comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

sup.

Mesajde baross666 » Vin Mar 05, 2004 2:06 am

nu cred ca nanuk arata naspa!.... eu o cunosc personal si parerea mea e ca orice fata d-aici si-ar dori sa arate ca ea....... cine spune ca e "plinuta" inseamna ca a baut prea mult "danone" si i s-a spart oglinda........ oricum..... nanuk e super bucata si "moare barbatii dupe' 'ia" macar sa aratati si voi ca ea..........e o super fata si super d treaba.....
va pupa tata!
baross666
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Vin Mar 05, 2004 2:52 am

bai baross eu cred ca esti o clona a cuiva(ca in ultima vreme e la moda cu asa ceva).
Nanuka eu te inteleg ca faci petreceri , bei..etc. dar chiar iti place sa comenteze tot obsedatu si nu mai stiu care despre cum arati(ai o placere asa de mare in asta?):(
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Mar 05, 2004 3:06 am

Nanuka , ar fi fain daca ai face poze cu o camera mai buna .. ultima de ex , are "gain-u" prea mare , daca ai folosit webcam ... Daca e mai multa lumina , arata mai fain :) si te face si pe tine sa arati mai fain :)

Singur_eu , semeni cu JJ Goldman :o
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Nanuka » Vin Mar 05, 2004 3:14 am

Mr Teo da care e problema ta?????...

Cand vrea eu atunci imi pun poze si punct....atata timp cat nu ma derajeaza pe mine comentariile altora ..nu vad cu ce te-ar deranja pe tine..

Apropo m-am uitat de curiozitate pe thread-ul "Cum arata userii"..sunt atatia care si-au postat consecutiv poze, mai multe decat mine si n-au mai fost comentati..

Nu mi-am aratat fundul, sanii , nu m-ai vazut goala ce nu-ti convine??..chiar si in ultima poza ..ce e atat iesit din comun??.....imi permit sa-mi postez poze..am cam digital..........

Danone se vede, esti de neam prost...inca odata ti-ai dat arama pe fata..., urasti lumea aiurea, fara sa-ti faca nimic rau, esti o persoana f invidioasa si rea...altfel nu-mi explic de ce te adresezi mereu cu vorbe urate la persoana mea ...poti sa fii desteapta pamantului, daca n-ai suflet nobil tot de trei bani faci.....
Hai la revedere...

Nanooky:)

PS: ..Weet-Weet..e o draguta....da intr-adevar era facuta cu webcam asa la repezeala, nu e prea clara poza....oricum e veche ....te sarut...
Nanuka

Mesajde J'adore » Vin Mar 05, 2004 4:31 am

vad ca toti comentati pozele nanukai nush de ce spuneti voi ca e grasa, plinutza etc ca mie nu mi`se pare,da, nu este skiny dar..... asta e bine,sau voua va place sa iesiti in oras cu scheletii:con:
iar pt. standarele americane la 1.68 sa ai 55 kg e perfect normal, e la minumul normal, eu am 1.69 si 50 kg iar conform standarelor americane sunt subnutrita cica ar trebuii sa am 56 kg :@) (doamne fereste asa ceva, dar fiecare cu gusturile lui/ei)
Deci nu mai jingniti oamenii aiurea, pun pariu ca nici voi nu sunteti mai "rasariti", macar nanuka are curajul de as pune pozele pe forum nu ca altii,si face bine ca nu baga de seama toata tampenile pe care le debitati :T .
singur_eu nice poza ta ,sau mai bine zis artistica :)
Nu mai fiti asa de rai, pace pe pamant oameni buni!!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mar 05, 2004 6:30 am

Nanuka scrie:Imi apartin mie acele cuvinte ,
Vali da' nu ma lua in serios okay??..hahaha totusi a fost o gluma....

scumpic mic, eu nu am zis ca ai fi fost tu...
:T

bah, ia gata, nanooka arata bine
cine se mai ia de ea, va avea de-a face cu mine!!! :fuck:
some people deserve to die
vali

Mesajde CMED13 » Vin Mar 05, 2004 6:37 am

Problema care o vad aicea este

1. Jelosia lui Danone. Danone ca sa te uiti la o alta fata shi sa faci efortul sa o jignesthi ne arata la toti un nivel naiv de a gindi. Probabil tu te simti cur gras shi urita. Te face sa te simti mai bine de tine, daca poti sa rizi de cineva....in ce clasa esti??? 1a? sau a 2a? Acum din pacate ai ales o victima greshita pentru a descarca frustratiile personale....caci Nanuka e gagica forumului shi tine multi utilizatory ocupati cu pozele ei. Tu intre-timp: ;S

2. Unii utilizatori pe forum nu au ajuns la pubertate sa inteleaga ce inseamna o tinara femeie cu un corp adevarat.

Nanuka ai un corp de 10....Shi te rog niciodata sa nu ajungi sa arati ca un skelet anemic din Etiopia sa ti se vada oasele. Migurila cum poti sa zici ca iti plac skeleti ma!! Hai admite ca e mistho. Nu imi zi ca iti plac fetele a la Ashwitz circa 1943. Apropo, am citit Intro carte de Psychiatrie ca unii barbati care le place fetele slabe de tot au tendinte homosexuale??

Salutari....
CMED13

Mesajde baixinho© » Vin Mar 05, 2004 9:36 am

Nanuka scrie:ia-te de mine

ma lasi sa ma iau si eu de tine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 9:48 am

baross666 scrie:1/nanuk e super bucata si "moare barbatii dupe' 'ia" macar sa aratati si voi ca ea
2/va pupa tata!

1/ bah io as vrea da nu stiu ce sa fac cu pula
2/ curu meu iti sta la dispozitie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Mar 05, 2004 10:01 am

Nu mi-am aratat fundul, sanii , nu m-ai vazut goala ce nu-ti convine??..

Asta nu-mi convine!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde nocturna » Vin Mar 05, 2004 10:21 am

CMED13 scrie:Apropo, am citit Intro carte de Psychiatrie ca unii barbati care le place fetele slabe de tot au tendinte homosexuale??

shtii sa citeshti, pacat ca nu shtii sa scrii. da' shtii sa citeshti, deci e un inceput.
CMED13 scrie:Problema care o vad aicea este

ca eshti agramat shi nu shtii sa scrii. (care mi-a fost lene sa ma deplasez pe 'de veghe')

problema e urmatoarea: acest tread se cheama "comentarii impertinente la poze", adica cum ar veni "comentarii impertinente la poze" shi in nici un caz "n-ai dreptul sa critici decat daca tz-ai expus tone de poze cu sau fara sutien pe forum sau daca eshti carmen electrica". care va sa zica unde-i problema? fiecare are dreptu' sa-sh exprime parerile, cum ar veni. deci domle, care e problema domle?

ca atare, nanuka, 1.68 eshti cam mica de inaltzime pentru talentele de manechin + 55 de kg deci eshti cam plinutza.

baross, eshti cumva manechinu'-barbat a lu' nanuka?
baross666 scrie:macar sa aratati si voi ca ea

deci nu merci, m-ash simtzi nashpa sa-mi mai tai din picioare shi sa am burtici.

pishcheshule, tu eshti un porc. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Nanuka » Vin Mar 05, 2004 11:00 am

Wowwwwwww doua pagini scrise numai la adresa mea hahahahaha....e bineeee...lol...trebuie sa ma simt importanta...
Okay Okay...deci de azi gata...nu mai pun poze...satisfacut??:).....

Si vorba aia nimeni nu e perfect..nu ma consider o perfecta....da' 1.68 e inaltime normala nocturnito si yo n-am burtici..da ma rog nu neg faptu ca m-am mai ingrasat, mai ales de cand am venit in CA si bag fast food grupa mare...

BTW peste o luna vin in tara...poate avem sansa se ne vedem, ma refer la forumistii care locuiesc in Buc si ma rog cu care am mai avut conversatii pe thread-uri...asa va veti convinge ca de fapt nu sunt o fitoasa..sunt chiar de treaba......nocturna..mi-ar face placere sa te cunsoc si pe tine..sincer....

OK deci hai sa incheiem balciu asta cu pozele mele si eu am cam exagerat intr-adevar, postand atatea ..dar gata...:P.....

Va sarut,

Nanuka.
Nanuka

Mesajde Superba Oana » Vin Mar 05, 2004 11:18 am

eu ( si nu cred ca sunt singura...) as mai vrea sa pui poze...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Mar 05, 2004 1:52 pm

Nunooky,esti frumoasa foc,sa nu comentez mai mult ca dam de inteles altceva..
Mai pune poze pe aici...ma mai delectez si eu.
AH,cred k stiu cineva va ieshi pe locul intai la "Cea mai frumoasa forumista"..ai deja simpatia multora..i-ai fascinat! ;o
Votul meu oricum il vei avea,sau n-au voie decat baietii sa voteze? ;D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde proXtu » Vin Mar 05, 2004 1:59 pm

care vinde bilete la intalnirea forumista cu Nanuka ? :D
cat costa si care e shpaga ca sa primim un loc mai in primele randuri ? :lol:
io ma ocup de tricourile imprimate shi pozele cu autograf :D
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Mar 05, 2004 4:29 pm

Shakti, ce tre sa facem ca sa nu te mai frece Tanase si sa te frecam noi astialaltii, eventual numa io?
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 4:35 pm

de unde stii matale bre co freaca 4 clase? cu asta se lauda iel , pe fatuca ai intrebato cum ie cu frecatu?
eyewitness

Mesajde Tanase » Vin Mar 05, 2004 4:41 pm

Bre...baieti...voi nu prea aveti parte de activitate sexuala de va fute atata grija de ce freaca 4 clase si ce nu...
Adika io. Eu zic sa iei poza si sa faci cateva miscari de du-te vino cu mana la putzulika (banuiesc ca o sa termini repede). Ca mai aproape nu ajungi. Si te rog eu...ai grija cu vocabularul ala. In limba Romana s-au inventat sinonimele. Nu trebuie sa zici "te freaca" de fiecare data. Pentru ca iarna a trecut slava domnului si nu prea se mai poate freca cu zapada. Mai cauta niste sinonime si mai vorbim. Pana atunci, asculta albumele Tapinarii, uita-te la o poza cu mine de pe vremea cand m-a cunoscut Shakti, sau chiar si acum fara par si gandeste-te ce am eu si ce-ti lipseste tie. daca te apuca plansul iti recomand folosirea catorva servetele de unica folosinta sau hartie igienica. Ba nu, cu aia te stergi la gura.
Iar pentru Eyewitness, ii recomand o camera de luat vederi cu infrarosii capabila sa patrunda in orice incinta si sa vada ce se freaca si cum si cu cine. Mai ales in zone virgine sau nu. Si intunecoase
PAM PAM
Tanase

Mesajde piskeshu » Vin Mar 05, 2004 4:48 pm

Ce ai ba? Ce te-aprinzi asa? Acuma vrei sa ne arati ce boona-i pretena ta, dupa aia te superi cand zic c-as foote-o? Si nu scapi momentu satz faci reclama aia cretina cu care ne-ai obisnuit (ascultati albumele Tzapinarii bla, bla..). Sa stii ca chiar amu ni ia ascult ultimu album de la voi. Nush daca ai vrea sa stii parerea mea...
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Vin Mar 05, 2004 4:49 pm

sau chiar si acum fara par si gandeste-te ce am eu si ce-ti lipseste tie. daca te apuca plansul iti recomand folosirea catorva servetele de unica folosinta sau hartie igienica. Ba nu, cu aia te stergi la gura

umor fin, suptil si mijto. aiule, imi pare rau, tre sa recunosti ca 4 clase a devenit un umorist mai tare ca frigiderul tau...
acu tanase, daca ne apuca rasul ce folosim?

btw: io zic sa mai pui poza aia odata, nu de altceva, dar duar de doo ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 4:49 pm

magistral, ie chiar o arta sa scrii 20 de randuri si sa nu spui nimic.
4 clase , iti sugerez sa te limitezi duar la a atasa poze lasa bre comentariile ca nu sunt domeniul tau.
eyewitness

Mesajde Tanase » Vin Mar 05, 2004 4:55 pm

Chiar vreau sa stiu parerea lui Piskeshu care mi-a dat un pm o data sa ma intrebe cum face rost de albume, ca daca posat se facea de rusine. Normal ca ma aprind daca zice cineva, oricine ca vrea sa mi-o foota pe prietena mea (a gasit piskeshu un sinonim. Daca va apuca rasul se recomanda folosirea pastilelor antidepresive, a lecitinei si antrenamente cerebrale intense. Comentez cevreau eu...umbra lui Baixinho la Fan Club Forum. Mai ales daca se gasesc oameni destul de inteligenti incat sa faca comentarii atat de frumoase la adresa mea si, respectiv, a prietenei mele
Tanase

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 5:16 pm

tanasica , hai sa incerc satz esplic pendelete cu cuvintele tele:
- vezi titlu threadului
- comentariile sunt impertinente ca sa fim on topic asta nu inseamna ca laudele sunt offtopic
- cand ejti desperat sa pui poza cu fumeia iubita pe forum trebe sa te ajtepti si la voci din galerie care sa zica: mama ceas futeo ,numa ca iele ,vocile sunt virtuale ,in viata reala puate o futi numa tu

pana aici ai inteles?
bun ,merg mai departe
-matale tiai atasat zeci de poze, cu plete si fara ,cu chitara si fara, cu fumeia si fara, cu microfon si fara ,deci ai cam saturat tredu cu poze probabil din vedetism si supraapreciere a capacitatilor proprii. ie clar ca unii sau cam plictisit de mecla ta si te iau la mijtou dar daca tu pui botu si ripostezi ofuscat si ranit in amoru propriu de artist neinteles te afunzi si mai mult in jenibil (c.n.) pt ca in viata reala poti fi si clapton aici pe forum esti un simplu user egal cu ceilalti useri mai ales ca nu intereseaza pe nimeni daca canti magistral la chitara si balalaica sau speli parbrize la colt de strada.
eyewitness

Mesajde Tanase » Vin Mar 05, 2004 5:18 pm

Eyewitness incep sa-mi schimb parerea despre tine...BRAVA!
Tanase

Mesajde proXtu » Vin Mar 05, 2004 5:23 pm

deci, cu aceasta okazie vreau sa declar sus shi tare(?) ca shi io vreau sa o phoot pe prietena lu' Tanase ! deh... spiritu' de turma... plus ca ii super-oferta :D
PS: pana acuma m'am ascuns, din timiditate...
proXtu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 5:28 pm

tanasica, parerea ta vis a vis de persuana mea ma intereseaza la fel de mult ca si productia de sfecla din cincinalu 80-85
eyewitness

Mesajde shakti » Vin Mar 05, 2004 5:34 pm

cred ca sunteti nebuni cu totii .... lasati ma in pace nu vreau sa fiu cea mai frumosa si nici cea mai dorita ... nu conteaza decat parerea mea si deloc a voastra ... poza aia e doar ca sa vedeti si voi o imagine mai normala cu mine sa vedeti cum arat de fapt...
ATAT! mai temperati va si voi ca isterici sunt la tot pasul
don t hate me....
shakti

Mesajde eyewitness » Vin Mar 05, 2004 5:37 pm

shakti, baietii nu ie isterici ci duar pofticiosi :D
eyewitness

Mesajde proXtu » Vin Mar 05, 2004 5:42 pm

Tanase scrie:Nu degeaba ai nick-ul pe care il ai!

asta era deja evident, nu mai era nevoie sa subliniezi tu :p
da' nu vad care ii problema ? n'are omu' voie sa'shi doreasca ceva ?
am nevoie de acordul tau, cumva ? :D shi tu itzi doreshti acelashi lucru ca shi mine. tu ai voie shi io n'am ? :D ai fi tu mai presus k mine, te pomeni...
proXtu
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati