si numai cu si despre Tapinarii. Mai jos e o declaratie despre Anti Sf Valentin
Concertul ANTI SF VALENTIN are loc in ART JAZZ, 14 februarie orele 21.00
"Suntem impotriva tratarii dragostei in felul in care este tratata la ora actuala. Nu exista realism in decalartiile de dragoste si nici nu exista realism in piesele de dragoste ale mai multor cantareti de la noi. Si impotriva acestui tip de piesa comerciala. In Romania sunt mai multe femei decat barbati hai sa facem piese pentru femei. Se sufera prea mult in muzica romaneasc si prea multa falsitate de sf valentin. Cuplurile se cearta pe tot
parcursul anului iar de sf VAlentin isi aduc aminte ca se iubesc. E pacat. Vom face un concert Anti SF VAlentin asa cum ne-am obisnuit fanii de 3 a ani incoace. Prima editie Antisf Valentin a avut loc in Green Hours in 2002, iar a doua in Laptarie in 2003. Asadar e vorba de o traditie a acestui tip de concert".
-
Tanase - Mesaje: 1238
Concerte in perioada imediat urmatoare: CLUB A - Totu Rares & ... Blues - Jazz - Rock - Funk in ROCK FORUM - REMIX (11 feb. 2004, ora 19.00, Club A)
===
/ 17 februarie 2004, Fire Club Buc. - concert AB 4
===
/ 25 februarie 2004, in club Expirat din Bucuresti: concert aniversar AB 4 - 4 ani, cu COMA & VERDIKT.
care sunt tarifele?
===
/ 17 februarie 2004, Fire Club Buc. - concert AB 4
===
/ 25 februarie 2004, in club Expirat din Bucuresti: concert aniversar AB 4 - 4 ani, cu COMA & VERDIKT.
care sunt tarifele?
-
warangel - Junior Member
nocturno,dai o bere?
nu stiu daca e bine sa anunt aici,da'....
"Tarja Turunen, vocea de exceptie a Nightwish, in concert de lied in
Romania!!!
Stire de ultima ora: Soprana finlandeza Tarja Turunen si-a dat
acordul pentru un concert de lied la Bucuresti!
Iubitorii muzicii Nightwish din Romania vor avea astfel ocazia -
foarte speciala - de a asculta aceasta voce charismatica,
binecunoscuta ca front-leader Nightwish, cantand intr-un concert
organizat in cadrul turneului "Nopti scandinave", la inceputul lunii
mai (data exacta se va stabili in curand).
Cei interesati pot face rezervari de bilete la adresa:
tarjaturunen_ro@hotmail.com
(specificati nume,prenume,nr.bilete,adresa e-mail)"
"Tarja Turunen, vocea de exceptie a Nightwish, in concert de lied in
Romania!!!
Stire de ultima ora: Soprana finlandeza Tarja Turunen si-a dat
acordul pentru un concert de lied la Bucuresti!
Iubitorii muzicii Nightwish din Romania vor avea astfel ocazia -
foarte speciala - de a asculta aceasta voce charismatica,
binecunoscuta ca front-leader Nightwish, cantand intr-un concert
organizat in cadrul turneului "Nopti scandinave", la inceputul lunii
mai (data exacta se va stabili in curand).
Cei interesati pot face rezervari de bilete la adresa:
tarjaturunen_ro@hotmail.com
(specificati nume,prenume,nr.bilete,adresa e-mail)"
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Concert
Concertul are loc la orele 21.00 in Art Jazz Club...Sambata 14 februarie. E lanasre Trilogia si Anti Sf VAlentin. Avem deocamdata doi invitati surpriza...
si o rezervare costa 70.000 dibn cate am auzit io ieri...
In picioare nu stiu cat e...probabil 50.000
si o rezervare costa 70.000 dibn cate am auzit io ieri...
In picioare nu stiu cat e...probabil 50.000
-
Joi 26 februarie concert IRIS in sibiu, club stage ( orele 21.00)
intrare 100.000
intrare 100.000
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
-
Mortisha_Adam - Junior Member
cargo canta:
joi 26 februarie - fire club, bucuresti
sambata 28 februarie - laptaria enache, bucuresti
vineri 19 martie - stuf vama veche, bucuresti
sambata 20 martie - club phoenix, constanta
joi 26 februarie - fire club, bucuresti
sambata 28 februarie - laptaria enache, bucuresti
vineri 19 martie - stuf vama veche, bucuresti
sambata 20 martie - club phoenix, constanta
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Luna Amara vineri, ora 10, club Swing house ( e langa fire...) ACOUSTIC... sambata tot acolo, electric... ;-)
Inchide ochii si arunca-te in gol e singura ta sansa s-arati ca ai control
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
Taci, nu vorbi. Nu vreau sa mai aud nici urletul din mine stins pe asfaltul ud
[Luna Amara]
-
ColdHell - Junior Member
Pe 5 martie in Big Mamou, concert Tapinarii cu ocazia zilei de naster a lui Covei.
VA fi o cantare super misto...sper
VA fi o cantare super misto...sper
-
Pai de cand nu ma lasa Bonechina (sa anunt la stiri) care parca e portarul nostru de la ziar, oricum daca asculti Utopia (albumul) are niste influente puternice. Iar eu ascult heavy metal Sia ici se anunta concerte nu?
Deci Marian JAn...ramane pe vineri? Am o invitatie si pentru Danone, daca vrea. Poate isi schimba unele pareri.
E ziua lui Covei. nu veniti cu cadouri ca nu face cinste decat cu o melodie sau doua.
Deci Marian JAn...ramane pe vineri? Am o invitatie si pentru Danone, daca vrea. Poate isi schimba unele pareri.
E ziua lui Covei. nu veniti cu cadouri ca nu face cinste decat cu o melodie sau doua.
-
Auzi, Tanase, ia nu mai manca dumneata ceva urat mirositor cu lopata... D-aia faci anunturi pe rock, ca nu te las eu sa scrii pe "stiri"? Nu mai ai tinere de minte, sau crezi ca nu mai stim noi cand postai acelasi anunt pe 3 threaduri diferite (inclusiv asta)?
Incearca sa bagi la cutiuta matale aia mica dintre urechi ce inseamna forum si cu ce se mananca si mai lasa-ne cu infatuarea asta de mare star. Cand o sa ai o STIRE importanta despre formatia in care activezi (si nu cinspe anunturi inexacte despre un concert de club), atunci sa postezi la stiri. Varza!
Incearca sa bagi la cutiuta matale aia mica dintre urechi ce inseamna forum si cu ce se mananca si mai lasa-ne cu infatuarea asta de mare star. Cand o sa ai o STIRE importanta despre formatia in care activezi (si nu cinspe anunturi inexacte despre un concert de club), atunci sa postezi la stiri. Varza!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Mama ce s-a nevrozat "portareasa". Poate vii la concert pe 5 in Mamou ca sa revii la ganduri mai bune.
-
poi ash veni da' is cam suprasaturata de piese cu versuri "ieshi fa afara din casa, ie casa mea" cu care suprasatura activu'
piticu iera mai rezonabil ... in prima parte.
da' rock nu ie
piticu iera mai rezonabil ... in prima parte.
da' rock nu ie
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Poate asculti niste piese noi...o Utopie sunt mai altfel iar din Suturi n-ai inteles ce era de intzeles. nu era nimic misogin acolo. Tu stii ce nasol e sa te trezesti cu o femeie in pat dimineatza si sa te intrebi ce cauta langa tine?
Acum mi-a trecut si iti spun ca ai avea sansa sa asculti alt fel de piese vineri
Acum mi-a trecut si iti spun ca ai avea sansa sa asculti alt fel de piese vineri
-
acum nu ne certam...ii spuneam lui adnone ca gaseste piese care s-ar putea sa-i placa
Pe 5 e concert si cu Florin Chilian in Prometheus.
Dar al nostru e mai frumos...din Mamou (iarta-ne iubi)
Pe 5 e concert si cu Florin Chilian in Prometheus.
Dar al nostru e mai frumos...din Mamou (iarta-ne iubi)
-
Tanase scrie:Dar al nostru e mai frumos...din Mamou (iarta-ne iubi)
..si te auto-poreclesti ... "artist" ...esti dezgustator .. puah.
intr-adevar esti prea modest si prea lat in spate ..in rest esti perfect..
bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
-