Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna, copii !
Se pare ca m-a ajuns oboseala ca mi-e somn din ce in ce mai devreme, asa ca zic sa va urez noapte buna la toti copchilashii, incepind cu Andreea, care acum e la King - un bar cu muzica rock, Andrei, care e la Arad la superliga de tenis de masa si continuind cu Weet-weet, G&M sau M&G (nu conteaza ordinea), Catze, Scorpy, Vali, cm-ul, Jadore, Hades, Decret, Wild Rose, Darky Oana cea Superba, Teo si incheind cu Love2 si ...si , parca am uitat pe cineva, dar nu stiu pe cine !?
Se pare ca m-a ajuns oboseala ca mi-e somn din ce in ce mai devreme, asa ca zic sa va urez noapte buna la toti copchilashii, incepind cu Andreea, care acum e la King - un bar cu muzica rock, Andrei, care e la Arad la superliga de tenis de masa si continuind cu Weet-weet, G&M sau M&G (nu conteaza ordinea), Catze, Scorpy, Vali, cm-ul, Jadore, Hades, Decret, Wild Rose, Darky Oana cea Superba, Teo si incheind cu Love2 si ...si , parca am uitat pe cineva, dar nu stiu pe cine !?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Noapte buna draga Necko ! Noapte buna scumpii mei pusti ! ( *p ) Noapte buna dragule Mosh ! Noapte buna draga Love2Fly ! Noapte buna draga Jadore ! Noapte buna draga Oana ! Noapte buna draga Depeche ! Noapte buna forumisti ! Somn usor si vise placute !
;v ya all
;v ya all
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna, copii! Noapte buna la toti de peste tot !
Noapte buna , Mosule, incerc sa nu te maiuit. Repet in gind "Moshu, Moshu, Moshu " ca sa nu uit si sa spun noapte buna tuturor celor la care tin....!
Noapte buna , Mosule, incerc sa nu te maiuit. Repet in gind "Moshu, Moshu, Moshu " ca sa nu uit si sa spun noapte buna tuturor celor la care tin....!
aizzz&co
-
foaie verde si-o sipica
sunt singur acasica
dupa tri pahare de tequilla
eu ma car catre o tortilla
deci .. noapte buna
sunt singur acasica
dupa tri pahare de tequilla
eu ma car catre o tortilla
deci .. noapte buna

-
monk - Mesaje: 2747
Noapte buna dragii mei, eu ma duc sa ma bag in patutul meu, sa visez frumos in timp ce un aer rece imi cuprinde camera. Noapte buna Moshule, Matrasito(cu toate ca nu prea mai intri), Necko, Weet-Weet, Nanuka, Monk, Gabitzzu copilul firav, noapte buna si veshnicului zburator, Mr. Teo good night..grow up
si nu in ultimul rand noapte buna Darky

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
E timpul sa ma tirez shi eu shi sa ma pregatesc sufleteste ,fizic,pentru ziua de maine,care va fi una de groaza. Noapte buna ,Necko,care inca ma mai considera antipatica :cry: :cry: ,nanuka,nightmare,andreea,mistiquesly[j.lo
],gabizzu,hades,care sper ca acum se simte mai bine,monk &Co.

- Catzelusha
foaie verde si-o sipica
eu ma duc la culcarica
voua va zic acu sa va culcati
nu-nainte sa vi-o frecati !
eu ma duc la culcarica
voua va zic acu sa va culcati
nu-nainte sa vi-o frecati !
-
Noapte buna, copii!
Antipatico, lasa plinsu' si treci la culcare! Noapte buna Weet-weet, Moshu, Gabizzu, Monk, Love2, Jadore, darky, WR, Dia, Teo, Nanuka, Carcotasul, Hades, proxtu, vali, cm-ului si celor nascuti pe 29 februarie ... Noapte buna !
Antipatico, lasa plinsu' si treci la culcare! Noapte buna Weet-weet, Moshu, Gabizzu, Monk, Love2, Jadore, darky, WR, Dia, Teo, Nanuka, Carcotasul, Hades, proxtu, vali, cm-ului si celor nascuti pe 29 februarie ... Noapte buna !
aizzz&co
-
weet am si eu o rugaminte ... scrie-mi numele cu "m" mic ca nu sunt asa de important, chiar daca o sa ne-o punem
-
La ora de-nserare, pe frageda tulpina,
Flori isi topesc fiintza, abia cadelnitand,
Parfum suav si sunet in preajma revarsand,
Cu valsul melancolic in vartejire lina!
...spunea "lucifericul" Baudelaire in ale lui "les fleurs du mal"......Noapte buna forumisti....forumiste.....
Flori isi topesc fiintza, abia cadelnitand,
Parfum suav si sunet in preajma revarsand,
Cu valsul melancolic in vartejire lina!
...spunea "lucifericul" Baudelaire in ale lui "les fleurs du mal"......Noapte buna forumisti....forumiste.....
-
Love2Fly - Junior Member
Noapte buna.........
voi va culcati si altii muncesc si pierd oscarurile de pe pro tv :bleah:
voi va culcati si altii muncesc si pierd oscarurile de pe pro tv :bleah:
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Noapte buna , Jadore Mafia ! (singura care ma aminteste prima in pomelnicul sau)
Noapte buna, marian jan....care fiind plecat din oras...m-a sunat sa ma intrebe de sanatate. Ca intotdeauna...e un dragutz. :yD
Noapte buna, Weet-weet...care e neobosita in amintirea userilor la noapte buna. Cu unii dintre ei nu are nici o tangentza...dar ea ii aminteste consecvent.
Noapte buna, Necko ...care vad ca a devenit Weet-weet 2. Se baga si ea in seama cu toti userii....fara sa stie ce si cum.
Restu va zic la gramada ca mi-e lene sa va mai insir. Mi-e somn....si nu mai stau la Oscaruri.
Mi-ar placea sa castige Bill Murray la best actor si ROTK la filmu anului.
Noapte buna , celor de pe GMT +2 (© Mr Teo) ....iar celor ce nu dorm vizioanre placuta la Oscar.
Noapte buna, marian jan....care fiind plecat din oras...m-a sunat sa ma intrebe de sanatate. Ca intotdeauna...e un dragutz. :yD
Noapte buna, Weet-weet...care e neobosita in amintirea userilor la noapte buna. Cu unii dintre ei nu are nici o tangentza...dar ea ii aminteste consecvent.
Noapte buna, Necko ...care vad ca a devenit Weet-weet 2. Se baga si ea in seama cu toti userii....fara sa stie ce si cum.
Restu va zic la gramada ca mi-e lene sa va mai insir. Mi-e somn....si nu mai stau la Oscaruri.
Mi-ar placea sa castige Bill Murray la best actor si ROTK la filmu anului.
Noapte buna , celor de pe GMT +2 (© Mr Teo) ....iar celor ce nu dorm vizioanre placuta la Oscar.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
Noapte buna draga doamna ( ti-as fi trimis un martisor .. dar nu mai am adresa ta
) !
Noapte buna Jadore , Dia , Delphina , Depeche , Poke , Catze , WR , Oana ... noapte buna forumiste !
Noapte buna OM , Love , Monk , Gabizzu , Hades , Petrica , Aliosha , Nicholas ... noapte buna forumisti !
:kiss:

Noapte buna Jadore , Dia , Delphina , Depeche , Poke , Catze , WR , Oana ... noapte buna forumiste !
Noapte buna OM , Love , Monk , Gabizzu , Hades , Petrica , Aliosha , Nicholas ... noapte buna forumisti !
:kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna iubire (sa fie foarte clar: aici ma refer la Bass)
Noapte buna Sod ("sarbatoritul" nostru), Aliosha, marian jan, Baixu, Moshu, Matrashita, Weet-weet, Necko, monk, Annais, darky, vali, Crazy Felina (care nu prea mai intra pe forum..), etc etc etc.
Noapte buna Sod ("sarbatoritul" nostru), Aliosha, marian jan, Baixu, Moshu, Matrashita, Weet-weet, Necko, monk, Annais, darky, vali, Crazy Felina (care nu prea mai intra pe forum..), etc etc etc.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
nopate buna, tuturor celor ce imi spun si mie noapte buna. celor ce nu imi spun nu le urez. nu sunt atat de bun precum weet sau necko ! :yD
kiss-kiss (© marian jan)
kiss-kiss (© marian jan)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
- ripahoratiu
- Junior Member
- Localitate: Cluj-Napoca, Romania, Europa, Terra, Sistemul solar Sol, Bratul Orion, Calea Lactee, Grupul Local de
noapte buna platitori de taxe si impozite
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma