Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
Moderator: anjin-san
Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
Mi-a fost pusa aceasta intrebare, si mi-am dorit sa fie ai mei sanatosi, si am fost privit putin ciudat.
Dar nu inteleg, ce puteam sa fac in ultimele minute, de nu am facut toata viata?
Dar nu inteleg, ce puteam sa fac in ultimele minute, de nu am facut toata viata?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
s-o f*t pe Wild Rose, si sa mananc cu Hades un snitel la Segarcea si sa beau un vin fin.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1. As vrea sa-mi suflu nasul.
2. Sa ma curat in urechi.
3. Sa-mi tai unghiile.
As dori de asemenea sa fac o baie dar nu stiu daca am timp.Nu de alta, dar n-as vrea sa le fie sila viermilor sa ma devoreze!
2. Sa ma curat in urechi.
3. Sa-mi tai unghiile.
As dori de asemenea sa fac o baie dar nu stiu daca am timp.Nu de alta, dar n-as vrea sa le fie sila viermilor sa ma devoreze!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
Pai sa ii stiu pe toti pe care ii indragesc sa fie sanatosi, voinici.
Si sa ma rog sa ajung in Rai.
Si sa ma rog sa ajung in Rai.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Iertare...
Sa ma ierte toti de toate pacatele care le-am facut lor.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Daca as muri in cateva minute mi-as dori sa nu-mi fi dorit vreodata ceva ce n-am avut, sa nu ma fi intrebat ceea la ce n-am aflat raspuns, sa nu fi cautat ceea ce n-am gasit... mi-as dori sa ma fi bucurat mai mult...sa fi ras si plans destul, sa fi innebunit de durere si fericire... sa inchid ochii si sa simt cum e sa nu simti!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
Sa nu ma doara. Ah, si sa ma mai f*t o data. Nimic mai mult...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
-
monk - Mesaje: 2747
sa le spun familiei si pretenilor ca nu imi pare rau si ca totul e OK, sa'si vada de viatza lor shi sa nu fie trishti, ca nici io nu's :p
si dupa inmormantare sa faca un kef plin de culoare, nu sa faca pe intristatzii, imbracatzi totzi in negru
si dupa inmormantare sa faca un kef plin de culoare, nu sa faca pe intristatzii, imbracatzi totzi in negru

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
eu si cu monk parca suntem Jay & Silent Bob . ne rugam de toate femeile pe care le vedem sa si-o puna cu noi....sau avem vise cu Wild Rose. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ma cine-i wild rose asta? de vreti toti s-o babarditi in 2 min? e asa de buna de nu va ia mai mult?
si oricum, imi place ca aveti dorinte realiste asa pm, oricum era vorba de o singura dorinta, nu de liste de dolente.
a, si, ca era sa uit, dorintele se refera la viitor nu la trecut delphina.
si oricum, imi place ca aveti dorinte realiste asa pm, oricum era vorba de o singura dorinta, nu de liste de dolente.
a, si, ca era sa uit, dorintele se refera la viitor nu la trecut delphina.
- Joao
- Junior Member
Eu una m-as fute in draci... ;D
Joao, problema e cu ei, ca nu ii tine mai mult dar ce sa fac.. lasa-i si pe ei sa moara fericiti!
Joao, problema e cu ei, ca nu ii tine mai mult dar ce sa fac.. lasa-i si pe ei sa moara fericiti!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Joao scrie:si oricum, imi place ca aveti dorinte realiste
Joao, nu vezi ma ca toti vor sa se babardeasca in ultimele cateva minute ale vietii lor? O deductie logica si deloc rautacioasa ar fi ca LAP-ul e cam mare mare.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
ar fi sa-mi dea catziva ani,sa ma gandesc mai bine,la care sa fiu refuzat categoric cu ton tiranic si sa realizez cat de prost am fost ca nu am stiut ce am vrut.
$aNtEm De AcEeA$I pArTe A bArIcAdEi DaR tU e$tI dEzArMaT
ItI pUn CaPaC cArIeReI cHiAr DaCa N-aI uN cOnTrAcT
CaLiFiCaT in CoN$TrUcTiI cOnStAt Ca CoN$TrUiESC dIsCuTiI nEcOnStRuCtIvE
ArDa$ nU e Un ViS,cOa Ye, E$Ti ViU $i-Ti DaU cU rEsT iN pEaCe..Te ExiLeZ iN pArAdIs
-
~à- Junior Member
haaaahaaaahaaaaaahaaaaaa, marfa dorinta lui vali, hiihihiihiiiiii
Mai aliosha, ce nu inteleg io, te futi toata viata(asa ar trebui si ar fi frumos), macar in ultimele minute sa faci ceva si cu capul mare, ca celalalt e in control pana atunci oricum nonstop!Ar trebui sa-i zici: ba ma lasi si pe mine macar acu in ultimele clipe sa gandesc ceva?
sau, poate, acum nefiind ultimele clipe continua sa gandeasca cu capul mic.....
Wild rose scuze, nu stiam ce esti membra pe forum, ca nu mai postam aia..... pm... scuze!
Mai aliosha, ce nu inteleg io, te futi toata viata(asa ar trebui si ar fi frumos), macar in ultimele minute sa faci ceva si cu capul mare, ca celalalt e in control pana atunci oricum nonstop!Ar trebui sa-i zici: ba ma lasi si pe mine macar acu in ultimele clipe sa gandesc ceva?
sau, poate, acum nefiind ultimele clipe continua sa gandeasca cu capul mic.....
Wild rose scuze, nu stiam ce esti membra pe forum, ca nu mai postam aia..... pm... scuze!
- Joao
- Junior Member
YO trebuie sa mai adaug ceva ...persoana pe care o iubesc yo...sa ramana intreaga si sa se gandeasca la mine...
Ah...si Wild Rose...maine se duce dracu' Terra ... CE faci ?
Ah...si Wild Rose...maine se duce dracu' Terra ... CE faci ?

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma