Forumistu' Lunii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Forumistu' Lunii

Mesajde eyewitness » Mie Mar 03, 2004 1:17 pm

dupa o lunga si plictisituare discutie pe msn cu adminu mosh am inteles ca domnia sa nu mai organizeaza de azi inainte nici un vot referitor la forumistu lunii datorita faptului ca multi votanti nu respecta cu strictete ierarhia impusa de el si astfel votarea se desfasuara dupa bunul plac si optiunea fiecarui forumist contrar notiunii generale de "vot" care trebe sa fie un act obligatoriu si impus astfel sa eziste unanimitate in optiuni pentru ca asa se vrea de sus sau de la centru pt ca asa e normal si logic sau cel putin asa a fost pana acu fro 14 ani.

astfel ca nu puteam lasa o minunata idee , de a premia userii merituosi ai fiecarei luni , sa se piarda in arhivele forumului astfel ca o sa continuam aici votarile pentru forumistii lunii.

se poate vota oricine ,cu sau fara argumente ,punctaju ramanand acelasi 5, 3, 1 puncte. pe data de 8 martie se inchid urnele

FORUMISTU LUNII FEBRUARIE

1/ nanooka(y)(yy) = 5p
-datorita ei termenu de OZN s-a transformat ,cel putin pt mine, in OZI adica obiecte zburatuare identificate, postul ei argumentat si justificat a aruncat lumina intr-un domeniu unde pana acu cateva zile bajbaiam neajutorati speculand si aberand

2/ aurolacu = 3p
- teoria si tezele domniei sale referituare la comunism au creat un nou curent in doctrinele economice ale secolului 21 cunoscute sub denumirea de doctrinele neoaurolace , teorii ce se bazeaza pe faptele si evenimentele traite de domnia sa in frageda-i pruncie (0-5 ani).

3/ love2fly =1p
- un merit deosebit in aplicarea matematicii in domeniul relatiilor secsuale.

mentiune: cu tuate ca a avut un inceput de februarie fulminant, dornea a dezamagit mai ales datorita medicatiei impuse de medicii alascieni care au gresit tratamentul prescriind eronat pilulele galbene ce i-au creat lu dornica starea de agitatie si chiar turbulenta ceea ce s-a reflectat si in operele postate ulterior. sper intr-o revenire urgenta in martie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde neatza » Mie Mar 03, 2004 1:24 pm

boon.... pe mine ma duare capu rau de tot ashea ca de argumentat o so las mai muale. o so fac altadat. acu, nominalizarile:

locuntai cu coronitza se duce la lucianpreda pentru postu asta

locu doi se duce la nanuca (cine shtie, conoashte)

locu trei ieste pentru... (pe cine sa pun? pe catarziz sau pe entomofil?) entomofilu!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde memetshot » Mie Mar 03, 2004 1:34 pm

deci santzeleg...ie tot ca pe vremea lu moshu, noi votam cu cine vrem si rezultatele ie cum vrea iel?

deci nominalizarile is:

locul 1: AUROLACHE, care isi merita acest premiu din cauza ca cand iera mai mic (5anisori) ai lui il puneau sa citeasca la lumanare si sa stea cu zilele la cozi...
locul 2. aici as vrea daca se puate sa acord cele 3 punte la doo persoane:
Iubeste Muste si iubita nuastra Nanuchi, care m-au invatat ca secsul nu e altceva decat o ecuatie cu 3 necunoscute (as prefera sex cu 3 necunoscute) si ca punctul Ge e de fapt orgasmul feminin...

niste mentiuni pentru carcotash si comedie care mi-au ecsplicat ca pussy= pisica sau vagina
Dornea, mai munceste
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Mie Mar 03, 2004 1:36 pm

Locul 1: Nanooka, pentru ca stie totzi de ce (e buna, amuzanta si f. prezenta, dar si pentru povestile mele cu ea pe p.m.)
Locu 2: Aurolacu, pentru ca tot povesteste de sala .
Locu 3: Gabizzu, pentru poeziile in engleza din jurnalu lui.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Mie Mar 03, 2004 1:37 pm

m-am gandit daca sa aleg obtziunea cu argumente sau obtziunea fara argumente. din lipsa de tinp, pentru ca sh-asha e cam tarziu shi vreau sa ma car, shi pentru ca oricum ramai fara argumente cand vine vorba de meritele deosebite ale unora precum nanuka (incredibile acrobatziile shi lamuririle pe teme secsuale), aurolache (care a reushit sa-mi lamureasca toate nelamuririle in legatura cu perioada comunista, care eo eram mica atuncea shi nu-mi aduc aminte mare lucru) sau dornea (care deshi a cam dezamagit, ce-i drept, totush cu acel ripal efect shi variatziile lui pe teme masoniene shi totodata secsuale a reushit sa-mi fure neshte oareshce puncte) shi deci am ales varianta cu argumentele pe care le-am dat mai sus shi am votat asha in ordinea care urmeaza mai jos, cum ar veni:

5p - nanuka
3p - aurolache
1p- dornea
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde paiacec » Mie Mar 03, 2004 2:56 pm

Locul I si implicit 5 puncte merg spre Neatza,pentru perseverentza de care da dovada pe "melodii de moment" shi ale carui posturi le citesc intotdeauna cu mare placere.
Locul II adica 3 puncte,merg spre piskeshu(sper c-am scris bine),pentru marea lui strofocare din concursul de rebus (pacat ca nu a cashtigat niciodata):D
Locul III , un singur punctuletz, merge spre Dornea,care a reushit sa-l ingrashe cu Kilograme considerabile pe peshtele prins de el numit Halibut.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Mr Teo » Mie Mar 03, 2004 7:14 pm

5 p Necko Jurnal interesant si modereaza certuri(gen eu voi)
3 p Auro Chiar daca pleaca e memorabil
1 p Spider Discutiile noastre de pe pescuit.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mar 03, 2004 7:31 pm

5 puncte se duce la aurolache ca pleaca depeforum.daca pleaca shi dornica luna viituare il votez pe iel
3 puncte se duce la nanuka ca mi-a placut cum a demonstrat ea ca pe luna ie nejte cercuri facute de aia de au aterizat acuolo
shi ultimu shi ma tem ca shi cel din urma ie dornica care ia numa 1 punct ca m-a dezamagit cuomplect luna asta ce tocmai se duse
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde gabuba » Mie Mar 03, 2004 8:14 pm

5 p (si puncteeleee merge laaaa) Auro Lache - este un rege, si tre sa plece in glorie + tezele sale despre comunism este edifcatoare. care este.
3 p (si puncteeleee merge laaaa) Dormea - slabutz spre sfarsitul lunii, cum au spus si antevorbitorii mei,dar totusi cand scrie , scrie bine dom'le. un exemplu e chiar mai sus "3 p Auro Chiar daca pleaca e memorabil". asa mai zic si eu ! un excelent discernamant, ce sa ne mai ...
1p (si puncteeleee merge laaaa) Nanuka - aceasta dovedint un bun simtz de invidiat si a demonstrat ca poate intr-adevar sa gandeasca atunci cand a vorbit deschis despre ozeneuri...

haidi demnaratzi d-acilea, ca n-am timp! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Joi Mar 04, 2004 4:26 am

Locul 1: se duc la Piskeshuuu, haha e cel mai tare...juranul lui este extraordinar, merita citit :yD ...

Locul 2: Necko..a reusit sa ma impresioneze cu jurnalul sau ...sincer mi-au dat lacrimile...foarte frumos scris ..

Locul3: Gabizzu, l-am ales pt ca e tare inteligent..eu un lazarist simpatic..muahh..

Sunt si altii pe care i-as putea mentiona aici dar din pacate trebuie sa aleg numai 3..:(

Va pup,

Nanooky..:)
Nanuka

Mesajde Delphyna » Joi Mar 04, 2004 4:31 am

Inca-s in faza de boboc p-acilea da` tre` sa se numere si votul asta, desi mi-a fost greu tare sa fac un clasament:
5 puncte merg la Piskeshu pentru jurnal clar...
Acuma cre` ca 3 puncte merita dornea sau Mr. Teo (eu variantele astea le-am prins) pentru ce merge la biserica si daca mai postez eu in veselie pe teme sexoase ajung in Alaska
Si ultimul punct am stat in cumpana daca sa mearga la nanuky or la Auralche... asta il are ca se duce... ozn-uri punctam in martie!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde baixinho© » Joi Mar 04, 2004 9:21 am

5p lucianpreda (belze cum il chiama p-ala stie de ce)
3p SODy (recenzia la LOTRKIEWJUVPSDMIGC)
1p piskesu (omule, se voteaza pentru ce se vede, nu pentru ce se scrie pe pimeuri).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nae cinefil » Joi Mar 04, 2004 9:55 am

locu 1 shi 5 pct: ovidiu bufnila, pentru revenirea in trompa(sau tromba?!) ;
locu 2 shi 3 pct: aurolacu tei, pentru plecarea in trompa, care anuntza deja o revenire la fel;
locu 3 shi restu de puncte: Mr. Teo/dornea, ...pentru seriozitatea de care da dovada...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 04, 2004 5:27 pm

juriul din Titan acorda urmatoarele puncte :

5 puncte merg la Cluj, pentru piskeshu (am descoperit ca avem aceleasi sintaminte referitoare la femeile care fac pipi sau caca. definitiv m-a cucerit povestea sa cu tamponul. a judecat foarte bine baiatul...nestiind daca sa traga apa sau nu, dupa ce a vazut tamponul prietenei sale in WC.)

3 puncte merg tot la Cluj, pentru ROXANA (fata care ne-a incantat cu tzatzele ei pe tot parcursul lunii februarie...culminand cu o poza pe care a sters-o, dar vbulletinul cel nou a pastrat-o pentru ochii mei. astept....mai mult....mai mult. super chunck. :) )

1 punct merge tot la Cluj, pentru Briatore (pentru ca imi plac fetele care se pricep la fotbal. am schimbat cateva impresii cu Flavia pe forumul Champhions League. o astept sa mergem la Dinamo-Steaua, pe stadion.)

Deci toate cele 9 puncte merg la Cluj. bravo lor !

PS : pentru Gheorghe Funar 10 puncte...ca e anti-unguri :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Mar 04, 2004 7:07 pm

5 pct Hades pentru schimbarea pe care a facut-o
3 pct Necko pentru dedicatia cu care posteaza pe forum
1 pct Mr Teo ca el e artistul neinteles al forumului ... si mai scoate cate una buna din cand in cand
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde userwrx » Joi Mar 04, 2004 8:32 pm

pe Funar sal.. f**tzi.. io ii dau puncte la Delphyna .. 5 puncte!! pt obiectivitate!
userwrx
Junior Member

...

Mesajde Hades » Joi Mar 04, 2004 11:05 pm

5 puncte Monk
3 puncte Decret
1 punct Roxana

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde eyewitness » Mar Mar 09, 2004 10:00 am

stimati forumisti , urnele de vot pentru forumistu lunii februarie s-au inchis. in urma numararii voturilor am facut clasamentu care se prezinta astfel :

locul 1 = AUROLACU - 31 puncte
locul 2 = Nanoookyyy - 22 p
locul 3 = Pishkesu - 14 p

in continuare clasamentul este urmatoru:
4/ - 5/ = necko si dornica = 11 p
6/ - lucian preda = 10p
7/ - 12/ = entomofilu, neatza, bufnila, hades, monk = 5 p
13/ -14/ = sod , decret
15/ - gabizzu = 2 p
16/-17/ = spider , roxana

*** nu au fost luate in considerare voturile oribilului mosh care a votat la mijtou si in bashcalie, domnia sa neintelegand ca aici ie o treaba serioasa

felicitari castigatorului din aceasta luna , respectiv AUROLACU si asteptam productiile lunii martie pentru a ne desemna castigatorii

multumiri tuturor pentru participare

ps . daca sunt comentarii ,le puteti insera in continuare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Mar 09, 2004 10:12 am

as vrea sa il felicit pe aurolacu care dupa o lupta acerba a castigat titlu de forumist al lunii pe luna curenta care a trecut
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Mar Mar 09, 2004 10:19 am

am invins!

ajtebt luna aviatuare, cant sunt sigur ca commpetitzia va fi mult mai acerba, mai ales ca sa demonstrat inpartzialitatea contorizarii voturilor. care este.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde MiG29 » Mar Mar 09, 2004 11:21 am

Aurolache,pe care l-am vazuit shi io in puostura de castigator,nu m-a dezamagit de data asta.Daca jtiam pariam nejte banii pe iel:D
MiG29

Mesajde gabuba » Mar Mar 09, 2004 11:31 am

niste bani, migule, niste bani :j
a treia oara pe ziua de azi, migule drag :j . uite asa iti speli si tu pacatele :D
nu ai scuza ;n *p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MiG29 » Mar Mar 09, 2004 11:35 am

Am uo scuza.Ie de la mucenici:D
MiG29

Mesajde gabuba » Mar Mar 09, 2004 11:36 am

da, de exp. mama credea ca-s 44, aia de religie ca-s 40. asa si tu cu i-urile... :D
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii