C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
danone, mai bine vezi pajina anterioara cu postu lu ruxandra si fati datoria de mod care este
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, Oribilul Mosh
deci...
nae cinefil, Oribilul Mosh
deci...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
matinale, macabru revenish mah de la sainfeld! ai dreaq doctori!
iubirea nu se poate intelege, nu se deduce prin calcule matematice
asta o zice liebezweifliegen, care ierea cu necunoscutele , de unde deduc eo ca necunoscutele alea nu ie constante, ci din contra, ie variabile:)!
iubirea nu se poate intelege, nu se deduce prin calcule matematice
asta o zice liebezweifliegen, care ierea cu necunoscutele , de unde deduc eo ca necunoscutele alea nu ie constante, ci din contra, ie variabile:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ia loatz bre dacilea. adica sa nu zicetz ca sunt egoist shi ma distrez de unu singur:
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=ST&t=1385&
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?act=ST&t=1385&
-

neatza - Mesaje: 5820
bre matinale ie vechi bre vetust si desuet sa mai ras pacilea de chestiile alea da vorba lu filu sainfildu nu face bine la tuata lumea
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10694
bre, ciudata-i(nici nu jtiu daca am folosit genu corect!) crisila asta!
bre, ciudata-i(nici nu jtiu daca am folosit genu corect!) crisila asta!
-

deci eo am premit jde kile de virush!
inchid shi devirusez!
nu deschidetz mailuri de la mine!
pa!
inchid shi devirusez!
nu deschidetz mailuri de la mine!
pa!
-

-

paaaaaaaaa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
niha carcotasi!
ce muncitori sunteti voi bre , in loc sa va refaceti fortza de munca in timpu noptii chatuiti prostii pe net. rusine
ce muncitori sunteti voi bre , in loc sa va refaceti fortza de munca in timpu noptii chatuiti prostii pe net. rusine
-

oye muchachos, che se pasa?
futu-i si dregu-i, mi-am gasit si io sa fiu vineri matinal, acu dorm pe mine si ai dreazu nu vrea sa aduca o canapea aici la birou, sa primim musafirii cum se cuvine (si sa nu mai fac probe de contorsionism cand vreau eu sa dorm)
vali,, tu te pregatesti moral pt refuzu nocturnei (pe motive de figider naspa) si pregatesti terenu pt invadarea teritoriilor mamukiene?
futu-i si dregu-i, mi-am gasit si io sa fiu vineri matinal, acu dorm pe mine si ai dreazu nu vrea sa aduca o canapea aici la birou, sa primim musafirii cum se cuvine (si sa nu mai fac probe de contorsionism cand vreau eu sa dorm)
vali,, tu te pregatesti moral pt refuzu nocturnei (pe motive de figider naspa) si pregatesti terenu pt invadarea teritoriilor mamukiene?
human being/being human
-

basstard - Junior Member
alaleo
maine fac materialul ca sa puna tata faianta
maine fac materialul ca sa puna tata faianta
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
dimineatza!
auzishi bre neatza? bassu vrea ca sa fie tu, cum ar veni.
vali, dal dracu de uirpul, trecem pe chestii mai ushoare: sa vedem vila shi bemveu.
haica ma duc pe hanuhancutzei.
iauzi ia:

bassplayer scrie:sa fiu vineri matinal
auzishi bre neatza? bassu vrea ca sa fie tu, cum ar veni.
vali, dal dracu de uirpul, trecem pe chestii mai ushoare: sa vedem vila shi bemveu.

haica ma duc pe hanuhancutzei.
iauzi ia:
cutzucutzu Gabriel vornic scrie:Usor,usor ne-am dat drumu

-

nocturna - Mesaje: 8725
baicsule fal bre de azi sati iei deo grije. vezi ca dubluuda sporeste
alooooo poplaca?
alooooo poplaca?
-

care este!
deci am ajuns, acu ma duc sa vad care ce shi cum prin alte partz pacilea pe tarla. asear a fost frust. na intrat deloc. az, in schinmb, o sa fie greu. nici nu mai povestesc de maine shi poimenie cant o sa fie consuarta plecata... nici nu vreau sa ma gandesc. nici nu cred co sa pot.
deci am ajuns, acu ma duc sa vad care ce shi cum prin alte partz pacilea pe tarla. asear a fost frust. na intrat deloc. az, in schinmb, o sa fie greu. nici nu mai povestesc de maine shi poimenie cant o sa fie consuarta plecata... nici nu vreau sa ma gandesc. nici nu cred co sa pot.
-

zarzarica, cate frigidere adusesi de la gaiesti? vezi ca vrea vali sa cumpere unu sai faca surpriza vietii lu nocturna
wtwoi: ce noroc are unii sa le plece consuartan uichend...dute dracu matinale
wtwoi: ce noroc are unii sa le plece consuartan uichend...dute dracu matinale
-

daca vrei, po sa treci pe la mine sa fumam in baie. ceo sa ne mai distram... pacat ca nu putem saruncam cu pungi cu apa ca stau la etaju unu. da po satz arat colectzia mea de pifuri shi rahane. dupaia putem sa vorvbim despre kant shi hegal, pictura renascentista shi revolutzia franceza. te servesc shi cu dulceatza shi oranjata. ce zici?
-

neatza scrie: asear a fost frust. na intrat deloc. az, in schinmb, o sa fie greu. nici nu mai povestesc de maine shi poimenie cant o sa fie consuarta plecata... nici nu vreau sa ma gandesc. nici nu cred co sa pot.
ser`us uorcherilor!
neatza, nu dispera, ejti inca tanar! persevereaza shi data viituare da` de intra!
atz vazut asara la marushtiucashou subtitlu emisiunii? "care este"!
shi zicea de parazitzii ca e suptcultura sh-au dat un clip cu iei, da` n-au facut decat sa dovedeasCA CA n-au dreptate. clipu ierea bestial!
in alta dezordine de idei, aurolacu se lansa pe ce filme viziona shi-shi dadu cu tesla-n coae, ca in afara de shon coneri ii mutila pe totz actorii den filmele alea, plus ca se apuca sa povesteasca ce crezu iel ca vazu shi mai dovedi inca o data(mai ierea nevoie?) ca nu-ntzelesa nimicutza!
peseu: m-am devirusat shi-s curat ca curu lu fimiu dupe ce-i fac baie!
-

bre suna atractiv da miemi place sa arunc cu avioane de hartie de la balcon si cand gust dulceata de gutui prefer un borsec si sascult un lizt in surdina. merje asa?
-

aveoane de hartie facem din chirchegard care am gasit o carte dasta subt aragaitz sa nu stea intro parte. are fuaia gruasa shi se duce departe. lizt nam, da puate te aranjeaza o "alis in tzara minunilor"
-