Se ofera post de moderator al acestui forum
143 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
trilogia e deja. urmeaza ultima parte. eu sunt sam...stapanul e frodo..si tu esti inelul. o sa il ajut pe stapan sa te distruga. dar Gollumn cine e ?
Gollumn, Gollumn ! :yD
Gollumn, Gollumn ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
auzi bah...de ce sa ma distruga?...ce-am? ciunga-n par?
pt gollumn propun sa facem un sondaj si un thread...ca sa vedem cine se baga
pt gollumn propun sa facem un sondaj si un thread...ca sa vedem cine se baga
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Oribilul Mosh si Superba Oana...avetzi un avertisment. nesimtitilor. la urmatoarea abatere....ban direct !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ce-ai moshule? ti-am zis sa nu maresti doza ca halucinezi...of of of...ce ma fac eu cu tine...numai tampenii scoti pe gura
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
ziceti ca aveti nevoe de moderator? merluciu: ma ofer voluntar.
ps: pentru cine trebe siviu? ca astia de pe forum ne cunoastem intre noi.
ps: pentru cine trebe siviu? ca astia de pe forum ne cunoastem intre noi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bre, confruntarea asta e un fel de manelisti vs. anti-manelisti.
manelistii e doar de-o natzie, adicatelea manelisti iar ailalti e de mai multe natzii.
avatanj manelistii ca ie mai multi si se sustine cum trebuie intre ei.
D:D:D
---------
noroc ca nu conteaza. *p
manelistii e doar de-o natzie, adicatelea manelisti iar ailalti e de mai multe natzii.
avatanj manelistii ca ie mai multi si se sustine cum trebuie intre ei.

---------
noroc ca nu conteaza. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Bre, mie nu-m convine ca am fost propus in lista de moderare forum,asha ca va rog io frumos rau de tot sa ma iexcludetzi din catastif!:dir:
Propun ca moderator ori pa animaloo,ori pa piskeshu!
Va multzamiesc!
Propun ca moderator ori pa animaloo,ori pa piskeshu!
Va multzamiesc!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
animal....vino si tu cu noutatzi. ce ne zici tu sunt stiute deja.
eu l-am votat pe Hades, pentru ca e o companie placuta de mancat snitele si baut vinuri scumpe.
PS : Mr Teo si MiG s-au votat si cu clone. cat de hapsani sunt. ii scot din cursa pentru fotoliu de moderator.
eu l-am votat pe Hades, pentru ca e o companie placuta de mancat snitele si baut vinuri scumpe.

PS : Mr Teo si MiG s-au votat si cu clone. cat de hapsani sunt. ii scot din cursa pentru fotoliu de moderator.
-
presupun ca biblia o citeshti pentru ca foitza aia suptzire ie o conpanie placuta la grasimea de la jnitzele.
merluciu(adica serioz): vad ca in afara de fabtu ca cineva shtie sa scrie (mai mult sau mai putzin coerect) shi sa citeasca shi ca shtie sa stea ca popicu la o masa, alte calitatz nu se cer pentru moderarea acestui forum.
in concluzie, ie bine! tzinetzi-mi-o tot ashea!
merluciu(adica serioz): vad ca in afara de fabtu ca cineva shtie sa scrie (mai mult sau mai putzin coerect) shi sa citeasca shi ca shtie sa stea ca popicu la o masa, alte calitatz nu se cer pentru moderarea acestui forum.
in concluzie, ie bine! tzinetzi-mi-o tot ashea!
-
neatza - Mesaje: 5820
Oribilul Mosh scrie:PS : Mr Teo si MiG s-au votat si cu clone. cat de hapsani sunt. ii scot din cursa pentru fotoliu de moderator.
EU oricum nu aveam nici o sansa de la inceput datorita marii aprecieri a capacitatilor mele de moderare de pe forum ;P dar Migu nu inteleg ce motiv avea :j
Apropo tu de unde iti dai seama ca se voteaza cu clone? :hi:
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Eu ma gandeam ca verifica ipuri...?
Apropo Gabizzu vezi ca si tu o sa ramai pe dinafara la forumul asta, baixo conduce detasat:)(bye bye post de moderator si pt tine).
Apropo Gabizzu vezi ca si tu o sa ramai pe dinafara la forumul asta, baixo conduce detasat:)(bye bye post de moderator si pt tine).
-
Mr Teo - Junior Member
nu-l pun pe baixo. poa' sa aibe si 4000 de voturi. un om care nu stie linia ukraineana nu merita sa fie moderator, decat pe un forum gen Dana Nalbaru.
-
sondajul nu are un scop anume. e de forma. 

-
omule pai atunci de ce nu te pui pe tine moderator din prima si sa ii lasi pe restul cu buzele umflate, fluierand a paguba?
Si te rog sa imi raspunzi si la intrebarea cu ipul si la aia cu linia ukrainiana.
Si te rog sa imi raspunzi si la intrebarea cu ipul si la aia cu linia ukrainiana.
-
Mr Teo - Junior Member
iti va raspunde purtatorul meu de cuvant. monk.
intreaba-l pe el ce mai ai chef. eu sunt obosit acum. :yD
intreaba-l pe el ce mai ai chef. eu sunt obosit acum. :yD
-
da.....cam cum avea Saruman globu ala prin care lua legatura cu Sauron. dar tie cine ti-a zis Gabizz ca am eu glob ?
-
-
monk - Mesaje: 2747
tiranule din titan,mare spirit libertin,cel mai demiurg dintre demiurgi,maximus sau cum ti-ai mai spus tu de-a lungul timpului,daca ma pui pe mine,tura viitoare te las sa-mi inghitzi samantza.
-
SOD - Mesaje: 6035
zambilica, uitasi de stapan al belciugelor, gladiatoru forest gumpului si idolu lutzelor demigrante
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci eo mai am o problema: sa zicem ca se rezolva cu forumu asta shi laomomendat o sa intre shi huidu shi gainusha pacilea. pun pariu ca Uratul Tataie (pentru ca iel o sa iasa mod, asta ie clar ca lumina zilii) o sa le dea ban de la al treilea post pe motiv ca nu le intzelege mijtouu. zic eo.
-
neatza - Mesaje: 5820
da' shi mai ie o problema, in afar' de aia cu marca inregistrata, pe saitul carcotasii.ro se gaseshte/se gasea un sondaj care intreaba/intreba lumea cica daca vor un forum 'cronica carcotashilor'.
sh-acuma vine problema: omu' nevinovat shi necunoscator care n-a auzit de tiranu mushtelor din titan shi de ispravile lui shi da asha ca din intamplare, duamnefereshte, peste forumu asta ce-o sa creada? ca sh-au deschis deja carcotashii forumu, care iei nici gand de asha ceva?
sh-acuma vine problema: omu' nevinovat shi necunoscator care n-a auzit de tiranu mushtelor din titan shi de ispravile lui shi da asha ca din intamplare, duamnefereshte, peste forumu asta ce-o sa creada? ca sh-au deschis deja carcotashii forumu, care iei nici gand de asha ceva?
-
nocturna - Mesaje: 8725
143 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5