Mda...ma asteptam...vulpyx, lasa, noi nu suntem on topic niciodata

In concluzie, nu voi mai posta nimic. Am vrut doar sa spun lumii cine sunt si ceea ce fac, am obs ca sunt persoane pe acest forum care vor sa ma cunoasca si carora le face placere sa vb cu mine. Daca am deranjat, imi cer scuze. Aveam de gand de multa vreme sa incetez sa mai postez pe aici, din mai multe motive. AnouCK, Alinuzza imi este prietena, stie cine sunt si de ce sunt in stare. Cum iti explici ca atunci cand era si ea moderatoare, nu comenta nimeni ca postez poze cu ceea ce sunt, pentru ca, in definitiv, sunt un om caruia ii place sa zboare, si din cate stiu, in tara asta exista libertate de exprimare...asta in cazul in care cunosti prevederile Constitutiei.:rolleyes: In sfarsit, imi cer scuze din nou pentru deranj, va las la visati in continuare la animalele voastre dragi, care nu au defecte, sunt genii muzicale and so on...Nu stiu cum am ajuns sa vb astfel despre ei, si mie imi plac mult, dar cand vad ce masa de oameni constituie "fanii animal x", devin deprimata. Asta e, life goes on! Cine va mai vrea sa vb cu mine, sa ma caute la
justfly86@yahoo.com. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, sper ca m-am facut inteleasa!
:kiss: :a