IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh scrie:bine.bine. scrietzi fiecare ce cadouri imi datzi...si ma mai hotarasc pe cine punem moderator. *p
sa vezi ce cadou iti dau eu daca nu ma pui moderator
baaah, sa faceti sa-mi apara numele cu bold ca altfel ne suparam si va spun lu' mami si va arata ea
Mah, pa bune si io vreau sa fiu moderator! Motivu: sunt f. destept si n-am mai moderat pana acuma nimic. Iar tie, moshule, o satz dau ce vrei tu cand vin la Bucuresti. Multumesc anticipat!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
aia am vazut-o deja. e buna rau. dar de ce s-a speriat de mine cand m-a vazut ? ...cand am venit eu la tine la liceu.
MiG, nu facem nici un sondaj...ca intri tu cu clone si votezi preferatzii tai !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
gata bah ! ti-am facut si pul ! votatzi cu cine vretzi...ca oricum nu conteaza. *p
sa o ataseze monk aici. eu nu o mai am. era pe vechiul hard.
eu , recunosc , m-am autovotat...ca asa e in politica.
in plus m-am rotzait primul pe threadul asta, asa ca... in fine, le multzumesc anticipat celor care nu ma vor vota nici aici!
de ce ma? nu mai are omu voie sa se autovoteze? care e problema? eu vreau sa castig, de ce sa-l votez, de exemplu, pe migu cand si el s-a votat? evident, puteam sa aranjam ca el sa ma voteze si eu sa-l votez da era tot aia...asa ca n-are sens. precum am zis,asa e in politica (adica oricum nu conteaza) .
pai si eu am zis ca m-am autovotat.
bah, toe, tu esti prost sau pur si simplu estia atat de prost incat nu-ntelegi ca nu conteaza? ajungi moz doar daca dai fripturica, pizza si bericica (de preferat mai multe) la horibilus. zii moshule ca n-am dreptate...
ti le arat eu pe ale mele si pe cele ale fostelor mele colege de clasa ( 40 de bucati ) , cu conditia sa nu iasa moderator nici unul dintre cei aflati in sondaj :lol: :B :j
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
pai pe ale tale le-am vazut deja. :yD
dar pe cine preferi moderator ? PS : vezi ca mi-ai promis poze cu prietena aia a ta...in pi*da goala.
pai in poze. vrei sa imi trimitzi un film de data asta ? :yD