C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.sunt deacord.
-

SOD - Mesaje: 6035
betivi ordinari, alcolisti notorii . neshte scursori ale societatii...huoooooooooooo!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
reatzaidreaq de bulanjii!
pe mine ma alearga nejte uamini shi voi facetz planuri de cum shi ce shi cat betz in uichend! rushii ne sa va fie! huoooooo!
sa va zic iara una nashpa rau de tot: raspoimaine ie luni!!!
pe mine ma alearga nejte uamini shi voi facetz planuri de cum shi ce shi cat betz in uichend! rushii ne sa va fie! huoooooo!
sa va zic iara una nashpa rau de tot: raspoimaine ie luni!!!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
po` m-am enervat mah, ca io inca nu jtiu raspunsu la unele intrebari din alea esistentziale de ierea mai sus!
adica, mai pe scurt nu jtiu ezact ce-o sa biau shi nici cu cine, ceia ce-mi da un sentiment de nesigurantza!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil, Catzelusha
rectific! d`aia aveam sentimentu de nerezistentza(sau sigurantza, ma rog!) ma simtzeam urmarit shi nu shtiam de catre cine! acuma shtiu!:)
adica, mai pe scurt nu jtiu ezact ce-o sa biau shi nici cu cine, ceia ce-mi da un sentiment de nesigurantza!
nae cinefil, Catzelusha
rectific! d`aia aveam sentimentu de nerezistentza(sau sigurantza, ma rog!) ma simtzeam urmarit shi nu shtiam de catre cine! acuma shtiu!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bah cuacavete, sa bei tu on litru de palinca(respectiv jinars in zona locatziei mele) sh-apoi mai vedem de-tz arde sa mai stinji cu bere!:)
-

-

neatza - Mesaje: 5820
Uf,cum de ti-ai dat seama?Shi eu care credeam ca-s pe invisible! :cry:nae cinefil scrie:po` m-am enervat mah, ca io inca nu jtiu raspunsu la unele intrebari din alea esistentziale de ierea mai sus!
nae cinefil, Catzelusha
Eu sunt catzelusha detectiva,fostul catzel fantoma,deci am experienta in ..domeniu. ;-)
- Catzelusha
Nu-ti sunt datoare cu nici o explicatie,sod.Dar daca vrei sa stii neaparat,afla ca i-am adus la cunostiinta lui nea cinefil ca...are o noua admiratoare,care-l urmareste peste tot. 

- Catzelusha
neatza scrie:pai lu cuacavete ii ajunge un litru de palinca sa dea de baut la nunta de argint.
ce e aia argint si de unde se ia nunta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
unde esti tu danone sa vezi ce lasasi in urmele tele ?
corcoduse, mishan acomplishd adica enola ghei la minen parcea
corcoduse, mishan acomplishd adica enola ghei la minen parcea
-

oare cine o sash ia un avert? snupdoghidog? ezact!
care daca tot mai ie pacilea ontreb eo: ce nai intzeles d'acilea: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1861&page=1&pp=20 ?
citeshte atent, ruaga pe cineva satz faca un rezumat shi actzioneaza in consecintza. consecintza care inseamna libsa orcarei actziuni. ca so zic p'aia dreapta, cum ar veni vorba.
care daca tot mai ie pacilea ontreb eo: ce nai intzeles d'acilea: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=1861&page=1&pp=20 ?
citeshte atent, ruaga pe cineva satz faca un rezumat shi actzioneaza in consecintza. consecintza care inseamna libsa orcarei actziuni. ca so zic p'aia dreapta, cum ar veni vorba.
-

Da,Sod,multumesc in numele tuturor ca ne-ai indrumat pasii sper acest forum,care de la o vreme imi cam lasa un gust amar..dar asta-i alta mancare de peste.
p.s. intreaba-l pe amicul tau din partea mea,ce anume il nemultumeste de latra intr-una ca un catel enervat shi...enervant.
p.s. intreaba-l pe amicul tau din partea mea,ce anume il nemultumeste de latra intr-una ca un catel enervat shi...enervant.

- Catzelusha
neatza scrie:servim nijte alcol?
+
SOD scrie:d urmat de 847 de a. sunt deacord.
unde? unde?
ocserf ca ne invadara nu numai invadatorii, ci si plojnitele. tre sa dam cu antidezinfectant pe la use.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aoleoooooooooooo
fetitzo, vad ca nu pre te ajuta neuronu ala. deh... nimeni nui perfect.
hai ca itz esplic mai sinplu:
1) itzi shtergi toate posturile de aicia (mai bine o faci tu decat alcineva)
2) nu mai scri niciodat pacilea
hai ca ie sinplu.
fetitzo, vad ca nu pre te ajuta neuronu ala. deh... nimeni nui perfect.
hai ca itz esplic mai sinplu:
1) itzi shtergi toate posturile de aicia (mai bine o faci tu decat alcineva)
2) nu mai scri niciodat pacilea
hai ca ie sinplu.
-

1) exclusivist inseamna ca numai membrii au voie aici. tu nu iesht membra, deci nu ai voie aici.
2) nu ai nimic interesant de spus.
3) nu prezintzi nici un interes
4) nu te duce capu
5) iesht varza
sa continui?
sper ca acest post sa fie distrus inpreuna cu restu.
2) nu ai nimic interesant de spus.
3) nu prezintzi nici un interes
4) nu te duce capu
5) iesht varza
sa continui?
sper ca acest post sa fie distrus inpreuna cu restu.
-

-

danone, daca nu propui plojnitele la pentru ban general timp de o saptamana sa mor de viu daca m-ai vorbesc cu tine.
ANTI
-

oki,daca ma alungati eu plec.o sa-mi fie insa dor de nae cinefil.,eye&Co.
p.s.,nae daca tot mi-ai facut intrarea....fa-mi shi iesirea.
kiss u all.!
p.s.,nae daca tot mi-ai facut intrarea....fa-mi shi iesirea.
kiss u all.!
- Catzelusha
lasati bre javrele si plojnitele intrebarea mea se refera la : unde bem desear?
-

fireashealdreaq ca parca aflara ca nu-mi plac javrutzele astea de te/se miros supt coada! cum plecai panatr-un loc, cum iashi ridicara nasu-n vant! nuj ce dreaq ii mirosi p-aicia, da` ce tupeu domle! sau sa zic inconshtientza?
cuacavete, argintu ie un metal pe care alchimishtii masoni n-au incercat sa-l transforme in aur!
cuacavete, argintu ie un metal pe care alchimishtii masoni n-au incercat sa-l transforme in aur!
-

eo zic iei shi posturile alea cu tine. asta daca nu vrei satz iei ban
ca indiciu: o iuzaritza pe nume ..... a intrat acilea shi a scris duar un post shi shia loat avert. itz inchipui ce o sa patzesht tu cu 5 posturi?
bre, eo diseara o sa servesc in jukebox.
ca indiciu: o iuzaritza pe nume ..... a intrat acilea shi a scris duar un post shi shia loat avert. itz inchipui ce o sa patzesht tu cu 5 posturi?
bre, eo diseara o sa servesc in jukebox.
-

la asta ma gandeam si eu, ca doar no fi plojnitele atat de intr-un fel anume casí£ se bage ca chilotin rect fara sa le bage nijte uameni unteva.
io disar nu po sa biau. daca dori-ti, la o adica ma duc la bebleoteca. stiu, nu ma intrebat nimeni.
apropo de casí£, nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
io disar nu po sa biau. daca dori-ti, la o adica ma duc la bebleoteca. stiu, nu ma intrebat nimeni.
apropo de casí£, nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI
-